2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Olsun önemli değil biraz az almış nrden öyle oldu ki doktor bişey dedi mi sütünüz mü yetmşyo acaba?
valla bütün doyma belirtileri var.bir memeyi emiyo diğerini adla istemiyo. Sağlık ocagindaydik bugün asi için. boyu cok uzamis .Bebek büyümüş sıkıntı yapma emzir dediler. bazen boyu cok uzar.bidahaki aya bakarsın boyu uçamaz kilo alir dediler. bir ay daha takip edelim dediler

benimde aynı. icmiyo 10 cc bile. ben benim çocuğun iştahsızlık olacağı kanaatine vardım artık

benimde aynı. icmiyo 10 cc bile. ben benim çocuğun iştahsızlık olacağı kanaatine vardım artık
Memede uzun uzun durmayı seviyor benim ki aslında 60 çok geldi belliki 30 30 devam edeceğim zorlamaya gerek yok diye dusunuyorum çünkü hazmedemiyor o daha büyük sıkıntı

Sarı yapıyo haftaya doktor randevusu aldım ama icim içimi yiyo.sütüme gelince ilk 10gün cok cok güzeldi sonra yorgunlukta coktu 2 bebekle digeri 1bucuk yasnda cok zorluyor beni.sanirim depresyona girdim ondan mı oldu bilmiyorum stresli ve sıkıntılıym sürekli cünku

Canım ben 20 günlüktü kullanıyordum her iki bebeğim dede ama Benim bebeklerim İkisi de iri doğdu 4 kilo ve 4.150

Kac gunluksunuz canim
Sutumuz oldugu halde neden az kilo aliyor bebisler anlamiyorum
Kızlar benim kızimın doktoru çok gerekmedikçe mama verdirmiyor . Arkadaşımın kızının doktoru ayrıca . Aşağıya aşı kartını eklicem 400-500 gr almasına rağmen mama verdirmedi . Evet büyürken hep bi minyondu yaşıtlarına göre hatta ek gıdaya gectiğinde bile herşeyi yiyordu . Ama yine de zayıftı . İki ay önce bi anda hem boya hem kiloya gitti maşallah çocuğunuz aç kalmıyorsa mamayı bi daha düşünün derim . Bnm kuzım sadece anne sütü içiyor ayda 800 gr alıyor . Hüç mama versem mi diye düşünmedim

Canm facede emzirme sanatı diye bir grup var, orayla iletişime geçmeni tavsiye ederim, uzman kişiler yardımcı oluyor

Canım zeytinyagı denedin mi? Bide aventin göğüs kalkanını ilk günden beri kullandım çok faydasını gördüm nir kere yara çatlak olmadı dene istersen. Temas olmadığı için yara vs olmadı sanırım

Kizlar bebegin bas cevresi ayda kac cm buyur. Bizim 2 aylik kontrolde 1 cm buyumus doktor normal dedi. Siizinde oyle mi. Gecen ay 3 cm buyumustu. 36ydi 37 olmus bu ay

Zeytinyaglı kantaron denedim canım, kalkanda aldım ama geç kaldım sanırım yarılmıştı çoktan

acilen genel cerrahi veya cildiye uzmanına görünmenizi tavsiye ederim
Benim1 ,,1.5 ay geçmedi sonuç ciddi egzama ya çevirmişti..Ve sütüm gün gün azaldı bu yüzden hatta sol göğsüm kesildi diyebilirim..tedavi sonrası gogusumun iyileştirmesiyle emzirmeye zorladım damla damla derken çoğaldı yeniden..ama hala yetmiyor ..lütfen benim gibi geç kalmayın gidin doktora

Zeytinyaglı kantaron denedim canım, kalkanda aldım ama geç kaldım sanırım yarılmıştı çoktan
Göğüs yaraları çok fena canım ya sadece sabır gerek ben tam kırk günden fazla iki göğsümü de sikikonla emzirdim mememde hep kalkan vardı garmastan krem kullandım labsinoh kullandım . Sol göğsümü normal emzirdiğimde kırk günü gecmişti . Sağ göğsümü de silikonsuz daha dört beş gündür emziriyorum . Bugün 65 günlüğüz . En iyi ilaç zaman sabır etceksin sadece bnde hep dişimi sıka sıka emzirdim

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…