2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben en son kiraz yediğimde bebeğim karın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranmıştı odur budur yemiyorum. Kiraza ve dondurmaya hasret kaldım. S.evdiğim hiç bişeyi yiyemiyorum.
ilk 1 ay ben de hicbisey yemedim gaz olacak diye, surekli hamur isi yemekten ben hamur gibi oldum simdi gobegimi kucultemiyorum. artik takmiyorum az az da olsa yiyorum her seyden. gaz her turlu oluyor, onu da kimyonla gidermeye calisiyoeum oldugu kadar

Aaa benimki de aynı araba biner binmez uyuyor . Bebek arabasında da uyur ozaman . Ben de chicco lite way alayım herkes memnun yorumlarda
kizlar bende aldim chicco lite way plus.trendyolda sabah butik acildi.1300 liradan asagi bulamiyordum.999 liraya dusmus fiyati.bende siparis ettim hemen.kirmizisi da vardi.ben siyahinu tercih ettim.insallah memnun kaliriz.

Doğru. Bende rezenli kimyon çayı kullanıyorum bebeğe iie yarıyor. Soğuk şeyler çok tüketmiyorum sadece

Ben de bugün aldım Hepsiburadadan . Kraft pop up aldım ben çift yönlü . Çünkü ben ana kucağını daha önceden almıştım maxi cosinin bayagı da para vermiştim . Hayırlı olsun

Gercekten te pahaliymis canim.olsun,gule gule kullandin bebisin

Gebe değilsem iğne olucam zaten olacaktım ama fırsat olmadı.

Bebeğim 7 aylık 1 kilo doğdu değerlerini hala tam toparlanamadı özel mama verdi doktor dengelemesi ve Yaşıtlarını yakalaması için. Zaten sütüm aman aman çok değil malüm küvez günleri sıkıntılı geçti. Zaten kontrole her gittiğimizde ayda 1 kilo alıyor normal sanırım. Elimde olsa mama vermezdim ama şartlar gerektiriyor ne yazıkki

İnternetten daha uyguna olduğu için ordan alacağım tavsiye ettiğiniz markayı alayım o zaman. İnşallah Hayırlısı olur benim için

Kime sorsam bilemedm buraya sormaya karar verdim 3 aylik ignede esin yinede dikkat etmesi gerekiyor mu cok acik tabiriyle ozur dileyerek soruyrm iceri sperm kacinca sorun oluyo mu

Evet cnm ilk bebeğim prematüre doğdu. Bakalım artık Hayırlısı neyse o olsun. Bana da var gibi geliyor. Şayet test bozuk değilse
Canım Allah nasip ettiyse nasıl korumuşsam korun geliyor bebek. Benim eltim spiralle hamile kaldı. Allah sağlıklısini hayırlısını versin

Canım Allah nasip ettiyse nasıl korumuşsam korun geliyor bebek. Benim eltim spiralle hamile kaldı. Allah sağlıklısini hayırlısını versin
Çok haklısın canım kısmeti varmış demekki bıgün testi tekrarlayacağım

Ayda bir kilo normal tabi. Ben ayrıntıları bilmediğim için o şekilde dedim. Çok geçmiş olsun neyseki şimdi sağlığına kavuşmuş.

Kizim 3 gundur sadece 1 sefer buyuk tuvaletini yapti gazini çıkarıyor ama sikinti değil mi bu

Mama aliyor mu? Tuvaletini yapamadigi icin rahatsiz oldugunu hissediyor musun?
Benim kuzum da bes gun yapamadi ve o bes gun zordu Doktora gittik Doktor yedi gune kadar bile yaomamasi normal dedi ama huzursuz olduğu icin agzina gunde birkac kez birer cay kasigi zeytinyag damlatin dedi
Ben o gunlerde malesef mama vermistim o da cok etkiliymis
Bi de bacaklari bol bol hareket ettir annesi

Her doktoe farklı işte benm doktorum da 4 gün normal demişti sizinki yedi gün demiş. Bu doktorlar da bi acayip. Evet ama mama çok etkili. Ben bir iki kere dışarda olduğumuz için vermek zorunda kaldım iki kere çocuk akşama kadsr tuvaletini yapamadı. Normalde hiç o kadsr uzun süre kalmazdı.

Çok haklısın canım kısmeti varmış demekki bıgün testi tekrarlayacağım

Canim senin bu durumun ruyama bile gitmis bu gece
Cunku ben de bu dogum sezeryan olunca ikinci (Allah nasip ederse) ne kadar sure sonra olur acaba vs diye dusunmustum Bi de ben cok cocuk isteyen biriydim ama kuzumun sezeryanla dogmasi beni bu fikirden sanirim caydirdi
Senin durumunu da takip ediyor olacagim Allah hakkinda hayirlisini versin

Sağolasın canım amin inşallah Hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…