2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım büyüme atagı geçiriyor olabilir, ya cok emme, yada az emme, ya cok uyku yada az uyku, huzursuzluk bunlar büyüme atağı Belirtileri
Valla atak mı gaz mı sıcakmı vs vs,derken on türlü teori üretiyorum ama hep boşa çıkıyor artık alıştım sanırım

Ben iki ay çektim o acıyı derdime çare saf ısıtılıp soğutulmuş zeytinyağı ve bal mumu oldu. Zeytinyağını yer emmeden sonra sürün biraz sonra bal mumunu eritip ılınınca göğüs pedine döküp ılıkken, tekrar ediyorum ılıkken yoksa yanarsınız, göğsünüze kapatın. Ger emmede uygulayın bunu. Bir hafta içinde geçiyor.

Acik soylemek gerekirse diyet miyet umrumda degil. Emzirdikce dehset acikiyorum :)) grceleri uysnip nutella kasikliyorum. Hamile.kaldigim kiloma 3 4 kilo kaldi ama brlenimde hedefimde 8 10 kilo var. Emzirrdigimiz surece tig gibi olmak hayal :))

Y
Yok canim kuzenim 2 sene adet gormedi. Ben 40 imin ciktigi gun regl oldum sonra 13 gun sonra bir daha oldum. Suan ne zaman olurum.bir daha bilmiyorum. Suan duzensiziz. Sut korur derler genelde ama.beni korumadi hemen regl oldum :)

Iliskiye girerken acı oldu mu benim 2. Dogumum ve korkuyorum iyimi :)
Ben normal dogum yaptim ve 2 kez esimle birlikte olduk. Basta acir gibi oluyo sonra geciyo canim. Bu tabi biraz psikolojik. Ben cok aciyacak.diye ssrtladigim icin aci hissediyorum. Ama benim durumum anormal biraz zorlu bir.dogum yaptim ve dikisim cok fazla.

Kızlar önemli bişey soracağın.bebeğiniz uykudayken nefes borusuna bişey kaçmışta boğuluyormuş gibi oldumu? Benim 2 defa oldu uyumaktan korkuyorum zor kurtardim çocuğu kafasının altına yastık da koydum oysaki niye böyle oluyor acaba

Bnm hep oluyor tükürüğü kaçıyor . İlk zamanlar korkmuştum ama artık alıştım . Zaten artık kendi kendini kurtarıyor

Canım korkutmak gibi olmasın ama hamilelik ihtimali var.bir kaç hafta sonra test yap mutlaka.ben adet görmedim henüz ama geçenlerde kontrole gitmiştim.yunurtalıklar aktif mutlaka korun dedi doktorum.

Canım benimkinde de oluyor.tükürüğünü biriktiriyor bazen,bazen de kusmuk geliyor öksürmeye başlıyor.yatırdığın zaman kafasını yan çevir.bir de yastık kullanmak omurga gelişimi için zararlı.onun yerine yatağın baş kısmını hafif yükseltebilirsin.ben yatağın altına battaniye koyup baş kısmına hafif eğim verdim reflü yatağı gibi oldu.

Beşiği boşuna almışız boşa para harcamışız, yan beşik yatağımıza ek gibi duruyor ne var da yatmıyor anlamadık bir milyon kere sırtına bişi mi batıyor die araştırdım, uyurken koysak bile uyanıyor. Bizim yatakta yatıyor yayıla yayıla eşim aldı yastığını koltuğa gitti, ben de ezmeyim die yatağın 3te 2 sini kıza bıraktım yatağın ayak kısmında kıvrıldım her gece böyle, şu karikatürler doğruymuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…