- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Hayırlısı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana dualarım seninle ve test günü-transfer günü bekleyenlerdeHanimlar bugün tranferim gerçekleşti dualarınız ı bekliyorum inşallah bana tutunurlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana dualarım seninle ve test günü-transfer günü bekleyenlerdeHanimlar bugün tranferim gerçekleşti dualarınız ı bekliyorum inşallah bana tutunurlar
İnşallah 9 ay dolana kadar senle olurlar cnmHanimlar bugün tranferim gerçekleşti dualarınız ı bekliyorum inşallah bana tutunurlar
Çok ilginç o da aynı etkiyi mi gösteriyormusBenim de bugün kontrolüm vardı. Çarşamba opu olacak e2 bakılmadı ondan kaç olgun yumurta var tahmin yürütemiyorum tam sürpriz olacak.
Kızlar bana çatlatma iğnesi yerine gonapeptyl verdiler ilk kez karşılaştım bu durumla şaşırdım
Ne ise yariyor acaba ??Benim de bugün kontrolüm vardı. Çarşamba opu olacak e2 bakılmadı ondan kaç olgun yumurta var tahmin yürütemiyorum tam sürpriz olacak.
Kızlar bana çatlatma iğnesi yerine gonapeptyl verdiler ilk kez karşılaştım bu durumla şaşırdım
Amin insallahİnşallah 9 ay dolana kadar senle olurlar cnm
Amin insallah bekleyen herkesi güzel haberler karsilasinHayırlısı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana dualarım seninle ve test günü-transfer günü bekleyenlerde
Çok ilginç o da aynı etkiyi mi gösteriyormus
çatlatma iğnesi yerine geçiyormuş. Çok ilginç valla. 3 aşılama oldu 4.tüp bebek bakalım daha neler öğrenecezNe ise yariyor acaba ??
Inşallah dah bişey görmeyiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Valla kadın doğum doktoru gibi oldum çok bile bileçatlatma iğnesi yerine geçiyormuş. Çok ilginç valla. 3 aşılama oldu 4.tüp bebek bakalım daha neler öğrenecez
Aynen öyle olduk cnm ya doktorlarla konuşurken sağlıkçı mısın diyorlar, yok fazla tecrübeliyim diyorumInşallah dah bişey görmeyiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Valla kadın doğum doktoru gibi oldum çok bile bile
Benim de arkadaşlarım bir sorunları olunca ilk bana soruyorlar ağlanacak halimize gülüyoruzAynen öyle olduk cnm ya doktorlarla konuşurken sağlıkçı mısın diyorlar, yok fazla tecrübeliyim diyorum
Ama hamile kaldıktan sonrası ile ilgili inan zerre bilgim yok artık onları öğreniriz inşallahBenim de arkadaşlarım bir sorunları olunca ilk bana soruyorlar ağlanacak halimize gülüyoruz
Aynen ben de öyleyim kk sağolsun onu da öğreniriz buralardanAma hamile kaldıktan sonrası ile ilgili inan zerre bilgim yok artık onları öğreniriz inşallah
Bugün merkezde bi baktım yanımdaki bayan telden kkne girmiş. Hangi nickli üye acaba merak ettim utanmasan soracaktım sen hangi üyesin diyeAynen ben de öyleyim kk sağolsun onu da öğreniriz buralardan
Ahahahah bir gün herkes kk lı olacakBugün merkezde bi baktım yanımdaki bayan telden kkne girmiş. Hangi nickli üye acaba merak ettim utanmasan soracaktım sen hangi üyesin diye
Gözün aydın adet dönemin gelince mi koyacaklarKizlar biraz önce doktorum aradi. 4 embriodan 1 tanesi saglikli cikmis. Cok mutluyum bidaki adetimde transferim olucak, hayirlisiyla
Hadi şükürler olsun insallah pozitifi de yazarizKizlar biraz önce doktorum aradi. 4 embriodan 1 tanesi saglikli cikmis. Cok mutluyum bidaki adetimde transferim olucak, hayirlisiyla
Pek bir fikrim yok ama öyle olduğunu sanmiyorumMerhaba arkadaşlar nasılsınız inşaallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz Benim sorum olacaktı adet düzenim 2628 günden 25 güne indi son iki adettir son adetlerimde miktarda azaldı bir ay sonra devlette tüp bebek randevum var ama başlamaz diye korkuyorum bu durum menepoz habercisi mi