2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gecmis olsun canim, Allah sifani versin haklisin yorgunluk falan bir sey degil bebekler saglikli olsun da hastalik suphesi bile mahvediyor insani . Tabi Allah bize de saglik versin bebegimize bakamamak da cok uzucu bir duygu.

Şükredin halinize. Benim bebeğim gündüz hiçbir şekilde uyumuyor ancak sallıycan ki uyusun bıraktın mı uyanıp ağlıyo. Gece dokuz buçuk ondan 2 ye kadar bi uykusu var ondan sonra daha uyumuyo. Ben perişan yani. Uykudan bayıluyo yine de uyumuyo. Siz çalışacaksınız diye gece uyumanız lazım tabi. Bebeğiniz her uyuduğunda uyumaya çalışın başka düzene girmiyor bazı bebekler cidden huyları öyle oluyor naparsan yap uyumuyorlar.

Çok geçmiş olsun. Kısa zamanda iyileşebilin inşallah. Zor yani. Kendinize mi bakacaksınız bebeğinizi dişünüyosunyz bi yandan. Allah kolaylık ve şifanızı versin.

Belki maması yaramıyodur mamayı değiştirmeyi düşündünüz m0? Yani mama mamadır gerçi de ne biliyim ilk aklıma o geldi

Ay benmki de öyle demek ondanmış bende diyorum emiyo emiyo doymuyo çocuk :)

Belki maması yaramıyodur mamayı değiştirmeyi düşündünüz m0? Yani mama mamadır gerçi de ne biliyim ilk aklıma o geldi

Dr tüm mamalar özünde aynıdır dedi. Yani mama yaramaması sadece alerji durumunda olurmuş. O da benim kızımda yok çok şükür. Baba tarafı genelde minyon. Acaba o tarafa mı çekti?

Senin depresyonun nasıl oldu bu arada? Benim karamsarlık vs giderek azalıyor gibi. Sanırım kabullenme süreci başlıyor
Yok ben gittikçe daha kötü olmaya başladım. Sorduğunuz düşündüğünüz için teşekkür ederim. İştahım da kesildi yemek yiyemiyorum doğru düzgün. Bebeğime zarar verdiğimi görüyorum rüyalarımda habire. Yakın zamanda doktora gideceğim. Geçecek dedim geçmiyor daha beter bir hal alıyor. En azından bi yol gösterir. İlgin için çok sağol

Canım benimki de aynı.bu zamanlarda tükürük artıyormuş.ellerini ağzına sokması da normalmiş.gelişimin bir parçasıymış doktor öyle söyledi.her şeyi ağızlarıyla tanımaya çalışıyorlarmış.Engelleme dedi doktor. endişelenme yani.gayet normal sağlıklı bir bebeğin var :)

Merhaba 3 ay kilo alimlariniz nasil benimki ac gibi degil ama evde tarttigim kadariyla az gibi ( yarin bi saglik ocagina goturucrm

Benimde kizim gunduzleri hic uyumuyo :)) atabildigimiz kadar kendimizi disarilara atiyoruz yoksa evde .....

Bu arada uyku melegi diye bi saufa var instagramda onu takip ediyorum ama 6.aya kadar bi uyku duzeni oturtmak cok zor bebekler bu vakte kadar derin uykuyu bilmezlermis gozleri acik bile uyuyabilir diyorlar 4 aydan sonra hafif hafif ama asıl 6 aydan sonra uykulari sekillenicek
Bu sureye kadar nasil uyuyorsa oyle uyutun deniliyor bizim evde cingene salincagi kurulu besikte degil kapiyla cam arasina yaptığım salincakta uyuyor:)))))

Evet doktora görün mutlaka canım. Ben işk başlarda gittim durumun kötüleşeceğini anladıgımda. İyi ki gitmişim. Şahsen yardımsız aşamazdım eminim. Umarım kısa sürede derman bulursun

Merhaba 3 ay kilo alimlariniz nasil benimki ac gibi degil ama evde tarttigim kadariyla az gibi ( yarin bi saglik ocagina goturucrm
Bugün aile hekimine götürdüm kızımı 3 aylık 5 kilo, 650 gr civarı almış bir ayda, boyunu 60 cm ölçütü. 2650 grdan buraya geldik sadece anne sütüyle.Bu ay meme reddi yaşadık hep hala yaşıyoruz. Süt arttırıcıları bıraktım, sütüm tatlı olsun yoluna gittim bakalım bu akşam baya iştahla emdi. O emdikçe sütüm kendi arttı. Doktor 2 hafta sonra yine çağırdı kilosuna bakmak için.

Evet doktora görün mutlaka canım. Ben işk başlarda gittim durumun kötüleşeceğini anladıgımda. İyi ki gitmişim. Şahsen yardımsız aşamazdım eminim. Umarım kısa sürede derman bulursun
İnşallah. Böyle geçmeyeceğini devam edip daha kötü olacağını bilseydim giderdim. Biraz araştırdım interntte yazılanlar doğruysa ağır depresyon geçiriyomuşum galiba. Emin değilim. İyice kendimi kaybettim.

geçmiş olsun canım.

Gunnaydinlar herkese bu suruptan kullananinz varmi ben damlasini kullanmistim bitince esime al dedim eczaci bu sfer bunu yani surup seklinde olani vermis. Kullananlar ne kadae olcude kullanıyor acaba.

Eklentiler

• Screenshot_20180727-054506.png
    93,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…