2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar benim minigi hergun yikadigim halde yuzunde isilik olmaya basladi bi tavsiyeniz var mi ? Bide hergun sampuanlamiyorum 3 gunde bir sampuan suruyorum sizler nasil yapiyorsunuz

Ben her yıkandığımda sürüyorum. Bi gün arayla yıkıyorum. İsilik olmaya devam ediyosa alerjisel olabilit sizin yediğiniz şeyler bebeğe dokunuyodur. Bende de öyle oluyodu doktor domates yumurta beyazı bal yeme dedi salam sucuk işlenmiş çoğu gıdayı tüketme dedi sonra azaldı biraz. Ama havalar çok sıcak yıkasak bile o bebeklerde hep olabiliyor.

Bende dusunuyordum pudrayi acikcasi denesem mi diye tesekkur ederim bende dikkatli bi sekilde deniyim

yanlış anlaşıldı Özür dilerim canim arkadaşım. bilgim fazla olduğundan değil biraz sakin kalmamin sebebini izah için söyledim . .yoksa ne bilirsin bil çocuk olunca hersey unutuluyo .
.Dr umutla görüştüm. yarın götürecem. Bugünkü kazada toplu iğne başı kadardı. bakalım yarın ne diycekler .çok saoll ilgin için canım benim

Artis gosterirse bende yemiyim onlari madem. Yumurta biz koca insanlara bile yaz gununde agir geliyor bebisler napsin :)

Bugun iki aylik asimizi olduk. Her ihtimale karsin ates olcer ve ates dusurucu surup aldim. Sizde ne gibi yan etkiler oldu ?
Bizde dun olmustuk canim. Gun boyu huzursuz ve mutsuzdu. Cok agladi sebepsizce gun icinde. Memede sakinlesen bebek.memede bile sakinlesmedi. Ayakta emzirdim gun boyu oturdugum an agliyodu. Neyseki aksama gecti. Ateside en fazla 37.3 oldu 37.5 ustune ciksaydi yarim fitil verecektim bende. Suanda da 36.8 atesimiz cok sukur keyfimizde yerinde. Yalniz bugun cok uyudu gibi geldi yada ben evham yapiyorum bilemedim. Insallah kolayca atlatirsin canim.

Bende dusunuyordum pudrayi acikcasi denesem mi diye tesekkur ederim bende dikkatli bi sekilde deniyim
Benim kol kismimda da oldu isilik pudraladim gercekten kasintisini bile aliyo kizarikligini hemen geciriyo bencede dene faydasini gorursun insallah

Tesekkur ederim canim insallah atlatiriz bizde kolayca

Canim cok gecmis olsun. Kalca ultrason sonuclarinda aci dereceleri kacti hatirliyor musun?

Canım hangi şehirden. ankarada yaa senin dr a gotureyim.bide kremlerin adını özelden yazarmisiniz. benimkinde tam anüs civarı hafif kizarik
mersindeyim canim ben. az once msj yazarken kremler yanimda degildi simdi baktim biri fito krem digeri de madecassol die bi krem. benmki sanirim sut urunlerinden dolayi oluyor. elimden geldigince kesicem sut urunlerini

Pamukcuk olmadığına emin misin...ben de ağzı temiz pamukcuk yok diyordum bugün 2 aylık kontrolunde doktor pamukcuk var dedu mikostatin verdi... ara ara mememi itip kakıyordu dilini dışarı çıkarıyordu

Pudra tavsiye edilmiyor artık.dikkat etseniz de solunum yoluna kaçan zerrecikleri oluyor ve bunlar ilerde akciğer hastalıklarına yol açabiliyor.
Tabii duzenli kullanimda haklisin. Olabilir. Ama isilikte cok rahatsiz ediyo bebisleri. Hem cogumuz pudralanarak buyumus cocuklariz :))

Kizlar ben bu sut parasi olayini unuttum ya. Postaneye m yatiyodu. Postaneye gidip sormam mi gerekio

Biraz uyusun balkız <3
Dolapta sogutup, çantanın termos gozune koyuyorum. İcecegi zaman tam icilecek sicaklikta oluyor.
Kızlar oğlumun inanılmaz saçı dökülüyor , ellerini kafasına götürüyor kıl doluyor parmakları . Yatağı kıyafeti saçları dökülüyor mu sizinkilerin de ?? Ne yapmak lazım acaba
Benimkinin de cok dokuldu. Ana artik dokulmuyor
Ben kullandim canim. Solomombaby. Memnundum ama artik sicaklardan cikamiyoriz 20 gunluktuk kullanmaya baslayali.
Ben 1,5 aya yakin ciddi cektim o sıkıntıyı. Hatta sol mememi daha aktif olarak vermeye baslayali 1 hafta falan oluyor. 67 günlüğüz bu arada. Bir cok sey denedimz bende en cok ise yarayan sey garmastan krem sürüp ustune stres film kapatmak oldu. Surekli kremli dursun. Kuru tut diyenler coktu. Ama kuru tutmak acikta birakmak beni daha beter yapti. Strec film sayesinde surekli nemli tuttum ve yavas yavas duzeldi. Daha yeni yeni emzirmeden keyif almaya basladim. Yaralar yuzunden mastit oldum nerdeyse sütüm kesilecekti. 20-30 cc cikmazdi iki mememden gun boyu. Ama aglaya sizlaya emzirerek sütümü korudum cok şükür şimdi sadece anne sütü aliyor.
Kendi çocuk doktoruna gidiyosun o seni ultrasona yönlendiriyo.
Canım doktor musun?
Bu doktorlar da ne dedigini bilmiyor. @Kereminin Annesi arkadasa sorsaydın belki biliyordur. Benim oglum da 20 gunlukken 1,5 kilo almisti daha doktor mama takviyesi yap diyordu. Bebegin her istedikce emzir bence el kadar cocugu ac birakmak sacmalik. Zaten emeklemeye baslayinca verirker fazla kilolarini.

mersindeyim canim ben. az once msj yazarken kremler yanimda degildi simdi baktim biri fito krem digeri de madecassol die bi krem. benmki sanirim sut urunlerinden dolayi oluyor. elimden geldigince kesicem sut urunlerini
bende yarın gidecem bakalım ne diycekler. dünden beri süt ürünü yemedim sadece bi nokta şeklinde kalmış bugün azalmış kan

Kizlar birsey sorucam. Bu 2. Ay asilari bebeginizde uyku yaptimi? Dun olduk bugun baya baya uyuyo kizim uyaniyo emiyo yine uyuyo hic bu kadar uyumazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…