- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.301
Canım her bebek aynı olmazki mama verme diyemem ama sonra sütun azalmasın dikkat et emzirdikten sonra ver mamayı vericeksendeevet 500gr almis. bu forumda goruyorum hep 20 gunde 800gr aldi, 1 ayda 1200 gram almis diye mesaj yaziyor herkes. onlari okuyunca benimki cok az gibi geldi
Aaa nasıl bilmezsin şekerim, rezene kimyon anason ketentohumu lavanta, 100 er gram karıştırıp, sabah akşam bir tatlı kaşığı sıcak suya atıp, beş dakika sonra içiyorsun, hem sütün artıyor hem gaza yardımcı oluyoray ben bilmiom o cayı? aktardan bi karısım almistm süt yapan papatya rezene kimyon bisiler...öyle bi cay mı?
Ya kuzum bizimkinin de akiyo salyasi ve burnu tıkalı. Serum fizyolojik damlatiyorum ama cekmiyorum ben asprator almadım sen hangisinden kullanıyorsun alsam mı kiKızlar etiketleyemedim, ağzının suyu akan bebiş anneleri doktora sordum, burnu tıkalı olunca ağzından nefes alırken tükürük bezleri daha çok çalışıyormuş, bizim gibi yutma konusunda uzman olmadığı için salyaları akıyormuş. Bazı doktorlar çekmeyin demiş ama bizim aile hekimi hergün temizleyin burnunu, gün içinde de ağzından nefes aldığı an serum fizyolojik sık, kaç kere olduğu önemli değil zararsız zaten sesi. Bu arada aşı olduk, karma aşı yoktu diğer ikisini olduk. Çok bağırdı yavrucak, inşallah ateşlenmez
Cunartesi gittiğim çocuk doktoru da çek demişti, aile hekimi de çek dedi. Otribebeninkini almıştık memnunun ben canımYa kuzum bizimkinin de akiyo salyasi ve burnu tıkalı. Serum fizyolojik damlatiyorum ama cekmiyorum ben asprator almadım sen hangisinden kullanıyorsun alsam mı ki
Hadi geçmiş olsun inşallah ateşlenmez bizde veremi olamadık şuan için ateş yok dahada çıkmaz heraldeKızlar etiketleyemedim, ağzının suyu akan bebiş anneleri doktora sordum, burnu tıkalı olunca ağzından nefes alırken tükürük bezleri daha çok çalışıyormuş, bizim gibi yutma konusunda uzman olmadığı için salyaları akıyormuş. Bazı doktorlar çekmeyin demiş ama bizim aile hekimi hergün temizleyin burnunu, gün içinde de ağzından nefes aldığı an serum fizyolojik sık, kaç kere olduğu önemli değil zararsız zaten sesi. Bu arada aşı olduk, karma aşı yoktu diğer ikisini olduk. Çok bağırdı yavrucak, inşallah ateşlenmez
cok karasiz kaldim. annemde sakin verme sonra memeni reddeder dior. bu ay iyi beslenemedim hep hazir gida yedim, sutum vardi hep ama belki yagli kilo aldiran cinsten degildi iyi beslenemedigim icin. simdi annemin yanina yatili geldim beni beslesin ben de kizimi besleyebileyim dieCanım her bebek aynı olmazki mama verme diyemem ama sonra sütun azalmasın dikkat et emzirdikten sonra ver mamayı vericeksende
Moralini bozma hiç bence kilo alır annen bakar size mis gibi sende dinlen bolbol canımcok karasiz kaldim. annemde sakin verme sonra memeni reddeder dior. bu ay iyi beslenemedim hep hazir gida yedim, sutum vardi hep ama belki yagli kilo aldiran cinsten degildi iyi beslenemedigim icin. simdi annemin yanina yatili geldim beni beslesin ben de kizimi besleyebileyim die
Verem canımKızlar hangi aşıdan sonra 3 gün yikamiyoduk ya verem mi yoksa karmadada yikanmiyomuydu eve söylemedi bende unuttum
Bebeğinde Konak olan var mı kıZlar sormuştum ama gören olmadı sanırım ? Bu kabuklar çok korkunç
kizlar benim ufaklik 21 gunde 0.5 kilo almis. cok az. sadece anne sutu veriyorum ama simdi mama da vermek istiyorum. zaten cok ufak sutum de yeterli degil demekki az kilo aldirmisim. sma mama aldim. gunde kac kez ve ne kadar vermeliyim ??
Mümkün olduğunca emzirmeye çalış bence canım.kilo alımı kötü değil.bana doktor 1 ayda 500-1000 gr alması lazım demişti.doktor gerek görürse mama ver bencecok karasiz kaldim. annemde sakin verme sonra memeni reddeder dior. bu ay iyi beslenemedim hep hazir gida yedim, sutum vardi hep ama belki yagli kilo aldiran cinsten degildi iyi beslenemedigim icin. simdi annemin yanina yatili geldim beni beslesin ben de kizimi besleyebileyim die
Heykelini dikicem valla hee şuralara bi yere! Evet benim sıpa hep ağzından alıyo nefesi ondan demek ki.. kıyamam nefes alamıyomuş demek ki.. ben o serum fizyolojiği basmaz mıyım burnuna.. canım oğlum benim böyle derdini anlayamayınca çok üzülüyorum yaaKızlar etiketleyemedim, ağzının suyu akan bebiş anneleri doktora sordum, burnu tıkalı olunca ağzından nefes alırken tükürük bezleri daha çok çalışıyormuş, bizim gibi yutma konusunda uzman olmadığı için salyaları akıyormuş. Bazı doktorlar çekmeyin demiş ama bizim aile hekimi hergün temizleyin burnunu, gün içinde de ağzından nefes aldığı an serum fizyolojik sık, kaç kere olduğu önemli değil zararsız zaten sesi. Bu arada aşı olduk, karma aşı yoktu diğer ikisini olduk. Çok bağırdı yavrucak, inşallah ateşlenmez
Komiliyi ben de denemek istedim ama artik bez degistirmeye cesaretim yokSlepy oğluma da kullanıyorum onda sorun yok bezden mi yoksa hassas cildinden mi bilmiyorum. Evybaby deniyeceğim bende eşim komili dedi ben evybaby bakalım.
Doktorun verdiği kremleri eve gidince yazicam canım aklımda kizim sayesinde aklımdan çıkmazsa
canım siz 2 ayı geçdiniz..neden geç oldunuz aşıyı..gerçi çok yok aramızda da..bizim normalde pazartesiye geliyordu..çarşamba çağırınca ebem o gün olduk..Zeynep hafif ateşlendi o gece 37.8 dı en son hemen bir çay kaşığı calpol verdim.bir sonraki emme saatinde düşmüştü..tekrarda çıkmadı. .37.5 baktın geçiyor verirsin şurup canimKızlar etiketleyemedim, ağzının suyu akan bebiş anneleri doktora sordum, burnu tıkalı olunca ağzından nefes alırken tükürük bezleri daha çok çalışıyormuş, bizim gibi yutma konusunda uzman olmadığı için salyaları akıyormuş. Bazı doktorlar çekmeyin demiş ama bizim aile hekimi hergün temizleyin burnunu, gün içinde de ağzından nefes aldığı an serum fizyolojik sık, kaç kere olduğu önemli değil zararsız zaten sesi. Bu arada aşı olduk, karma aşı yoktu diğer ikisini olduk. Çok bağırdı yavrucak, inşallah ateşlenmez
Serum fizyolojigi ben artik siringa ile sıkıyorum. Bebegin basini one dogru egiyorum kucagimda. Bir burnundan sıkıyorum diger burnundan çıkıyor. Sonra aspiratörle cekip en son kulak cubuguyla iyice temizliyorum. Gunde bir sefer yatmadan once yapiyorum. Daha rahat uyuyoruz bu sayede.Heykelini dikicem valla hee şuralara bi yere! Evet benim sıpa hep ağzından alıyo nefesi ondan demek ki.. kıyamam nefes alamıyomuş demek ki.. ben o serum fizyolojiği basmaz mıyım burnuna.. canım oğlum benim böyle derdini anlayamayınca çok üzülüyorum yaa
Beterin beteri var yani canımYuh
Allah kolaylik versin canim
Kızlar etiketleyemedim, ağzının suyu akan bebiş anneleri doktora sordum, burnu tıkalı olunca ağzından nefes alırken tükürük bezleri daha çok çalışıyormuş, bizim gibi yutma konusunda uzman olmadığı için salyaları akıyormuş. Bazı doktorlar çekmeyin demiş ama bizim aile hekimi hergün temizleyin burnunu, gün içinde de ağzından nefes aldığı an serum fizyolojik sık, kaç kere olduğu önemli değil zararsız zaten sesi. Bu arada aşı olduk, karma aşı yoktu diğer ikisini olduk. Çok bağırdı yavrucak, inşallah ateşlenmez
Cok afedersiniz hayvan gibi yiyorum. Bebegim uyudugu an ben mutfaktayim. Yani esimle iliskiye girmeye baslayali 1 ayi falan gecmis olsa hamilelik testi yapacam acana hamile miyim diye. Bu ne istah artisi ben anlamadim. Cocuk uyuyunca sanki ömür boyu tekrar yemek yemeye firsatim olmayavakmis gibi bir seyler yiyorum. İyice kilo aldim. Ve isin kötü tarafi tuvalete cikamiyorum. Tuvalet duzenim asiri bozuldu. 3 gunde bir zar zor nerdeyse aglayarak zor yapiyorum tuvaletimi. Nasil duzelecek kizlar bana bi akil verin? Kiloydu, yediklerim di neyse de tuvalet ciddi problem oldu. Kanama falan oluyor kabizligimdan dolayi. 4 litreden fazla su iciyorum. Kuru kaysi be diger kuru meyvelerden yiyorum. Bitki cayi vs de iciyorum. Nasil duzelecek bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?