2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar kv dün bana özendi sanırım.bende ne diyeceğimi ne tepki vereceğimi bilemedim şaşkınlıktan.dün emzireceğim sırada oğlum onun kucağındaydı ben hazırlandım emzirmek için.oda oğluma bende süt yok diyordu.sonra ben mememi versem ne yapar ki dedi bende alır herhalde dedim oda çıkardı verdi.tabi bizimki almadı.kv de kokundan bilmez mi hiç diyo

ya izin vermeseydin keşke

Ben slingi kapalı alışveriş merkezinde kullanıyorum klimalı ortam sıcak olmuyor. Bende o uyurken rahat alışveriş yapıyorum. Dışarısı çok sıcak o da bende bunalırız o nedenle dışarda kullanmıyorum. Boba 4g için daha erken die düşündüm henüz almadım biraz daa büyüsün alı cam.

Canım hangi marka sling kullanıyorsun ben de almak istiyorum, gün içinde ancak kucağımda uyuduğu için bari işlerimi hallederim

benimde yara oldu malesef gece emzirmeden sonra fito krem sürdüm öyle yattım emzirmeden önce yıkadım 3 günde geçti. Sizinde geçer umarım.

Kızlar günaydın, aşımızı olduk geldik şu an gayet iyi umarım böyle devam eder.5985 gram olmuşuz 63 cm boyu olmuş

Benim kızımda da olmuştu canim
Mustelanin bakım kremiyle hametani dönüşümlü sürdüm..hametan daha çabuk geçirdi gibi geldi bana
sanırım çogumuzun bebeği öyle..Benim fıstığım da gündüzleri pek uyumuyor..zorlamıyorum artık..o ne zaman isterse o zaman..uyanık vakitlerini biraz pusette koyuyorum ufak işlerimi hallediyorum. Biraz kucakta..biraz yatak üstünde konuşarak sonra yorulup uyuyor

penaten krem surmustum banyo yaptirip, simdi eczaneden hametan krem de aldiriyorum. bugun penaten kremle iyilesmesini bekliyim diorum eger gozume kotulesmis gorunurse hemen hametan kreme geciyim. insallah en kisa zaman iyilesir ama buklum yerleri icin devamli bir bakim yontemi bulmam lazim galiba bir daha tekrarlamamasi icin

Ben pudra sürüyorum geçiriyor kızlar

Canım ben doktora danıştıpımda bazı markaların kaşık maması var 4+ olanlar, onların tahıllı olanlarıyla başlayabilirsiniz demişti. Hem tahılda B vitamini olduğundan daha çok ihtiyaçları varmış.
Pirinç unu önermiyorum ama tahıl olabilir demişti.
İstersen sen de danış doktoruna daha iyi bilgi verir bebişin kilosuna ve gelişimine göre.

pudra daha kotu yapar mi acaba , boynu kizarmis durumda. bugun penaten ile devam edip yarinki duruma gore pudra yada hametan krem surucem
Benimkide kızarıktı ama her bebek farklı tabi.Poposuda kızarmıştı her duştan sonra tüm vücuduna pudra sürdüm .Eşimde ekmek gibi oldu dedi :) ve şu an bir şey kalmadı çok şükür.Ne varsa eski usüllerde var annelerimiz hep pudra kullanmış sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…