2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar bisi sorcam ama utaniyorum da biraz sezeryan olanlar esinizle iliskiye girmeden once doktora gorundunuz mu? yani rahmin tam olarak eski haline gelmesi mi gerekiyor? bizim 40a az kaldi..38de falan olsa olur mu? Bir gunahi falan var mi?ben kendimi hazir hissediyorun esim dünden hissediyor

Lokal yaptılar Can'ım çok şükür. 6 ay öncesi genel yapmıyorlarmış zaten. Ama bizimki eli kolu çok hareketli nasıl başettiler bilmiyorum.
Kaç günde toparlandı Can'ım? Ağrısı acısı oldu mu?
Bi de bizim lazerle olmadı. Geleneksel usulle sünnet oldu.

Geçmiş olsun canım damat olduğunu da gör inşallah :) paranox fitil kullanabilirsin

yaptıracağız canım biz.önemli bir ası

Kızlar oğluşumun gözü çapak olmuş normal ılık su ile sil dediler sildim düzeldi ama şimdi yine olmuş gibi ve su akiyor neden olur acile mi götürsek
annemde memen değerse çapak olur diyor..ara ara kızımda da oluyor ama su fln olmadı..olmadı pazartesi çocuk doktoruna götürürsün canım..acilde bişey yapmıyorum burdakiler

38 ı bekleyen 40 kısa bekler..epi topu 2 gün..dinen yasak cnm..sabırsız yaramazlar sizi

Fitil de olur canım korkma cabucak iyileşiyor şimdi bunlarda fazla his de yok zaten söylemistim önceden de mesela gıdiklanma falan 4 ay civarı başlar...iyi yaptınız hadi geçmiş olsun

5 günlukken gitmiştim bi daha doktor da çağırmadı ben de gitmedim...kanama falan bitmiş iyiysen neden olmasın 30da bile yapan var kendinize kalmış...enfeksiyon riskine karşı ilk 5-6 hafta olmasın deniyor...bu hamilelik lohusalık döneminde aldatılmayan kadın yok denecek kadar azdır yani adam yoldan cıkmasın diye neler yapıyor kadıncağızlar

Geçmiş olsun canım damatlığını da gör inşallah

Konak tarağı al canım bizde yok şu anlık
İstettim canım netten
benimkinin kasinda vardi. banyodan once hindistan cevizi yagi ile ovaladim. zeytinyagi da olur, beklesin biraz. banyoda da suyla yine ovala. yumusayanlar cikar, bir seferde olmasa da bikac seferde yavas yavas hepsi cikar gider
Bizim kaştaki Bioderma krem ile geçti kafayada zeytinyağı başlıcam . Aşı olduk perşemce yıkanamıyoruz şimdi
Hiç bilmiyorum canım oğlumda konak olmamıştı kızımda da yok henüz...neden oluyormuş acaba
Cilt kuruluğundan diyorlar canım
Canım bizim çok az kızımın olurdu zeytinyağı sürüp bekletiyordum banyo yaptırınca yumuşak bebek fırçadıyla tarıyordum gidiyordu
Öyle yapıcam bende
Bıngıldağa dikkat etmek lazım doğru diyorsun Pazartesi başlıcam yapmaya
Maşallah ya sarı sarı :)
Pes etme annesi bizimki de inadı tutunca böyle yapıyor :)

Maşallah ya :) tam bir paşa Allah bağışlasın hepsini
Bizim sararıyor gittikçe bu arada . Ana esmer baba esmer . Bu iş bi tuhaf
Canım daha bugün zeytinyağı ile temizledim buladım zeytinyağına tuttum biraz tarakla bayağı bi taradım çoğu gitti çok az bir kısım kaldı
Tamam canım herkes aynı öneride bulunmuş yapıcam bende
Aynı şekilde verem aşısını bekliyorum bende
Ben weewell in koltuk altından ölcenini kullaniyorum cok memnunum. İyiki tenassizlara o kadar para vermemisim diyorum
Almış kocam beyfendicim bitane eczaneden sağolsun eksik olmasın. Aşıdan üç gün sonra elli kere söyledim
Canim benimki alelade bisey yani şu ucuzlardan bence öyle al valla daha guvenilir
Aldık aldık olaylarla
Ters tara tararken canim
Aynen canım inşallah geçirebilirim
Sanırım aynı dönemlerde çıkmış herkeste cilt yenileniyor demek ki
Beyazkediiiiii .!.:
Mustelanın şampuanı güzel tavsiye ederim
Normal olanını kullanıyoruz sanırım Konak için ayrı varmış değil mi?
Dilaraginosss mustela konak önleyici köpük sampuan tavsiye ederim cok sukur hic konak olmadi..bi arkadasm da zeytinyagi sürüp ince uclu tarakla tara demisti olursa.
bu ayrı bi şampuan değilmi ben mustela kullanıyorum ama özel birşey değil

Hadi gözünüz aydın geçmiş olsun. Bizim 4.günde epey iyileşmişti, ağrısı oluyor tabii ki, fitil vermedim. ilk gün 8 saat arayla calpol verdim. Bizim de geleneksel usul. Ancak dikişler geç düşüyor endişe etme.
Kremlerini bakımlarını iyi yaparsan sorun yok :)

Kızlar yamuna korse almıştım bugün geldi şu an eşimle savaşarak taktik resmen kum saati oldum Allah'ım bu korseyi yutsam da hep böyle kalsam

Ne icin canim bu korse ?

Bir ayda 850 gram degil mi?
Cok normal canim

Ooo geçmiş olsun cnm. Kocaman adam oldu artık. Genel mi uyusturdilar kolay oldu mu

Ettim eyledim korsenin kopçalarını kapattım biri kum saati oldum yazmıştı birde beni gör . Vallahi inat ettim onca para verdim giycem diye abartısız 1 saattir kapatmaya çalışıyorum gidip gelip sonunda girdim ama basıl çıkarsam hiç bilmiyorum hep böyle kalsam keşkee be çok bozulmuş meğer vücudum

Kafayi yedirtecek bu pisik bana. İki bez arasi cocugun tüm poposuna yayılıp dışarı çıkmış. Yerinde duramıyor. Meme emmiyor uyuyamiyor acısından

Kafayi yedirtecek bu pisik bana. İki bez arasi cocugun tüm poposuna yayılıp dışarı çıkmış. Yerinde duramıyor. Meme emmiyor uyuyamiyor acısından
Oy canım ya baharatlı boseymi yiyosun acaba yediklerimizden de oluyor bu pişik adamakıllı bı doktora götür bence nasıl aciyodur canı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…