2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay bildiğin anlattın yani. Dışarda evet çok güzel uyuyo. Bi keresi yemek için çıkmıştık hiç uyanmadı 3 4 saat. Kabullenmeyle ilgili sorunum var aynn normldede kolay kolay kbullnmiyorum. Yani başka şeyler de var tabi bi tek kabullenme değil. Ayak uydurmkta güçlük çkiyorym mesela anne olduğumu hissedemiyorum. Bebeğimi çok seviyorum ama bi şeyler var eksik olan. Sadece dışarı çıkmkla geçecek gibi değil sanki. Bnm kndim düzeltmm gerekn şeylerde var. Birde burası şu anda çok sıcak dışarı doğru düzgün çıkamıyorum. Kapalıyım kan ter içinde oluyorum emzirrken. Bbeğde yazık diyorum o sıcakta çocuk napsın biz pişiyoruz. Eşim de geç geliyo işten ancak hafta sonu çıkabiliyoruz. Bilmiyorum artık iyice tükndiğimi hissediyorum. Hiç bu kadar umutsuz ve çaresiz hissetmemiştim.

bende niye böyle yapıyor hiç anlamadım
Prima kullanıyorum çok memnunum cisi emiyo çok güzel ilk doğduğunda molfix kullandım pisik yaptı sleepy ye geçtik oda taşırma yaptı sırtından sonra prima ya geçtik aşırı memnunum.
Bezi bağlarken arkasını kıvırın sırtına gelen yeri bant kısımlarına kadar on kısmını da öyle yapın öyle besleyin.
Çünkü annem öyle yapmazsan taşar diyodu
Slepydede öyle yaptık ama o taşırdı
Bide canbebe de ıyi diyorlar denemedim ama primanin bu rahatlığından vazgeçip deneyemiyorum

arkadaslar ben korkmaya basladim.seker yuklemesi yaptirmamistim.hamileligimin 31.haftasindayim.mesela sabah 6 dilim tam bugday ekmeginden tost yaptim kasarli.2 tanede domates yedim.1 saat sonra tokluk kan sekerim 155 cikti risk altindayim diymi.agzimda kuruyor zaten.sabah aclik kan sekerim ise 95 çıktı.benim simdi ne yapmam gerek kime gostereyim bunu bisry olmaz bebegime diymi

Yazdıklarına kısmen katılıyorum. Gaz konusunda ve dışarı çıkma konusunda haklısın. Ama doğum sonrası depresyon ki bence Kereminin Annesi bunu yaşıyor, ciddi bir hastalıktır. Izman yardımı olmadan çok kötü sonuçlara sebep olabilir. Ben psikiyatriste gittim kaç defa ve hala ayda 1 kere gidiyorum. Çok berbat duygular yaşatıyor insana. Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum ama konuşmak ve doktorun yol göstermesi iyi geliyor. Uygulanabilecek yöntemleri doktor belirliyor ve bu yöntemler kişiye göre değişiyor. Mesela bende kendimi öldüreyim de bebeğim rahat etsin diye düşünüyordum. Ben iyi anne değilim diyordum. İştahım yoktu. Nefes almak bile zor geliyordu değil ki dışarı adım atmak. Terapilerden sonra Marmaris’e kadar arabayla tatil yapmaya gittik. 1 gün sürdü yol nerdeyse ama sıkıntısız atlatmayı başardık tüm tatili. Yardım şart, kişi kendi çözemiyor bu depresyonu.

Aynen eğer bu depresyonsa yardımsız çözülmüyomuş yani. Ben şimdiye kadar çözülür diye bekledim ama daha da ileri gitmekten başka bi işe yaramadı. İnternetten baya bi araştırma yaptım yok yani bildiğin ağır depresyon geçiriyorum. Buraya girip yazıp kafa dağıtmasam arada bir uyumasam falan kesinlikle kötü şeyler olurdu. Doktoe bakıyorum şimdi. İyi bi doktora gideyim de bari bi faydası olsun

Erkek kadın ayrımı yapma bence doktor konusunda. Benim doktorum erkek mesela ve ben herşeyi yine de çok rahat konuşabiliyorum kendisiyle. Çünkü o rahatlığı sağlıyor. İşini gerçekten iyi yapan bir doktor bul gerisi geliyor. Hangi şehirdesin sen canım?

İstanbuldayım. Ya doktor konusunda ayrım değil de sanki kadın bi doktoe beni daha iyi anlıycakmış gibi geliyor. Okudukları alan aynı gerçi ama diyorum ya içsel bişey ama kadın doktor bulamadım zaten aradığı bütün hastanrlerdeki erkekti bende doğum yaptığım hastanedekine gitmeye karar verdim. Şimdiye kadarki bütün doktorlarından memnun kaldım o da iyidir heralde.

sonuclarina gore ben yorum yapamam ama eger sekerin oldugunu dusunuyorsan ve yukleme de yaptirmiycaksan diyetisyene gidip sanki sekerin varmis gibi sana bir diyet listesi cikartmasini isteyebilirsin. ama bazi hastalar icin diyet + insulin kullanimi gerekebiliyor ve buna sadece doktor karar verebilir.

CocoChanelmademoiselle normal bi insanda açlık kan şekeri 80-120 tokluk kan şekeri de 120-180 arası normal oluyor. Yemekten iki saat sonra ölçülüyo. Kv şeker hastası ordan biliyorum. Ama hamilelikte bu oranlar değişiyo mu onu bilmiyorum ama zannetmiyorum. Sonuçta hamilesiniz normal değerlerden farklı olmaması lazım. Yin3 de bi doktora görünün isterseniz ama bana değerler normal gibi geldi eğer hamilelikte değerler değişime girmiyosa

Verdiğin değerler hamileler için geçerli değil. Hamilelerde ölçüm agzina yemeği attigin andan 1 saat sonra ölçülür ve tokluk max. 140 olmalı hatta mümkünse 120 geçmemeli açlık da 90-100 geçmemeli. Bende gebelik şekeri yaşadım ordan biliyorum

Dedim ya hamileler için geçerli değerleri bilmiyodum. O zaman doktor şart tabi yüksek yani. Ben yaşamadım hiç benm şekerim hep 70 75lerde seyrediyodu şeker yükleme yaptırmadı bana doktor. Extra şeker ilave ye demişti hatta hatırlıyorum da. Hamilelik çok tuhaf bişey zaten. Hiçbir şeu diğerine uymuyor

Kizlaaaaarrrrrrrrrr napiyonuz bakiyim. Yaklasik 3 haftadir internetim yoktu hic ugrayamadim buralara ama aklim hep sizdeydi. Neler oldu neler bitti acep. Yalniz bir Allahin kulu beni merak edip berenimonun sesi cikmiyo dememis cokk kirildim . Bizim sipa 2.5 aylik oldu. Sizin sipalar iyidir insallah. Bu arada bir ay icinde 2019 mayis anneleri grubu acilir. Cok heycanli degilmi :)

Kızz hepimiz bi Taraftayız bebişleri alınca kucağa onların çenesi açıldı bizim sustu... Bide yaz dönemi heralde herkes gezmekte bende haftaya gidicem Antalya ya artık bunaldımmmm yaaa

Canim zaten eskilerin pek sesi cikmiyor haftalardir gormedigim cok kisi var Yeni yeni gordugum bir suru kisi var Eskiden yazdigimiz seyler cevapsiz kalmazdi simdi arada kaynayip gidiyor ben de fazla giremiyorum

Panik yapma şekeri olanların da yaptığı tek şey diyet yani yediğine dikkat edip sık sık ölçüm yapmalısın

Arkadaşımın kızı doğuma günler kala karnında oldu şeker varmış o sebep olmuş :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…