- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.701
ay aynı bizGunduz uykusu diye bisey yok bizde canim
Butun gunumuz emme, gaz cikarmaya calisma, aglama, acaba doymadi mi diye az daha emzirmeye calisma, alt degistirme, kucakta gezme, bir saat kucakta durduktan sonra tam uyuyor gibi yapip yataga koydugumda on dakikaya yine aglayarak uyanma, aksamustu aglamalarin iyice artmasi hicbir şekilde durmamasi, arada cogunlukla benim de aglamam, en sonunda da bi yerde uyuyup kalma seklinde geciyor
Ama aksam uyurken izleyince hepsine deger diyorum tabi..
Sizde nasil gunduz uyku durumlari
Canım biberonun meme ucu damak kısmına gelecek. Bence bu Bir aylık 375 gram almış kısmına takma belki son haftada kilo almaya başlamıştı. Bebekler ilk başta kilo kaybediyorlar belki sonradan toparladı. Mama verince sütün azalmaması için almayı dene istersen.arkadaşım sanayi sorum olacak.bebegim uzay sadece 375 gr almis.sanirim mama verecek. Ancak ben bi denedim maması almiyo.biberonun deliği büyük geliyo ağzına .nasıl verecem maması bi yol gosterebilirmisin
Aynı benimkini anlatmışsın canım :)Gunduz uykusu diye bisey yok bizde canim
Butun gunumuz emme, gaz cikarmaya calisma, aglama, acaba doymadi mi diye az daha emzirmeye calisma, alt degistirme, kucakta gezme, bir saat kucakta durduktan sonra tam uyuyor gibi yapip yataga koydugumda on dakikaya yine aglayarak uyanma, aksamustu aglamalarin iyice artmasi hicbir şekilde durmamasi, arada cogunlukla benim de aglamam, en sonunda da bi yerde uyuyup kalma seklinde geciyor
Bişi deil, temizle ama aman bıngıldağa dikkat et, orası duruyor bende de daha. Saçları da dökülecek temizlerken, yeni deriyle yeni saç çıkıyor. Kızım gaz çıkartırken hep kafasını omzuma sürüyordu artk yapmıyor bence çocuk da rahatlar
Sabah 5.30 da bi uyaniyo aksam 10 a kadar ya kucagimda ya ayagimda tam kapalı olmayan gözlerle 5 10 dk uyuyo o kadar hic uyumuyoGunduz uykusu diye bisey yok bizde canim
Sleepyden bende memnundum canim. Acaba benden kaynakli mi diyorm ama her zamanki bagladigim gbi yapyorm degisen bise yok. Pek anlamadim ama insallah gecerBen 3 numaraya geçtim hem bacakları rahat dursun, hem tazikle fışkıran kaka belden kaçmasın die, yine de arada az da olsa kaçıyor, 3 numarayı bile ful dolduruyor bazen. Olacak bu dönem bunlar anlaşılan ama 2 de daha çok kaçıyordu, buarada sleepy kullanıyorum memnunum
Bazen oyle yaptiginda al diyorm veriyorum :) tabi cocuk durmuyo baya ugrasiyo sakinlestirmek icinde kan ter icinde kaliyo sonra annesini istiyo moduna giriyoGüldürdünüz beni haklısınız ama. Allahtan benm kayınpederim öyle değil. Ben kaynanamla yaşıyorum. Öyle bişey olsa da kaynanam kayınpederime etmediğini bırakmaz heralde. Şey yapabilirsiniz. Uyandığında hiç kimseyi dinlemeyin. Önce çocuğunuzun ihtiyaçlarını giderin. Getir mi diyo bekleyin biraz getiriyorum deyin. Arada sert çıkışlar işe yarar ama :)
Kıyamam ben ona. 5:30 da uyanıyor da, saat 6:20 6:30 gibi Kundak yapsaniz karanlık bir ortamda memede geri uyutmaya çalışmanız. Uyumaz mi ?Sabah 5.30 da bi uyaniyo aksam 10 a kadar ya kucagimda ya ayagimda tam kapalı olmayan gözlerle 5 10 dk uyuyo o kadar hic uyumuyo
Kizlar selam. Bu bez derdi beni benden etti. Sleepy kullaniyodum ilk pakette sorun yok ikinciye gectik bel kismindan kakasi cikiyodu molfixe gectim o da aynisini yapiyo. Bezi sıkı bagliyorm yine oyle bel kismi biraz bol duruyo 2 numara kullaniyoruz hala. Cocugu surekli yikamaktan bi hal oldum var mi onerisi olann
Elimde iki paket iki numara var canim bitsin 3 numaraya gecerim. Belinde bosluk kaliyo ama kucuk gelse oyle olur mu kiCanım bosuna degistirmissin bez markasini bebek bezi küçük gelincee öyle olluyor 1 büyük numara dene istersen zaten yine kullanılacak sleepyden memnunum ben
Canım inan mama vermek en son isteğim şey. ama buyumesi de lazim.cok arada kaldım. maması almiuo .tek memeden bitince diğerine geçmiyo hiçbir açlık belirtisi yok huzurlu.aama gurul gurul de süt yok.o kadar ikilemdemdeyimkiCanım biberonun meme ucu damak kısmına gelecek. Bence bu Bir aylık 375 gram almış kısmına takma belki son haftada kilo almaya başlamıştı. Bebekler ilk başta kilo kaybediyorlar belki sonradan toparladı. Mama verince sütün azalmaması için almayı dene istersen.
ama en iyi bebek karnı tok bebek, ve en iyi anne Mutlu annedir. Sen nasıl istiyorsan öyle yap.
ya bi de bu dert.hepsini bulmak.Çay kaşığı ile vererek mamaya alıştır önce, sonra iştahla isterse memenin deliği çok aksın ister zaten. Başta döker tükürür sonra alışır. Ama bebeğin seveceği mamayı bulmak dert. Biz aptamil aldık yemedi. Hastanede evolvia vermişler doğduğunda onu yiyor. Ben de vericem günde 1 kez
Canım bebeğim 3600 gram 51 cm gayet sağlıklı doğdu 37+6 da şu an 2 aylığı geçtik hiç korkmaMerhaba bende sizin gibi aynı durumu yaşadım nts de evde hareketlerini hissediyorum ama nstde doktor hareket görmüyor şuan 36.haftadayım çok korkuyorum sizin bebeginiz sağlıklı dogdumu ne yapmam gerekiyor
bende sütüme takviye olarak başladım aptamile çokda sevdi 11 aylığız halen severek içiyor biberon değişikliği bazen sulukla vermek de fayda ediyorÇay kaşığı ile vererek mamaya alıştır önce, sonra iştahla isterse memenin deliği çok aksın ister zaten. Başta döker tükürür sonra alışır. Ama bebeğin seveceği mamayı bulmak dert. Biz aptamil aldık yemedi. Hastanede evolvia vermişler doğduğunda onu yiyor. Ben de vericem günde 1 kez
Kızlar selamlar herkese.biz pazartesi kalça ultrasonu çektirdik.malesef kızımda tıp 2 kalça çıkığı tespit edildi.sok geçirdim.cunku ailede hiç kimsede yok.ama olabiliyomus.aydin da bi prof buldum.guc bela yalvar yakar yarına randevu ayarladık.bakalim nolucak.heralde bi aparat takabilirlermiş.2 3 ay kaliyomus.kafam karman çorman.yani demem o ki ihmal etmeyin kalça ultrasonunu.
Geçmiş olsun canim ben de bebekken kalça cikikligi varmis ama geç farkedildigi için alçıya almışlar. Çok şükür şimdi alçıya almadan hallediliyor diye biliyorum.Kızlar selamlar herkese.biz pazartesi kalça ultrasonu çektirdik.malesef kızımda tıp 2 kalça çıkığı tespit edildi.sok geçirdim.cunku ailede hiç kimsede yok.ama olabiliyomus.aydin da bi prof buldum.guc bela yalvar yakar yarına randevu ayarladık.bakalim nolucak.heralde bi aparat takabilirlermiş.2 3 ay kaliyomus.kafam karman çorman.yani demem o ki ihmal etmeyin kalça ultrasonunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?