- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.661
Ben en başından beri sağarak veriyorum.Memeyi bazı alıp bazı almadığı için.Başlarda iki mememden 30 cc çıkıyordu şimdi 130 falan gündüz gece çok daha fazla. Pompa mı artırdı bilmiyorum ama bebek büyüdükçe süt miltarıda artıyormuşKızlar süt sağmak sütü artırıyor mu? Aranızda sütü az olupta sağıp çoğalan varmı? Ona göre pompa siparişi vermek istiyorum ama işe yarar mı emin değilim.
Bizimki memeye saldırıyor mama yerken bile gözü meme arıyor ama yetmiyor işte. Artıracağını bilsem üşenmeden boşda olsa sağıcam ama emin olamıyorum.Ben en başından beri sağarak veriyorum.Memeyi bazı alıp bazı almadığı için.Başlarda iki mememden 30 cc çıkıyordu şimdi 130 falan gündüz gece çok daha fazla. Pompa mı artırdı bilmiyorum ama bebek büyüdükçe süt miltarıda artıyormuş
Bebeklerde pudra kullanımı çok riskli diye biliyorum. Sizde araştırın isterseniz.Benimkide kızarıktı ama her bebek farklı tabi.Poposuda kızarmıştı her duştan sonra tüm vücuduna pudra sürdüm .Eşimde ekmek gibi oldu dedi :) ve şu an bir şey kalmadı çok şükür.Ne varsa eski usüllerde var annelerimiz hep pudra kullanmış sonuçta :)
Bunu okumuştum elime döküp sürüyorum dikkat ederek tabiBebeklerde pudra kullanımı çok riskli diye biliyorum. Sizde araştırın isterseniz.
İnternette bunu buldum. Siz bilirsiniz tabi karışmak gibi olmasın
Konuyu değerlendiren doktorlar pudra kullanımını önermiyor.
Çocuk Sağlığı Uzmanı Dr. Başak Çelikkan, “Pudrayı döktüğünüz zaman etrafa yayılan toz parçacıklarının akciğere gidip orada enfeksiyonu oluşturma riski var. Genelde isiliklerde boyuna falan sürülüyor. Sürdüğünüzde çıkan toz parçacıkları, hava yoluyla beraber çocuğun akciğerlerine yapışarak ciddi enfeksiyonlara sebep olabiliyor” dedi.
Ben işe başlayacağım içşn zaten gerekliydi birde powerbankle çalışıyor gittiğim yere götürüyorum sağıyorum :)Bizimki memeye saldırıyor mama yerken bile gözü meme arıyor ama yetmiyor işte. Artıracağını bilsem üşenmeden boşda olsa sağıcam ama emin olamıyorum.
Markası ne canım ben manuel alayım diyorum çalışmıyorum zaten evdeyim diye ama hangisi iyidir bilemedimBen işe başlayacağım içşn zaten gerekliydi birde powerbankle çalışıyor gittiğim yere götürüyorum sağıyorum :)
Doktorum bana manuel alma dedi 80-90 vereceksin memeni haşat edecek sonra bide elektrikli alacaksın masraf olacak dedi.mamajoo mun iki başlıklısını aldık ama bir başlığını kullanıyorım hep diğeri kutuda.İki başlıklı olanı da vae tek başlıklı olanıda.İki başlık hızlı olması için ama o kadar süt olmadığı için ihtiyacımı bir tanesi görüyorMarkası ne canım ben manuel alayım diyorum çalışmıyorum zaten evdeyim diye ama hangisi iyidir bilemedim
Tamam canım sağol bi bakayımDoktorum bana manuel alma dedi 80-90 vereceksin memeni haşat edecek sonra bide elektrikli alacaksın masraf olacak dedi.mamajoo mun iki başlıklısını aldık ama bir başlığını kullanıyorım hep diğeri kutuda.İki başlıklı olanı da vae tek başlıklı olanıda.İki başlık hızlı olması için ama o kadar süt olmadığı için ihtiyacımı bir tanesi görüyor
Rica ederim canım:)Tamam canım sağol bi bakayım
bi cok kiside uyku yapmis canim, bizimki huzursuzlanmisti cok fazla, carpol vermek zorunda kaldim. ilaci alinca rahatlayip uyumustu. hatta esim her huzursuzlandiginda ilac verelim dior artikAşı bizde uyku yaptı sanırım gözünü açamıyor yavrum.Normal midir acaba
Ya bu erkekler herşeyin kolayına kaçıyor :) iyi sevindim gündüzleri bu kadar uzun uyumazdı çünkü kolay değil üç tane aşı oldu minicik bedenlerbi cok kiside uyku yapmis canim, bizimki huzursuzlanmisti cok fazla, carpol vermek zorunda kaldim. ilaci alinca rahatlayip uyumustu. hatta esim her huzursuzlandiginda ilac verelim dior artik
Aynen benim de 12 öģlen arası 14.30 çıkış 4.sınıf okutucam 2 gün öğlen çıkıcam ingilizce ve din kültürü derslerini 5.6.derslere koydurup...geçen bi denedim bir memeden130 cc oldu ama ellerim ağrıyor her akşam eşim sağsa olur bence yumuşak gibi dursa da memeler süt dolu yine de...17 eylülde zaten tam 4buçuk aylık oluyorlar 1 buçuk ay sonra ek gıdaya geçicez bence hiç gerek yok...hele de meyve suyuna...ogluma vermedim buna da vermem şeker deposu oluyor hazırları zaten katkısız denen de bile çok katkı maddesi varmış...ek gıdaya yoğurtla başlıyorum meyve püreleri sonra tarhana ve karışık sebzeler ardından normal yemekler
Ben pişik kremi tercih ediyorum. Bepanthol ve sebamedi dönüşümlü kullanıyorum.evet pudra icin boyle seyler soyleniyor ve bilimsel bir gercek ama bebegin eti de yanmis gibi olunca insan caresiz kaliyor.
Okulda nasıl sağarım canım 10 dakika teneffüs arasıCnm ek gıdaya gecsen bile meyve çok yavaş ekleniyor diye biliyorum bir de zaten işte olunca dolar orada sagarsin bir gün önceki yarına kalır
Işte denedim 400 cc depon var ki 1 aydır ancak o kadar gece hala 2 saatte bir emiyor bizim sipaMeyveye en son geçiyoruz bildiğim kadarıyla asitli ve çok şekerli olduğu için oğlumda öyle demişti doktor o zaman ilk sebze çorbası vermişti ama siz tek öğün için bence anne sütü depolayın.
Gece yatırınca sağıyorum ben iki göğsümü de belli olmuyo bazen 100 cc bazen 150 cc çıkıyo depoluyorum. Gece daha uzun uyuduğu için ( max. 3.5 saat) Uyandığında sütüm oluyo yine sizde deneyin isterseniz
canim ben lansinoh un tekli elektrikli olanini kullandim, cok isimi gordu hakkini yiyemem ama bi tek bende mi oldu bilmiyorum bu makina benim mememin kahverengi kisminin derisi soydu ust uste kullanimlarda. ve cok can acitici bisey derinin soyulmasi. belki sadece bende yapmistirMarkası ne canım ben manuel alayım diyorum çalışmıyorum zaten evdeyim diye ama hangisi iyidir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?