- 17 Kasım 2009
- 627
- 324
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.781
2. Ay kontrolumuz dündü sütüm az zaten yetmiyor diye 30 cc gunde iki kez veriyordum ama yetmemiş işteKac gunluksunuz canim
Sutumuz oldugu halde neden az kilo aliyor bebisler anlamiyorum
valla bütün doyma belirtileri var.bir memeyi emiyo diğerini adla istemiyo. Sağlık ocagindaydik bugün asi için. boyu cok uzamis .Bebek büyümüş sıkıntı yapma emzir dediler. bazen boyu cok uzar.bidahaki aya bakarsın boyu uçamaz kilo alir dediler. bir ay daha takip edelim dedilerOlsun önemli değilbiraz az almış nrden öyle oldu ki doktor bişey dedi mi sütünüz mü yetmşyo acaba?
benimde aynı. icmiyo 10 cc bile. ben benim çocuğun iştahsızlık olacağı kanaatine vardım artıkBenim kiz bir ayda 520 grm almış doktor cok az dedi.zaten mama takviyesi yapıyordum doktor gunde 4 kez 60cc ver dedi içmiyor iki kez 60 zor içiyor biberona öğürüyor sinirlenip ağlıyor memeden tiksinecek diye çok korkuyorum.
Memede uzun uzun durmayı seviyor benim ki aslında 60 çok geldi belliki 30 30 devam edeceğim zorlamaya gerek yok diye dusunuyorum çünkü hazmedemiyor o daha büyük sıkıntıbenimde aynı. icmiyo 10 cc bile. ben benim çocuğun iştahsızlık olacağı kanaatine vardım artık
tmm canım aklımda olsunAnesteziyi bilmiyorum da sünnet olduktan sonra şey yapın bezlerken kağıt bardaklar oluyor ya onun alt kısmını kesip sünnet olan yere koruma gibi yapın. Beze değmesin. Hem size hem de bebeğe rahatlık olur. Ben erkek kardeşimden biliyorum
Sarı yapıyo haftaya doktor randevusu aldım ama icim içimi yiyo.sütüme gelince ilk 10gün cok cok güzeldi sonra yorgunlukta coktu 2 bebekle digeri 1bucuk yasnda cok zorluyor beni.sanirim depresyona girdim ondan mı oldu bilmiyorum stresli ve sıkıntılıym sürekli cünkuKaç aylık bebek? Sütünüzün kesilmesinin bi sebebi var mı üzüntü vs falan. Ya da bebek mi almadı da kesildi. Şey ama eğer sırf mamayla beslendiği halde çok sıvı yapıyosa doktora götürün. Sıvı yapmaması lazım. Bide ne renk yapıyo yeşil gibi mi yoksa sarımsı mı?
Canım ben 20 günlüktü kullanıyordum her iki bebeğim dede ama Benim bebeklerim İkisi de iri doğdu 4 kilo ve 4.150Arkadaşlar aranızda kanguru kullanan var mı. Benim kız 45 günlük oldu 4 kilo yaklaşık. Acaba bacaklari faln acır mı bir zararı var mı. Bir de onerdiginiz marka.araba ile dışarı çıkmak esim olmayınca zor geliyor bana.kaldırımlarda zorlaniyorum
geçmiş olsun. günde 3 kez 8 saat arayla kullanıyorsun, göğüslerin yumuşayıp normale dönğncebırakıyorsun.Kızlar acilll bu mastit için bi ilaç konuşuyordunuz neydi o
Benim kiz bir ayda 520 grm almış doktor cok az dedi.zaten mama takviyesi yapıyordum doktor gunde 4 kez 60cc ver dedi içmiyor iki kez 60 zor içiyor biberona öğürüyor sinirlenip ağlıyor memeden tiksinecek diye çok korkuyorum.
Kızlar benim kızimın doktoru çok gerekmedikçe mama verdirmiyor . Arkadaşımın kızının doktoru ayrıca . Aşağıya aşı kartını eklicem 400-500 gr almasına rağmen mama verdirmedi . Evet büyürken hep bi minyondu yaşıtlarına göre hatta ek gıdaya gectiğinde bile herşeyi yiyordu . Ama yine de zayıftı . İki ay önce bi anda hem boya hem kiloya gitti maşallah çocuğunuz aç kalmıyorsa mamayı bi daha düşünün derim . Bnm kuzım sadece anne sütü içiyor ayda 800 gr alıyor . Hüç mama versem mi diye düşünmedimKac gunluksunuz canim
Sutumuz oldugu halde neden az kilo aliyor bebisler anlamiyorum
Canm facede emzirme sanatı diye bir grup var, orayla iletişime geçmeni tavsiye ederim, uzman kişiler yardımcı oluyorSarı yapıyo haftaya doktor randevusu aldım ama icim içimi yiyo.sütüme gelince ilk 10gün cok cok güzeldi sonra yorgunlukta coktu 2 bebekle digeri 1bucuk yasnda cok zorluyor beni.sanirim depresyona girdim ondan mı oldu bilmiyorum stresli ve sıkıntılıym sürekli cünku
Canım zeytinyagı denedin mi? Bide aventin göğüs kalkanını ilk günden beri kullandım çok faydasını gördüm nir kere yara çatlak olmadı dene istersen. Temas olmadığı için yara vs olmadı sanırımAh göğüsler yara olmasa emziricem, bebiş meme diye kuduruyor ben acıdan duramıyorum. Bu yüzden sütüm geriledi. 34günlük olduk hala geçmedi. Benim durumumda olan varmı yaralarınız ne zaman iyileştiemzirirken aglayıp ellerimi ısırıyorum. Moral bozukluguda sütümü azaltıyor sanırım. Sagamıuorumda makine uçlarını cok acıtıyor.. ne yapıcagımı şasırdım
Face kullanmiyorum ki ayrıca gögüs pedi kullanmıyorum o kadar süt yokCanm facede emzirme sanatı diye bir grup var, orayla iletişime geçmeni tavsiye ederim, uzman kişiler yardımcı oluyor
Zeytinyaglı kantaron denedim canım, kalkanda aldım ama geç kaldım sanırım yarılmıştı çoktanCanım zeytinyagı denedin mi? Bide aventin göğüs kalkanını ilk günden beri kullandım çok faydasını gördüm nir kere yara çatlak olmadı dene istersen. Temas olmadığı için yara vs olmadı sanırım
acilen genel cerrahi veya cildiye uzmanına görünmenizi tavsiye ederimAh göğüsler yara olmasa emziricem, bebiş meme diye kuduruyor ben acıdan duramıyorum. Bu yüzden sütüm geriledi. 34günlük olduk hala geçmedi. Benim durumumda olan varmı yaralarınız ne zaman iyileştiemzirirken aglayıp ellerimi ısırıyorum. Moral bozukluguda sütümü azaltıyor sanırım. Sagamıuorumda makine uçlarını cok acıtıyor.. ne yapıcagımı şasırdım
37 diydi 1. Ay kontrolde . 2. Ay 38.5 olmuştuKizlar bebegin bas cevresi ayda kac cm buyur. Bizim 2 aylik kontrolde 1 cm buyumus doktor normal dedi. Siizinde oyle mi. Gecen ay 3 cm buyumustu. 36ydi 37 olmus bu ay
Göğüs yaraları çok fena canım ya sadece sabır gerek ben tam kırk günden fazla iki göğsümü de sikikonla emzirdim mememde hep kalkan vardı garmastan krem kullandım labsinoh kullandım . Sol göğsümü normal emzirdiğimde kırk günü gecmişti . Sağ göğsümü de silikonsuz daha dört beş gündür emziriyorum . Bugün 65 günlüğüz . En iyi ilaç zaman sabır etceksin sadece bnde hep dişimi sıka sıka emzirdimZeytinyaglı kantaron denedim canım, kalkanda aldım ama geç kaldım sanırım yarılmıştı çoktan
Teşekkürleracilen genel cerrahi veya cildiye uzmanına görünmenizi tavsiye ederim
Benim1 ,,1.5 ay geçmedi sonuç ciddi egzama ya çevirmişti..Ve sütüm gün gün azaldı bu yüzden hatta sol göğsüm kesildi diyebilirim..tedavi sonrası gogusumun iyileştirmesiyle emzirmeye zorladım damla damla derken çoğaldı yeniden..ama hala yetmiyor ..lütfen benim gibi geç kalmayın gidin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?