2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bende aynı sorunu yaşıyordum, farklı bezlerde de aynı durumu yaşadım. Çözümü prima külot bezde buldum. Taşma, sızma olmuyor

Hayırlısı böyleymiş arkadaşım uzucu elbet ama sen hep karnındaki için önüne bakacaksin iyi dusuneceksin ki o iyi olsun. İğnenin hibor, cleaxan bunlar birbirinin muadili zaten biri olmayınca eczacı diğerini veriyordu zor buluyordum ben getirtiyorduk siparişle genelde. Bu sulandirici ignelerin etkisi 24 saat o yuzden hergün aynı saatte vurunacaksin saatine dikkat et ama bi yarım saat geç erken okadar sorun olmuyor dışarda falan panik yapma yani. Coraspin etkisi ise bir haftaya yakın sulandiriyor o yuzden ikisi fazla gelip mide kanaması falan yapabilir doz fazlaliginda. Bende 4000 lik igne kullandım bir sorun olmadı yetti inşallah sağlıkla kavus yavruna Allah yardimcin olsun zor ama cektiklerine değiyor arkadaşım hep iyi düşün

Saolasın Allah razı olsun dr bile böyle açıklama yapmadı sen uzun uzun anlatmışsın resmen içim rahatladı. Hep saatinde yapıyorum canım dikkat ediyorum. Çok şeyler yaşadım Rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip eder sağlıkla. Sana çok teşekkür ederim coraspin hakkında içim rahatladı

Arkadaşlar spiral taktiran var mi.regl oldun gidip taktırsam mi bilemedim
Hepsinin riski var diyolar ki. Ben iğne oluyorum onnla bile kalan var. Ben hapla kaldım. Spiral kayabiliyo diyen var. Kondoma zaten güvenmiyorum. Siz bilirsiniz yani. Bi de geçen birinden duydum ne kadar doğru bilmiyorum ilişki sırasında hissediliyo dedi. Araştırmak lazım ama ben doğruluğundan emin değilim.

Canım benim çok teşekkür ederim
Bir hafta oldu yeni yeni alışıyor pabuçlarına.
İlk gün 18 saat ağladi ve uyumadı. Çok zordu.
Senin bebiş ler nasıl canım. Oglan da kucuk nede olsa .

Valla canım kim karişmaya kalkarsa hemen söyle. Ben bana karışanlari tersliyorum artık. Oh be dünya varmis.

Hani şu şekilde yaklaşsalar sorun olmucak.
Yardim etmemi ister misin veya yardimci olabileceğim bir şey varsa yapmak isterim gibi olsa canımı yesin.

Direkt olarak gazı var sırtını sivazla .
Bu cocuk benim çocuğum en iyi neye ağladigini ben bilirim. Kene gibi yapışıyorlar. .

Ne kadar dolmuşum. Söyle söyleye anca rahatlama geliyor

Aynen bende hapla hamile kaldım eşime de bırakamam ona hiç güvenim yok.bilemedim ne yapsam spiralde de kararsizim zaten

Biri bana akıl versin. Çıldırmak üzereyim. Ben bu çocuğa nasıl uyku düzeni sağlıycam artık bilmiyorum. Ne gece ne gündüz uyumuyo. Sallanmaya alıştı sürekli sallanmak istiyo gece ya uykumdan olucam ya ayağımda sabaha kadar tutucam boyun ağrısını göze alarak otururken uyuycam yatmaya hasret kaldım. Sinirlerim geriliyor sürekli agresif agresif dolaşıyorum etrafta. Napacam ben ya

Aynen bende hapla hamile kaldım eşime de bırakamam ona hiç güvenim yok.bilemedim ne yapsam spiralde de kararsizim zaten

Ben spiral hiç istemedim korunma oranı yüksek diyolar ama içime bişey taktıkları düşüncesi bile beni deli ediyo. O yüzden iğne oldum ama o da maşallah lohusalık gibi adet yaptı. Ancak yavaşladı biticek temmuzun 8 inde olmuştum. Her iğne olduğumda olucak mı bilmiyorum ama çekicem mecbur başka hiçbi yöntem istemiyorum. Zaten çocuktan pek bi yakınlaşabildiğimiz de yok çok bişey fark etmiyo yani ://

Ben çingene salıncağı kurdum en son.
Güya hiç sallamayacaktım

Hayaller ve hayatlar
Nurse Harvey s şurup olan gaz ilacı kullandım. Ondan sonra rahat ettim biraz

Denedin mi bilmiyorum
Üzerinde gunde 6 olcek yazıyor ben o kadar kullanmadim bağımlılık yapmasın diye

Aynen öyle aslında bende spirali pek istemiyo gibiyim ama çok kararsizim olmadi bende iğne kullanayim bari

Ya gazı yok kalmadı bence. Bende kaleidon kullandıktan sonra rahat etmiştim veriyorum hala. Gittiği yere kadar da verecem artık yetti dedim yani.

Aynen bende öyle sallamıycaktım kucağıma almıycaktım yatağında bırakacaktım uyuycaktı. Allahımmmm. Bende salıncak alıcam da inşallah onda uyur diyorum. Çingene salıncağı olmaz benm sallamamam lazımmmmmm. Bıktım usandım. Önceden böyle değildi. Büyüdükçe düzeleceğine daha beter delirdi

Aynen öyle aslında bende spirali pek istemiyo gibiyim ama çok kararsizim olmadi bende iğne kullanayim bari
Ya aslında iğne spiralden daha etkili. Ama işte yan etkisi biraz böyle 20 25 gün adet yapıyo seni kuruycan kalıcan nerdeyse. Ben demir ilaçlarımı fazla fazla alıyorum içimde kan namına bişey kalmadı yanii. Ama rahat ediyosun o ayrı

İnstagramda baldan anne uyku sayfası var bi bak oraya işine yarayabilir

Benimkide koyar koymaz uyumadi tabi canim.

Bir saat ten fazla ağladi. Direndi . Sabır ettim şimdi alisti. Ayakta saklamayı da sevmiyor benim oglan. Sadece iki kişi battaniye arasında sallayinca sesini kesip yavaş yavaş uyuyordu . Nereye kadar. zaten evde tekim
Kimsem yok . Mecburen alistirdim.

He birde artık 2.5 aylik oldu ama
Ayakkabı tedavisi yüzünden çocuğumu kucağima alamiyorum artik. Oda çingene salıncağı için büyük etken oldu. Hemen bacakları morarmaya başlıyor. Çünkü ayakkabilarin ağırlığı 400 Gr .

Allah kolaylık versin cümlemize

3aylik demi iğne depo hormon ondandir benim sutum kesildi aylık olabilirim

O
O ayakkabı zor oluyomuş burda çok okuyorum ne için kullanıyosunuz ki onu? Amin tabi her annenin farklı derdi var bitmiyo ki bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…