- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.761
Ilkini hic hatirlayamadm ama sanki bu kadar sulu degildi gbi hem çok sıvı hem arada mukuslu ve kokulu süphe etmeye başladm birşey mi var diye de doktor randevusu da daha var randevu bulamadm erkene bu arada mama ile besleniyo
İnşallah canım . İyi haberleri nide en kısa sürede yazmak nasip olurCanım Allah ım sana güç kuvvet sabır versin. Minik nasıl huzursuz olmasın yaahavalar sıcak bacaklarda aldı hareket edemiyor bunun yanında gaz sancısı. 2 hafta çabuk geçer de o ayakkabılara çabuk alışır kuzu inşallah.
1haftadir sırf mama sütüm kesildi cünküKokulu olabilr. Bilemiyorum. Sizin yediğiniz şeylerde dokunabilir bebeğe. Mama veriyosanız biraz katı yapması lazım. Hiç mi anne sütü almıyo bebek.
Normal canım dökülmesi.bu ilk saçları dökülüp yeni saçlar çıkacak.bizimki de dökülüyor aynı şekildeKızlar oğlumun inanılmaz saçı dökülüyor , ellerini kafasına götürüyor kıl doluyor parmakları . Yatağı kıyafetisaçları dökülüyor mu sizinkilerin de ?? Ne yapmak lazım acaba
Çok geçmiş olsun.
Benim çocuğumun tedavisi 4 sene sürecek. Ayakkabıları görsen ömre bedel.
Dermansiz dert değil. Ona şükrediyorum.
Bol sabir versin Allah im bizlere.
Termos çanta saklamak için+ sıcak su dolu termos çantadan çıkarınca ısıtmak için. Hava serinse ve bir saat içinde tuketecekse normal tasiyorumAnneler gunaydin. Disari ciktiginizda yaniniza aldiginiz biberondaki sütü nasil muhafaza ediyorsunuz. Bu sicakta bozulurmu cantada. Şuan buzdolabinda giderken yanima alicam cantamda kac saat durmali sizce en fazla. Oda sicakliginda 3 saat deniliyor ama bukadar sicak hava icinde geçerli mi bu?
38Kızlar bebişlerde kac üstü ateş var kabul edilir @sofiarya
Koltuk altından 37.6 cıkıyo klasik ölcerle
sut geri geliyor canim. Gece dahil iki saatte bir sagiyorsun. Benim geldi baya baya. Mamayı azalttık bu hafta..1haftadir sırf mama sütüm kesildi cünküof ne zor anne olmak ya
Evet doğduğundan beri öyle bende merak ediyorum sadece anne sütü veriyorum şuan tam 2 ayı bittiKızlar bebeklerinizn kakası ishal gibi mi?
Dogumdan sonra 10gün cok iyiydi dr bile şasirdi 200cc bile cikiyodu 120cc altına dusmuyodu sonra iyice gitti 2bebegim var ilki hic durmuyo vucut yoruldukca sut gitti ilkte de ise basladm 2ay sonra yorgunluktan gittisut geri geliyor canim. Gece dahil iki saatte bir sagiyorsun. Benim geldi baya baya. Mamayı azalttık bu hafta..
Bizimki hiç dökülmüyor bu saçların dökülceğini hiç sanmıyorum :) alttan sarılar çıkıyor sadeceNormal canım dökülmesi.bu ilk saçları dökülüp yeni saçlar çıkacak.bizimki de dökülüyor aynı şekilde
Canım büyüme atagı geçiriyor olabilir, ya cok emme, yada az emme, ya cok uyku yada az uyku, huzursuzluk bunlar büyüme atağı BelirtileriSizin de mi bu durumdauyutcam diye yoruluyorum. Sıcaklar desek üstünü ona göre giysiriyorum zaten. Bazen sade zıbınla bile geziyor ama bilemedim. Bugün havamız değişsin diye parka gezmeye çıktık bebek arabasında bile uyumadı :/ sürekli kucakta gezmek istiyor. Bu araanlattığım çok dengesiz. Var mı başka biz gibioynamazsak uyku problrmi yaşayan
Canım yeni gördüm msn 1 ayda 375 fr aldi
1haftadir sırf mama sütüm kesildi cünküof ne zor anne olmak ya
selam kızlar, oğlumun cumarrtesi sünneti var, lokal anestezi ile olacak. dikkat etmem gerekenler var mı?
Gunduz uykusu diye bisey yok bizde canim
Butun gunumuz emme, gaz cikarmaya calisma, aglama, acaba doymadi mi diye az daha emzirmeye calisma, alt degistirme, kucakta gezme, bir saat kucakta durduktan sonra tam uyuyor gibi yapip yataga koydugumda on dakikaya yine aglayarak uyanma, aksamustu aglamalarin iyice artmasi hicbir şekilde durmamasi, arada cogunlukla benim de aglamam, en sonunda da bi yerde uyuyup kalma seklinde geciyor
Ama aksam uyurken izleyince hepsine deger diyorum tabi..
Sizde nasil gunduz uyku durumlari
ay aynı biz
Kıyamam ben ona. 5:30 da uyanıyor da, saat 6:20 6:30 gibi Kundak yapsaniz karanlık bir ortamda memede geri uyutmaya çalışmanız. Uyumaz mi ?
Yalnı olmadığımı bilmek iyi mi kötü mü bilemedim. Aynı bizim durum. Nasıl ve nezaman düzelir acaba
Bizimde hic gunduz uykumuz yok tam memede daliyor koydugum an aciyor gozleri bugun sadece 10 dk uyudu uzmanlar cocuk sadece 1.5 saat uyanik kalip tekrar uyumali diyor 3 aya kadar ama nerde o günlerrr :))
Benim kiz bir ayda 520 grm almış doktor cok az dedi.zaten mama takviyesi yapıyordum doktor gunde 4 kez 60cc ver dedi içmiyor iki kez 60 zor içiyor biberona öğürüyor sinirlenip ağlıyor memeden tiksinecek diye çok korkuyorum.
Ah göğüsler yara olmasa emziricem, bebiş meme diye kuduruyor ben acıdan duramıyorum. Bu yüzden sütüm geriledi. 34günlük olduk hala geçmedi. Benim durumumda olan varmı yaralarınız ne zaman iyileştiBizde de durum aynı hatta gece uykumuz vardı iki gündür o da gitti. Ama şöyle bir emzirme ile ilgili bilgilere bakıyorum. Bu durum normal. İlk 3 ay anne karnını devam ettiriyor. Size yapışık olacak kabullenin diyor. Zaten 4. Ayda dış dünyayı algılama artıkça meme reddi dahi olabiliyormuş. Şu an onun bildiği güvendiği anne. Ben tadını çıkarıyorum Zaten çok çabuk büyüyorlar bu halleri geçiverecek. Boşverin sizde bol bol sarılalım emzirelim07rukiye07 @Niloss_tk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?