- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.641
Ay bende ne biliyim yaptırcam bendeEvet 63 günlük oldu, bu ay verem için arayacak sağlık ocağı
Bizim de bi tanıdık asla verem yaptırma, Amerika da 1 yaşından önce yapmıyorlar, ben aşıdan ölen 2 çocuk tanıdım dedi
Kafamı karıştırdı ama doktor mutlaka yaptırın dedi
Kızlar kv dün bana özendi sanırım.bende ne diyeceğimi ne tepki vereceğimi bilemedim şaşkınlıktan.dün emzireceğim sırada oğlum onun kucağındaydı ben hazırlandım emzirmek için.oda oğluma bende süt yok diyordu.sonra ben mememi versem ne yapar ki dedi bende alır herhalde dedim oda çıkardı verdi.tabi bizimki almadı.kv de kokundan bilmez mi hiç diyo
Ben slingi kapalı alışveriş merkezinde kullanıyorum klimalı ortam sıcak olmuyor. Bende o uyurken rahat alışveriş yapıyorum. Dışarısı çok sıcak o da bende bunalırız o nedenle dışarda kullanmıyorum. Boba 4g için daha erken die düşündüm henüz almadım biraz daa büyüsün alı cam.Benimki sling aşığı ben de çok severek kullandım
Ne zaman içine koysam uyudu dışarda özgürce gezdim
Ama bu sıcaklarda hiç içimden gelmiyo bağlamak
Ya zaten çok uzun süre kullanmayacak mahrum etme diyorum ama cidden çok sıcak, müslin vs koyuyorum
Siz ne yapıyorsunuz?
Boba 4 g var bende onu henüz sevemedi ve de ben emin olamadım bacakları kasılıyor gibi geldi, yenidoğan aparatı kapalı kullanmam lazım hala
Canım hangi marka sling kullanıyorsun ben de almak istiyorum, gün içinde ancak kucağımda uyuduğu için bari işlerimi hallederimBen slingi kapalı alışveriş merkezinde kullanıyorum klimalı ortam sıcak olmuyor. Bende o uyurken rahat alışveriş yapıyorum. Dışarısı çok sıcak o da bende bunalırız o nedenle dışarda kullanmıyorum. Boba 4g için daha erken die düşündüm henüz almadım biraz daa büyüsün alı cam.
benimde yara oldu malesef gece emzirmeden sonra fito krem sürdüm öyle yattım emzirmeden önce yıkadım 3 günde geçti. Sizinde geçer umarım.Ah göğüsler yara olmasa emziricem, bebiş meme diye kuduruyor ben acıdan duramıyorum. Bu yüzden sütüm geriledi. 34günlük olduk hala geçmedi. Benim durumumda olan varmı yaralarınız ne zaman iyileştiemzirirken aglayıp ellerimi ısırıyorum. Moral bozukluguda sütümü azaltıyor sanırım. Sagamıuorumda makine uçlarını cok acıtıyor.. ne yapıcagımı şasırdım
Tuniko nun internet sitesinden aldım.Neko marka çok memnunum ikinci bebişim hala taş gibiCanım hangi marka sling kullanıyorsun ben de almak istiyorum, gün içinde ancak kucağımda uyuduğu için bari işlerimi hallederim
Doğum tarihi kilosu ne acaba ?Kızlar günaydın, aşımızı olduk geldik şu an gayet iyi umarım böyle devam eder.5985 gram olmuşuz 63 cm boyu olmuş
Öyle birşey yapacağı hiç aklıma gelmedi kiya izin vermeseydin keşke
Doğum tarihi 16 mayıs doğum kilosu 4045 di hastanede 3800 düşmüştüDoğum tarihi kilosu ne acaba ?
Maşallah çok iyi doğmuş benimki de 8 mayıs 5200 şuan ama 2800 doğdu maalesefDoğum tarihi 16 mayıs doğum kilosu 4045 di hastanede 3800 düşmüştü
Küçük doğanlar daha hızlı kilo alıyor.Bak sen arayı kapatmışsın.Maşallah bebişlerimizeMaşallah çok iyi doğmuş benimki de 8 mayıs 5200 şuan ama 2800 doğdu maalesef
Benim kızımda da olmuştu canimcanim cok sıkkin, az evvel fark ettim bebegimin boynunda kizariklik var. boynu kucuk ve derisi orada katlandigi icin daha once farkedememisim ama nasil daha once gormedim diye kendime kiziyorum. sanki oradaki deri soyulmis ve o yuzden kizarmis gibi. boyle bisey yasayan var mi ne yapmam gerekli o bolge icin. zaten derisi imcecik simdi daha da hassas olmustur orasi. bi de o bolge tam boyun kivriminda hep katli kaliyor. ne yapiyim ne sursem iyi gelir
sanırım çogumuzun bebeği öyle..Benim fıstığım da gündüzleri pek uyumuyor..zorlamıyorum artık..o ne zaman isterse o zaman..uyanık vakitlerini biraz pusette koyuyorum ufak işlerimi hallediyorum. Biraz kucakta..biraz yatak üstünde konuşarak sonra yorulup uyuyorBenim kız gündüzleri uymuyor, hatta uykusu varsa bile uykuya dalması saatleri buluyo.. e tekrar acıkıyo o süreçte başa sarıyoruz
Zaten çok kötü alıştı, omzumda evin içinde turlayarak uyuyabiliyor
Benim belim çok ağrıyo tabi, dün ağladım resmen uyu artık diye
Başka türlü de uyutamıyorum, ayakta bile salladım yok yani
Tek iyi gece uzun uyuyo sanırım artık (nazar değmesin inşallah)
Dün 6 da başlayan uyutma maceram 10 da uyumasıyla son buldu taaa 3 e kadar uyumuş
Sonra emzirme yine uyutmaya çalış vs 5 ten 8 e kadar uyudu
Gündüz uyutmak için yırtmayayım bari kendimi artık
penaten krem surmustum banyo yaptirip, simdi eczaneden hametan krem de aldiriyorum. bugun penaten kremle iyilesmesini bekliyim diorum eger gozume kotulesmis gorunurse hemen hametan kreme geciyim. insallah en kisa zaman iyilesir ama buklum yerleri icin devamli bir bakim yontemi bulmam lazim galiba bir daha tekrarlamamasi icinBenim kızımda da olmuştu canim
Mustelanin bakım kremiyle hametani dönüşümlü sürdüm..hametan daha çabuk geçirdi gibi geldi bana
sanırım çogumuzun bebeği öyle..Benim fıstığım da gündüzleri pek uyumuyor..zorlamıyorum artık..o ne zaman isterse o zaman..uyanık vakitlerini biraz pusette koyuyorum ufak işlerimi hallediyorum. Biraz kucakta..biraz yatak üstünde konuşarak sonra yorulup uyuyor
Ben pudra sürüyorum geçiriyor kızlarpenaten krem surmustum banyo yaptirip, simdi eczaneden hametan krem de aldiriyorum. bugun penaten kremle iyilesmesini bekliyim diorum eger gozume kotulesmis gorunurse hemen hametan kreme geciyim. insallah en kisa zaman iyilesir ama buklum yerleri icin devamli bir bakim yontemi bulmam lazim galiba bir daha tekrarlamamasi icin
Güzel anneler 4.5 aylıkken ise başlayacağım bu süreçte ek gıdaya günde 1 öğün geçsem nasıl olur deneyimliler yazarsa çok mutlu olurum bebeğim sadece anne sütü aliyor ya mama ya ek gıda ya başlangıç yapacağız sütüm depo yapacak kadar fazla değil
Bir de ek gıda için ne almalıyım markalarıyla birlikte önerirseniz çok mutlu olurum
pudra daha kotu yapar mi acaba , boynu kizarmis durumda. bugun penaten ile devam edip yarinki duruma gore pudra yada hametan krem surucemBen pudra sürüyorum geçiriyor kızlar
Benimkide kızarıktı ama her bebek farklı tabi.Poposuda kızarmıştı her duştan sonra tüm vücuduna pudra sürdüm .Eşimde ekmek gibi oldu dedi :) ve şu an bir şey kalmadı çok şükür.Ne varsa eski usüllerde var annelerimiz hep pudra kullanmış sonuçta :)pudra daha kotu yapar mi acaba , boynu kizarmis durumda. bugun penaten ile devam edip yarinki duruma gore pudra yada hametan krem surucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?