- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.061
ilk 1 ay ben de hicbisey yemedim gaz olacak diye, surekli hamur isi yemekten ben hamur gibi oldum simdi gobegimi kucultemiyorum. artik takmiyorum az az da olsa yiyorum her seyden. gaz her turlu oluyor, onu da kimyonla gidermeye calisiyoeum oldugu kadarBen en son kiraz yediğimde bebeğim karın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranmıştı odur budur yemiyorum. Kiraza ve dondurmaya hasret kaldım. S.evdiğim hiç bişeyi yiyemiyorum.
Hımm anladım bu üstüne monte ediliyor kilitliyor kendini . İlk aylar bebek anneye bakmak ister diye aldım . Zaten işk dışarı çıkarttığımızda korktu biraz arabada . Şimdi arabaya biner binmez uyuyor hiç gözünü açmıyor :) uyanmıyor diye şikayet ediyoruz
kizlar bende aldim chicco lite way plus.trendyolda sabah butik acildi.1300 liradan asagi bulamiyordum.999 liraya dusmus fiyati.bende siparis ettim hemen.kirmizisi da vardi.ben siyahinu tercih ettim.insallah memnun kaliriz.Aaa benimki de aynı araba biner binmez uyuyor . Bebek arabasında da uyur ozaman . Ben de chicco lite way alayım herkes memnun yorumlarda
ilk 1 ay ben de hicbisey yemedim gaz olacak diye, surekli hamur isi yemekten ben hamur gibi oldum simdi gobegimi kucultemiyorum. artik takmiyorum az az da olsa yiyorum her seyden. gaz her turlu oluyor, onu da kimyonla gidermeye calisiyoeum oldugu kadar
Ben de bugün aldım Hepsiburadadan . Kraft pop up aldım ben çift yönlü . Çünkü ben ana kucağını daha önceden almıştım maxi cosinin bayagı da para vermiştim . Hayırlı olsunkizlar bende aldim chicco lite way plus.trendyolda sabah butik acildi.1300 liradan asagi bulamiyordum.999 liraya dusmus fiyati.bende siparis ettim hemen.kirmizisi da vardi.ben siyahinu tercih ettim.insallah memnun kaliriz.
Eki Görüntüle 2166457
Hepsi ne kadara geldi fiyat olarak canim?Ben de bugün aldım Hepsiburadadan . Kraft pop up aldım ben çift yönlü . Çünkü ben ana kucağını daha önceden almıştım maxi cosinin bayagı da para vermiştim . Hayırlı olsun
Maxi cosi pebble plus ana kucağı aldım oto koltuğu da oluyor 13 kg ya kadar yemek yaparken çamaşır asarken hep yanımda 1100 lira pahalı ama . Gerek yokmuş bukadar pahalı olmasına . Kraft bebek arabasını 689 liraya aldımHepsi ne kadara geldi fiyat olarak canim?
Gercekten te pahaliymis canim.olsun,gule gule kullandin bebisinMaxi cosi pebble plus ana kucağı aldım oto koltuğu da oluyor 13 kg ya kadar yemek yaparken çamaşır asarken hep yanımda 1100 lira pahalı ama . Gerek yokmuş bukadar pahalı olmasına . Kraft bebek arabasını 689 liraya aldım
Bence biraz daha bekleyin ve emin olduktan sonra yaptırın. Zaten iğne reglken yapılıyo. Olursanız hamile değilsiniz demektir bi yönde de. Normalde kırk bittiğinde 40. Gün yapılıyo hemen doktor bana öyle önermişti. 3 aylık iğneler hem anne sütüne zarar da vermiyo. Aylık olanları tavsiye etmiyolar sütü bozup azaltabiliyomuş zaten 6. Aydan sonra vuruyolar onu. Şu anda en etkilisi iğneler. Ama onunla bile kalanlar var. Bide hormonlarda biraz bozukluk yapıyo başka bi yan etkisi yok
Güzel kilo alıp günde en az 3 kere tuvaletini yapıyosa sütünüz yetiyodur. Bence boş yere mama vermeyin. Bi işe yaramıyolar bebeği sadece şişiriyolar o kadar. Kilo alıyo evet ama ne kadarı bebeğe yarıyo olabilir ki?
Predictor early diye bi test var. Sonuç baya net kesin çıkıyo. Daha adet olmadan bir hafta önce belli oluyo sonuç ben ilk hamileliğimde normal test almıştım ikinci çizgi belirsizdi emin olamayıp eczaneden etkili bişey istedim bunu verdi. Çizgiler net kırmızı çıkmıştı deneyin isterseniz
Canım Allah nasip ettiyse nasıl korumuşsam korun geliyor bebek. Benim eltim spiralle hamile kaldı. Allah sağlıklısini hayırlısını versinEvet cnm ilk bebeğim prematüre doğdu. Bakalım artık Hayırlısı neyse o olsun. Bana da var gibi geliyor. Şayet test bozuk değilse
Çok haklısın canım kısmeti varmış demekki bıgün testi tekrarlayacağımCanım Allah nasip ettiyse nasıl korumuşsam korun geliyor bebek. Benim eltim spiralle hamile kaldı. Allah sağlıklısini hayırlısını versin
Bebeğim 7 aylık 1 kilo doğdu değerlerini hala tam toparlanamadı özel mama verdi doktor dengelemesi ve Yaşıtlarını yakalaması için. Zaten sütüm aman aman çok değil malüm küvez günleri sıkıntılı geçti. Zaten kontrole her gittiğimizde ayda 1 kilo alıyor normal sanırım. Elimde olsa mama vermezdim ama şartlar gerektiriyor ne yazıkki
Kizim 3 gundur sadece 1 sefer buyuk tuvaletini yapti gazini çıkarıyor ama sikinti değil mi bu
İnternetten daha uyguna olduğu için ordan alacağım tavsiye ettiğiniz markayı alayım o zaman. İnşallah Hayırlısı olur benim için
Mama aliyor mu? Tuvaletini yapamadigi icin rahatsiz oldugunu hissediyor musun?
Benim kuzum da bes gun yapamadi ve o bes gun zordu Doktora gittik Doktor yedi gune kadar bile yaomamasi normal dedi ama huzursuz olduğu icin agzina gunde birkac kez birer cay kasigi zeytinyag damlatin dedi
Ben o gunlerde malesef mama vermistim o da cok etkiliymis
Bi de bacaklari bol bol hareket ettir annesi
Çok haklısın canım kısmeti varmış demekki bıgün testi tekrarlayacağım
Sağolasın canım amin inşallah Hayırlısı olurCanim senin bu durumun ruyama bile gitmis bu gece
Cunku ben de bu dogum sezeryan olunca ikinci (Allah nasip ederse) ne kadar sure sonra olur acaba vs diye dusunmustum Bi de ben cok cocuk isteyen biriydim ama kuzumun sezeryanla dogmasi beni bu fikirden sanirim caydirdi
Senin durumunu da takip ediyor olacagim Allah hakkinda hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?