- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.081
Gecmis olsun canim, Allah sifani versin haklisin yorgunluk falan bir sey degil bebekler saglikli olsun da hastalik suphesi bile mahvediyor insani . Tabi Allah bize de saglik versin bebegimize bakamamak da cok uzucu bir duygu.Kızlar 1 haftadır acillerde mahvolduk . Safra kesemdeki taş kanala düşmüş . Hastanenin bir tanesi 1 hafta oyaladı 50 tane test yaptı ameliyatı kimse göze alamadı . Başka hastaneye gittik bugün ameliyat oldum . Bebeğimi çoğunda yanımda götürdüm . Oda mahvoldu . Herkes haline şükretsin bence çünkü günlerce uykusuz kalmak bebeğinizden 1 saat ayrı kalmaktan çok çoook basitmiş .
Şükredin halinize. Benim bebeğim gündüz hiçbir şekilde uyumuyor ancak sallıycan ki uyusun bıraktın mı uyanıp ağlıyo. Gece dokuz buçuk ondan 2 ye kadar bi uykusu var ondan sonra daha uyumuyo. Ben perişan yani. Uykudan bayıluyo yine de uyumuyo. Siz çalışacaksınız diye gece uyumanız lazım tabi. Bebeğiniz her uyuduğunda uyumaya çalışın başka düzene girmiyor bazı bebekler cidden huyları öyle oluyor naparsan yap uyumuyorlar.Hanımlar bisi sormak istiyorum benim ilk çocuğum olduğu için tecrubesizim kızım gece 4 ten önce uyumuyor uyku saatleri aşağıdaki gibi ben nasıl gece uyumasını sağlayabilirim lütfen yardım edin yakında işe başlıyacağım uykusuz çalışamam vücut kaldırmaz çalışmam da lazım
Sabah
07:30 kalkış
09:00 uyku
12:00 kalkış
13:30 uyku
15:00 kalkış
17:00 uyku
17:30 kalkış
19:00 uyku
19:30 kalkış
21:00 uyku
21:30 kalkış
23:00 uyku
24:00 kalkış
04:00 uyku
06:00 kalkış ve tekrar uyku 7 ye kadar nasıl düzene sokarım
Çok geçmiş olsun. Kısa zamanda iyileşebilin inşallah. Zor yani. Kendinize mi bakacaksınız bebeğinizi dişünüyosunyz bi yandan. Allah kolaylık ve şifanızı versin.Kızlar 1 haftadır acillerde mahvolduk . Safra kesemdeki taş kanala düşmüş . Hastanenin bir tanesi 1 hafta oyaladı 50 tane test yaptı ameliyatı kimse göze alamadı . Başka hastaneye gittik bugün ameliyat oldum . Bebeğimi çoğunda yanımda götürdüm . Oda mahvoldu . Herkes haline şükretsin bence çünkü günlerce uykusuz kalmak bebeğinizden 1 saat ayrı kalmaktan çok çoook basitmiş .
Belki maması yaramıyodur mamayı değiştirmeyi düşündünüz m0? Yani mama mamadır gerçi de ne biliyim ilk aklıma o geldiKızlar merhaba. Salı günü doktor kontrolümüz vardı. Kızım 2 ay 22 günde 2200 gr almış. Dr mama yiyen bir bebek için biraz az kilo alımı dedi. Bebeklerin böbreklerinde yetişkinlerinkinden daha çok kum ve taş görülebiliyormuş diye böbrek ultrasonu ve idrar tahlili istedi. Ultrason temiz çıktı. İdrarda da çok düşük enfeksiyon var dedi. Aşağıda fotografını paylaştıgım ilacı yazdı. Günde 3 defa 1 çay kaşığı kullan 1 hafta sonra da kontrole gelin dedi.
Aranızda bu ilacı kullanan var mı? Fayda gördünüz mü? Ve enfeksiyon da düşük olmasına rağmen neden kilo alımı az acaba? Mama ile besleniyor kızım ve iştahı yerinde çok şükür. Nasıl kilo almaz ya
Ay benmki de öyle demek ondanmış bende diyorum emiyo emiyo doymuyo çocuk :)Benim kızım da aynı. 2,5 ayı doldurdu ve el agızda. Dün dr kontrolünde sordum. Diş filizleri çıkmaya başlamış. O yüzden tükürük artarmış ve el agıza gidermiş. Bir de güzel yiyiyor ki elini corp corp diyesanırsın 3 gündür aç
Belki maması yaramıyodur mamayı değiştirmeyi düşündünüz m0? Yani mama mamadır gerçi de ne biliyim ilk aklıma o geldi
Olabilir bazı bebek az alır bazısı çok alır. Kim bilir belki de ondanDr tüm mamalar özünde aynıdır dedi. Yani mama yaramaması sadece alerji durumunda olurmuş. O da benim kızımda yok çok şükür. Baba tarafı genelde minyon. Acaba o tarafa mı çekti?
Olabilir bazı bebek az alır bazısı çok alır. Kim bilir belki de ondan
Yok ben gittikçe daha kötü olmaya başladım. Sorduğunuz düşündüğünüz için teşekkür ederim. İştahım da kesildi yemek yiyemiyorum doğru düzgün. Bebeğime zarar verdiğimi görüyorum rüyalarımda habire. Yakın zamanda doktora gideceğim. Geçecek dedim geçmiyor daha beter bir hal alıyor. En azından bi yol gösterir. İlgin için çok sağolSenin depresyonun nasıl oldu bu arada? Benim karamsarlık vs giderek azalıyor gibi. Sanırım kabullenme süreci başlıyor
Canım benimki de aynı.bu zamanlarda tükürük artıyormuş.ellerini ağzına sokması da normalmiş.gelişimin bir parçasıymış doktor öyle söyledi.her şeyi ağızlarıyla tanımaya çalışıyorlarmış.Engelleme dedi doktor. endişelenme yani.gayet normal sağlıklı bir bebeğin var :)Kızlar benim bebegim 2,5 ayıni doldurdu ve devamli elleri ağzında. Engel olamıyorum, parmaklarini değil komple elini sokuyor ağzına ve cok tükürüklü ağzı. Devamli salya akıtıyor. Sizlerde de boyle sorunlar var mi? Nasil onlem alıyorsunuz
Benimde kizim gunduzleri hic uyumuyo :)) atabildigimiz kadar kendimizi disarilara atiyoruz yoksa evde .....Bi kaç gündür yağmur şimşekler yüzünden uyumadı. Nefret ettim resmen hayatımdan ya. Ev de en iyisi ama insan bi dışarı arıyo nefes almak için. Ama tek başıma da çıkamıyorum. Bebeğim gündüz hiç uyumuyo sürekli ağlıyo kv de sürekli eğleyemiyor malum. Öyle ancak bakkal markey ıvır zıvır almaya çıkıyorum. Bazende hafta sonu eşimle alışveriş merkezine gidiyoruz.
Benim ki 2.5 aylik 6 kilo,2625 dogum kilosu canimMerhaba 3 ay kilo alimlariniz nasil benimki ac gibi degil ama evde tarttigim kadariyla az gibi( yarin bi saglik ocagina goturucrm
Yok ben gittikçe daha kötü olmaya başladım. Sorduğunuz düşündüğünüz için teşekkür ederim. İştahım da kesildi yemek yiyemiyorum doğru düzgün. Bebeğime zarar verdiğimi görüyorum rüyalarımda habire. Yakın zamanda doktora gideceğim. Geçecek dedim geçmiyor daha beter bir hal alıyor. En azından bi yol gösterir. İlgin için çok sağol
Bugün aile hekimine götürdüm kızımı 3 aylık 5 kilo, 650 gr civarı almış bir ayda, boyunu 60 cm ölçütü. 2650 grdan buraya geldik sadece anne sütüyle.Bu ay meme reddi yaşadık hep hala yaşıyoruz. Süt arttırıcıları bıraktım, sütüm tatlı olsun yoluna gittim bakalım bu akşam baya iştahla emdi. O emdikçe sütüm kendi arttı. Doktor 2 hafta sonra yine çağırdı kilosuna bakmak için.Merhaba 3 ay kilo alimlariniz nasil benimki ac gibi degil ama evde tarttigim kadariyla az gibi( yarin bi saglik ocagina goturucrm
Yoksa evde kafayı sıyırdık sıyırıcaz... an meselesi.... :/Benimde kizim gunduzleri hic uyumuyo :)) atabildigimiz kadar kendimizi disarilara atiyoruz yoksa evde .....
İnşallah. Böyle geçmeyeceğini devam edip daha kötü olacağını bilseydim giderdim. Biraz araştırdım interntte yazılanlar doğruysa ağır depresyon geçiriyomuşum galiba. Emin değilim. İyice kendimi kaybettim.Evet doktora görün mutlaka canım. Ben işk başlarda gittim durumun kötüleşeceğini anladıgımda. İyi ki gitmişim. Şahsen yardımsız aşamazdım eminim. Umarım kısa sürede derman bulursun
geçmiş olsun canım.Kızlar 1 haftadır acillerde mahvolduk . Safra kesemdeki taş kanala düşmüş . Hastanenin bir tanesi 1 hafta oyaladı 50 tane test yaptı ameliyatı kimse göze alamadı . Başka hastaneye gittik bugün ameliyat oldum . Bebeğimi çoğunda yanımda götürdüm . Oda mahvoldu . Herkes haline şükretsin bence çünkü günlerce uykusuz kalmak bebeğinizden 1 saat ayrı kalmaktan çok çoook basitmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?