- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.841
benimki tam 3 saate emiyo.bi göğsü bitirmeye. Sonuç 375 grSorma sütun yariyo diyo ee napim 3 saat dayansa oyalayamıyorum ki küçük bebek yani
Ya ben bu doktorlari anlamiyorum nasi az besleyebilirim bana da aynisini dedi. Bizde 50. günde 5300 dük çok almış dedi napabilirim yani2.ay kontrolünü olduk 6kg olmuşuz.
Bi ayda 1.5 kg almış dr az besle dedi sadece anne sütüyle fazlaymış normalde 4.ayda bu kiloda olması gerek dedi 3 saatte 1 emzir diyo ama nasıldedim bi tek memede sakinlesiyor oyunda anlamıyorki
Benimki de 6 kilo canım.sadece anne sütüyle alıyorsa önemli değil fazla kilo alması demişti bana doktor.bebeğin istediği sürece ver bence2.ay kontrolünü olduk 6kg olmuşuz.
Bi ayda 1.5 kg almış dr az besle dedi sadece anne sütüyle fazlaymış normalde 4.ayda bu kiloda olması gerek dedi 3 saatte 1 emzir diyo ama nasıldedim bi tek memede sakinlesiyor oyunda anlamıyorki
bende 2 gün önce aptamil denedim dün kakasinda kan vardı. Bugün daha yapmadı kaka.sut allerji sinden korktum bende
Hemen önümüzdeki haftaya alaym bari
35 günde aldi canim.
benm kizin da kakasinda kan vardi 1 hafta evvel. hemn doktora goturduk. doktor dizanteriye benzemiyor sanki poposu tahris olmus gibi dedi. bi sure sut urunleri yeme dedi ve iki krem verdi, bunlari karistir popo deligine sur dedi. dediklerini yapinca gecti cok sukur. simdi kremi biraktim, sut urunleri de yiyip iciyorum ama sanki poposu yine kizardi gibi. kremi arada surmeye dvm edicem ins o da gecer.bende 2 gün önce aptamil denedim dün kakasinda kan vardı. Bugün daha yapmadı kaka.sut allerji sinden korktum bende
Canım hangi şehirden. ankarada yaa senin dr a gotureyim.bide kremlerin adını özelden yazarmisiniz. benimkinde tam anüs civarı hafif kizarikbenm kizin da kakasinda kan vardi 1 hafta evvel. hemn doktora goturduk. doktor dizanteriye benzemiyor sanki poposu tahris olmus gibi dedi. bi sure sut urunleri yeme dedi ve iki krem verdi, bunlari karistir popo deligine sur dedi. dediklerini yapinca gecti cok sukur. simdi kremi biraktim, sut urunleri de yiyip iciyorum ama sanki poposu yine kizardi gibi. kremi arada surmeye dvm edicem ins o da gecer.
ben kenndimdesaglik personeliyim. Sut allerjide olabilir.bugunde kab görürsem götürecem zaten.noktasal kan olursa panik yapmayın aşılar gibi annenin yediği proteinler e karşı hafif bir reaksiyon verebilirmisin çocuk. genelde süt ürünlerine karşı olurmus.bakalum bugün daha kaka yapmadı. görürsem goturecemDoktora götürün kan öyle mamadan olmaz. Başka bişeydendir o. Aksatmayın hemen doktora götürün mazallah başka bişey olur çocuğa
Gotürcem canım bakalim hayırlısıPzartesi en geç götürün bence. Özele giderseniz yarında bakıyo özeller 2 ye kadar
Canim ben tıp fakultesinde cocuk pediyatri bölümüne gittim. Ordan radyolojiye randevu verdiler iki hafta sonraya. Ben de sana sunnet isini soracaktim. Valla bebeginin cinsiyetini hatirlayamadim. Bildigin duydugun birileri var mi?minikoglan canim kalca cikikligi testi icin nereye gitmemiz gerekiyor hangi doktora
Aşının ertesi günü çok huzursuzdu benim bebeğim.tüm gün ağladı hiç uyumadı.inşallah sizin sıkıntı olmazBugun iki aylik asimizi olduk. Her ihtimale karsin ates olcer ve ates dusurucu surup aldim. Sizde ne gibi yan etkiler oldu ?
Ben pudrayla cozum buldum. Bogum yerlerine boyun altina falan surdum dustan sonra hemen gecirdi. Dustan once bepantol pisik kremi surdum yikadim sonra pudraladm gecti. Bi de pudraya asiri karsiydim ama gercektende etki ettigini gordum. Dikkatli kullanmak gerek. Solunum yoluna kacirmamak lazimKizlar benim minigi hergun yikadigim halde yuzunde isilik olmaya basladi bi tavsiyeniz var mi ? Bide hergun sampuanlamiyorum 3 gunde bir sampuan suruyorum sizler nasil yapiyorsunuz
Kantoron yagı sürün ama has olsun bizimki köyde yapılmısti 3günde gecti trosyd desitin sudo bepanthen fito zeytinyagi sürdüm hic biri fayda etmemisti pisikte döküntu gibiydi derileri atmıştı artk gecti sükür tavsiye ederimbenm kizin da kakasinda kan vardi 1 hafta evvel. hemn doktora goturduk. doktor dizanteriye benzemiyor sanki poposu tahris olmus gibi dedi. bi sure sut urunleri yeme dedi ve iki krem verdi, bunlari karistir popo deligine sur dedi. dediklerini yapinca gecti cok sukur. simdi kremi biraktim, sut urunleri de yiyip iciyorum ama sanki poposu yine kizardi gibi. kremi arada surmeye dvm edicem ins o da gecer.
Simdilik iyi gibiyiz. Yaklasik bi saattir memede keyif yapiyo ellemiyorum bende malum asidan dolayi kederli :))Aşının ertesi günü çok huzursuzdu benim bebeğim.tüm gün ağladı hiç uyumadı.inşallah sizin sıkıntı olmaz
ben kenndimdesaglik personeliyim. Sut allerjide olabilir.bugunde kab görürsem götürecem zaten.noktasal kan olursa panik yapmayın aşılar gibi annenin yediği proteinler e karşı hafif bir reaksiyon verebilirmisin çocuk. genelde süt ürünlerine karşı olurmus.bakalum bugün daha kaka yapmadı. görürsem goturecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?