2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun sukurki su ultrason cekiliyoda erkenden yapılıyor tedavisi

Geçmiş olsun canım sen normal doğurmuştun dimi. Allahtan tedavisi var.
Hayatimmm70 canım senin bebiş nasıl oldu

Sadece anne sütü ise hiç zararı yok canım full devam emzirmeye. Sütün yağlıdır aile hekimi doğru söylüyor. Gerek yok aslında sık emiyorsa susuz kalmaz zaten

Çok geçmiş olsun, çabuk düzelir inşallah bebeğin. bi belirti varmıydı, kaçıncı ayda çektirdin. Eşim bi sıkıntı yok gibi boşa doktora götürmeyelim diyor da ben haftaya mutlaka gitmek istiyorum.

Canım ben sabah emzirmesinden sonra ve akşam saatlerinde mutlaka su veriyorum. Sarılık geçsin die mama ve su verdirdi doktor bi dönem sonra birden kestik bunları, Bi gün sebepsiz ağladı hep, ağzını da şap şap yapıyordu. Aklıma su geldi direk bi vereyim dedim nasıl içti yavrucak. Şimdi çay kaşığını görünce direk ağzını açıyor seviniyor. Ağzı da temiz oluyor şapırdatmıyor. Tabi sen bilirsin, her anne kendi yavrusunun ihtiyacını daha iyi bilir

Geçmiş olsun kuzum Allah dermansiz dert vermesin

Arkadaşlar spinal sezeryan kaç dakika sürüyor? Birde sakinleştirici veriyorlarmı yoksa istemekmi gerekiyor?

Arkadaşlar spinal sezeryan kaç dakika sürüyor? Birde sakinleştirici veriyorlarmı yoksa istemekmi gerekiyor?
en gec 20 dakikada bebek 20 dakikada anne cikiyor.bebek dogana kadar sakinlestirici yapmiyorlar etkilenmesin diye.dogduktan sonra yapiyorlar dikis odaya cikma kismi biraz hayal meyal oluyor.

Kızlar hepinize teşekkür ederim.hic bir belirti yoktu.cok hareketli bi bebek hareketlerinde hiçbi sıkıntı yok.bende dr söyleyince zorunlu diye çektirdim.yoksa benimde hiç aklıma gelmezdi.iyiki devlet zorunlu tutmuş.6.aydan sonra tedavisi zor 12.aydan sonra yanlızca ameliyatla tedavi mümkünmüş.cok şükürki geç kalmadık.kizim tam iki aylık.sezeryan doğum yaptım ve ailede hiç yok böyle bişey.ama anne veya babda varsa risk çok artiyomus.pavlik bandajı denen bişey varmış.eger gerkli görürse ortopedist o takılacak.baktim internetten deli bağı gibi bisey.nasil tutarım çocuğu öyle 2 3 ay hiç bi fikrim yok.Allah yardım etsin.Alah beterinden korusun diyip sakın olmaya çalışıyorum ama içim çok sıkkın.yarin gidelim bakalım dr ne diyecek.dua edin bize teyzeleri.bandaja gerek kalmasın inşaallah.takiple atlatalım gitsin.

ah açım ah senin çok almış benimki 375 gr napacaz ya off ki ne off

Evet gunduz uykusu geceyi etkiliyor, sicaklardan mi acaba neden boyle uykusu var esniyor ama uyumuyooo

Sizin de mi bu durumda uyutcam diye yoruluyorum. Sıcaklar desek üstünü ona göre giysiriyorum zaten. Bazen sade zıbınla bile geziyor ama bilemedim. Bugün havamız değişsin diye parka gezmeye çıktık bebek arabasında bile uyumadı :/ sürekli kucakta gezmek istiyor. Bu araanlattığım çok dengesiz. Var mı başka biz gibioynamazsak uyku problrmi yaşayan

Yalnı olmadığımı bilmek iyi mi kötü mü bilemedim. Aynı bizim durum. Nasıl ve nezaman düzelir acaba

Yalnı olmadığımı bilmek iyi mi kötü mü bilemedim. Aynı bizim durum. Nasıl ve nezaman düzelir acaba
Bizimde hic gunduz uykumuz yok tam memede daliyor koydugum an aciyor gozleri bugun sadece 10 dk uyudu uzmanlar cocuk sadece 1.5 saat uyanik kalip tekrar uyumali diyor 3 aya kadar ama nerde o günlerrr :))

benimki de aynı

Canım bebeğim 3600 gram 51 cm gayet sağlıklı doğdu 37+6 da şu an 2 aylığı geçtik hiç korkma
Doktorlar bizi korkutuyor sezeryan yapmak için
Hareket hiç yok mu yoksa az mi nts de
Hareketi var hatta ben hissediyorum zaten ama hopur hopur değil gelisimide önde gidiyor

Bizde de durum aynı hatta gece uykumuz vardı iki gündür o da gitti. Ama şöyle bir emzirme ile ilgili bilgilere bakıyorum. Bu durum normal. İlk 3 ay anne karnını devam ettiriyor. Size yapışık olacak kabullenin diyor. Zaten 4. Ayda dış dünyayı algılama artıkça meme reddi dahi olabiliyormuş. Şu an onun bildiği güvendiği anne. Ben tadını çıkarıyorum Zaten çok çabuk büyüyorlar bu halleri geçiverecek. Boşverin sizde bol bol sarılalım emzirelim 07rukiye07 Niloss_tk

Ayyyy gerçekten komiksiniz. Bende yapıyorum bazen ama benmki tamamen biraz ferahlama amaçlu bana kimse getir demiyo ben kendim koyuyorum önlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…