- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.361
Buda benim Tuğbam cennet kokulu meleğim ...
Çok Sağol Can'ım ya. İnş lokal olur.Daha çok küçük canım meraklanma bişey olmaz o kadarcık kıpırdanmasından bezi büyük oranda korur zaten onu...lokal olur muhtemelen zaten bacaklarını falan kemer gibi biseyler bağlıyorlar hiç hissetmez üzülme inan ki en kolayı şimdi...orda göreceksin koca koca çocukları anne babalarına yalvarır debelenirken resmen travma..kolayca olur geçer inşallah...çıkınca kısacık bir süre ağlayabilir sakin ol bol bol emzir
Uyanıkken kendi kendine duruyor mu? Valla bizimki durmadığı için o uyutma çabam hiç bitmiyor. Yoksa hep kucakta gezmek istiyorGene uyumuyo bu kız adam gitti ziyaret zibrdi horultusu geliyo bende pes ettim oturdum uyutmaya çalışmıyorum bakalım ne zaman uyuruz
Beb de bir sürü şapka almıştımMaşallahtebessumunu yerim senin Ne tatlı çıkmış
Benim cadı kafasina birsey taktirmiyor hayallerde kaldı o cicili bicili saç bantlari
Maşallah benim uslu kızıma :) yerim seni yaaaBugün evde temizlikçi hanım vardı benim kız bir uyusun akıllı akıllı kadın diyor ki ne rahat bebek 2 gündür beni delirttiğini bilen yok...maşallah diyeyim ben ona...emdi uyudu emdi uyudu...çok şükür geçiciymiş o halleri...akşamüstü yıkadım ben de uyumuşum şimdi de uyuyamıyorum çamaşır topladım yerleştirdim bir makina çamaşır astım öyle oturuyorum manyak gibi bu da benim fıstık kızım teyzoşlar
Ay yok dursa yanıma yatiririm ben uyurum o bakinsin mızır mizir hiç susmuyokiÇok Sağol Can'ım ya. İnş lokal olur.
Uyanıkken kendi kendine duruyor mu? Valla bizimki durmadığı için o uyutma çabam hiç bitmiyor. Yoksa hep kucakta gezmek istiyor
Beb de bir sürü şapka almıştımnasıl sinirleniyor takınca sağlık olsun napalım bizim Velet'ler de böyle
Maşallah benim uslu kızıma :) yerim seni yaaa
Can'ım sana mı benziyor sanki? Öyle hatırlıyorumsana çok benzettim
Ben denozlemisim. Hamilelikte cok iştahsızdim. Yasamak icin yiyordum. Oysa ben yemek icin yasayanlardanimCanım ben de yiyorum valla aynen...hamilelikte her şey yasaktı özlemişim...oğlumda da böyleydim ben emzirirken içim çekiliyor yiyorum memeden kesene kadar da tam eski halime dönemiyorum
Onu ben de merak ediyorum Can'ım ya. 1 numaradan 2 numaraya kaka çiş sızdırma sıklaştığı zaman geçmiştim. Hala 2 deyim. Ama sıkıyor mu acaba diyorum. 5 kiloyu geçmiştir bizimki.Bebegi 6,5-7 kilo arasi olanlar kac numara bez kullaniyorsunuz? Bezin tam geldigini buyuk veya kucuk geldigini nasil anliyorsunuz?
3 kullanıyorum canım ben, bantları ortaya doğru kapanıyordu 2 kullanırken sonra yavaş yavaş kenarlara doğru gelmeye basladi ben de bi 3 alayım deneyeyim dedim daha rahat olduBebegi 6,5-7 kilo arasi olanlar kac numara bez kullaniyorsunuz? Bezin tam geldigini buyuk veya kucuk geldigini nasil anliyorsunuz?
Günaydın kuzucum, bizim çıkmadı, 2 saatte bir ölçtüm ama 3 tane degil 2 tane aşı olduk bizGünaydın kızçeler aşı olanlarin ateşler çıkmamıştır inşallah
Hangi marka canım senin, prima premium kullanıyorum ben hala,6 kilo olduk, doktor 2 işe devam edin 3 bol olur dedi, çok da sıkmıyor biraz iz yapıyor ama hepsi yapacak iz. Büyük olunca aşagı çok sarkıyor, şu an 2 numara tam kararında, on gün sonra falan 3 e geçerizOnu ben de merak ediyorum Can'ım ya. 1 numaradan 2 numaraya kaka çiş sızdırma sıklaştığı zaman geçmiştim. Hala 2 deyim. Ama sıkıyor mu acaba diyorum. 5 kiloyu geçmiştir bizimki.
Her markanın farklı oluyor boyutları bir de.
Maşallah Subhanallah ya yerim senin gülüsünüBuda benim Tuğbam cennet kokulu meleğim ...
cimcime ya maşallah kuzuma...ay bunların hepsi birbirinden tatlıBugün evde temizlikçi hanım vardı benim kız bir uyusun akıllı akıllı kadın diyor ki ne rahat bebek 2 gündür beni delirttiğini bilen yok...maşallah diyeyim ben ona...emdi uyudu emdi uyudu...çok şükür geçiciymiş o halleri...akşamüstü yıkadım ben de uyumuşum şimdi de uyuyamıyorum çamaşır topladım yerleştirdim bir makina çamaşır astım öyle oturuyorum manyak gibi bu da benim fıstık kızım teyzoşlar
Bizim çıkmadı ama huysuz keçi 3 buçukta uyuduGünaydın kızçeler aşı olanlarin ateşler çıkmamıştır inşallah
Verem aşısı sonrası dün gece bi mızıldandı eli kolu yanıyordu ama derecede fazla yüksek değildi yine de şurup tan kaşık ucuyla az tattırdım, atlattık çok şükür 2.ay aşılarınıGünaydın kızçeler aşı olanlarin ateşler çıkmamıştır inşallah
Kız delimisin 850 Gr gayet iyi o doktor halt etmiş mamaya ne meraklı bu doktorlar yaKızlar ya kızım 2.ayında kilo tartımında da 850 ge almış, 2 aydır ayda 850 gr alıyor sadece anne sütü alıyor. Aile hekimi ve ebe gayet iyi diyor, gelişimi de çok güzel dert etme böyle devam diyor, ama çocuk doktoru benim için sınırın altı diyor, daha çok emzir uyutma diyor. Ya uyku da önemli deil mi. Günde 1 kere 4 saat uyuyor sonra 2 saat 1 saat yarım saat artk ne uyursa emerken falan.. Sinirim bozuldu. Aptamil mama yemedi elimizde patladı ucuz da deil.. Endişelenmelimiyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?