2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok ya endişelenme hiç dönemi artık salyalar bollaşacak benim kız baloncuk yapıyor salyalarından

Kızlar hangi aşıdan sonra 3 gün yikamiyoduk ya verem mi yoksa karmadada yikanmiyomuydu eve söylemedi bende unuttum
Canm bugün verem vurulduk biz 3 gün yıkama dedi, çünkü koluna deri altına yaptı, şişti, sulanıp yara olacakmış. Bir kaç gün önce 2 aşı vurmuşlrdı biri karmaymış yıka sorun yok dedi bu sabaha kadar hergün yıkadım sorun olmadı.. Şimdi 3 gün yıkamam

Tamam canım sağ ol biz daha verem aşısı olmadık Yarın yıkarım artık

kiz bu uzak dogudan kopup gelmis gibi, masallah gozler cekik cekik
Ablam tatarlara benzetiyor gözlerini ...pekte kimse yok ama yeğenlerim var bir çekik gözlü..ama bu fıstık daha çekik
Oy oy maşallah kuyrugunu yesinler tatlısin
kuyruğunu kulağını her yerini yiyorum

Ohh ohh çoğalsın kuzum batıdan batıya tayin bekliyoruz dua et bize lütfen
canım Ankara istiyordunuz ..bura kesin çıkıyor demedi deme..biz tek burayı yazmıştık 3 sene önce çat çıktı..inşallah sizinde olur..Ama geldiğim yeri çok özlüyorum aile olmasa burda hayatta gelmezdim..Rabbim gönlünüze göre versin insallah

Oyyy yesinler seni maşallah

bizde seni yeriz ..Tam paşa bu....

Senin kızda Zeynep ya benzemislerdir belki..bütün Zeynep anneleri çekeceğin var diyor..huyları da benziyor galiba ..Ne bileyim isim bu kadar farkettiriyor mu..

Bebeğinde Konak olan var mı kıZlar sormuştum ama gören olmadı sanırım ? Bu kabuklar çok korkunç
Benimkinde var canm, doktor 2 yemek kaşığı zeytinyağına 1 çay kaşığı karbonat karıştır sür 1 saat bekle hafif masajla yıka öyle öyle azalır biter dedi. Yaptım kızım çok ağladı karbonat yaktı heral. Ertesi gün sadece zeytin yağı sürdüm bolca.. Yarım saat bekledim bebek saç fırçası alırken pakette bi tarak da vardı onunla hafif hafif tarayıp yumuşayan konakları söktüm bitti, sonra yavaşça başını şampunladım baktım kuruyunca yine olacak gibi olmuş yeni konaklar, yıkadıktan sonra losyon bebe yağı falan sür dedi doktor, tabi başı biraz havalandırdıktan sonra. Şimdi konak yok kepek gibi bişi var. Şu verem aşısı şeysi geçsin devam edicem aynı temizliğe.

ay ben bilmiom o cayı? aktardan bi karısım almistm süt yapan papatya rezene kimyon bisiler...öyle bi cay mı?

Kizlar bence lohusa kadinin evine kimse misafirlige gelmemeli ya Ben sırf bu gelen gidenler yuzunden bikac gun once annemin evine geldim Simdi de buraya geliyorlar Tam kizimin uyudugu saatlerde ben de uyumak dinlenmek isterken milletle oturmak zorunda kaliyorum
Hele su cat kapi habersiz gelenler ve gelip saatlerce oturanlar beni deli ediyor artik
Nerelere gitsem bilemedim

en yakın Aile ve sosyal hizmetler birimine gidiyosun nüfus cuzdani bilgilerin yetiyor ..okula da dogum belgeni falan vermis olman gerekiyor eger cocuk parasi almak istiyosan..tabi esinin maasina yatmasini istemiyosan.zaten cocuk parasi 55 lira bisiymis

Bak iyi oldu söylediğin şimdi biley sorayım sana benim yarın iznim bitiyor yarın okula gidip başlama yapmam gerekiyormu tatil diye gerekmiyormu
ben de ogretmenim ve malesef evet gerekiyor..beni de okuldan arayip söylemislerdi. Hastane Analik belgesi mi ne vermisti onu aldilar iste kac hafta sonra dogum izninn bittigi yaziyor orda, bi de dogum belgesini veriyosun..tatil de olsa baslangic yapmamiz gerekiyormus

Evet bana da söylüyorlardı inanmıyordum
Çok inatçı oluyorlar ama vardır bir hikmeti. Doğru yönlendirilirse bence bu inat ve hırsla çok başarılı olurlar. Tuttuğunu koparıyor benim cadım çok hırslı

Tamam canım sağol yapayım ben de.

Aaa bana gerekmiyor dediler çünkü o dediğin belgeleri doğum yaptığım hafta eşim götürdü hemen aradılar getirin diye :)

Bu geceleyen dr lar hep mi bana denk gelir , kahve balgamlı kaka var diye gittik gaita tahlili yaptı sonuç bağırsak enfeksiyonu dedi süt alerjisinden olabilirmiş kesin değil!! Anlamak için 2 hafta süt ürünü yemicem 2 hafta sonra bidaha bakıcak e peki sütten değilse 2 haftada kendiliğinden geçerse ihale süt ürünlerine kalıcak ve ben süt ürünü yiyemicekmiyim
Topiğimizin gururu sağlık danışmanımız sofiarya bi bakarmışın tahlil sonucuna bittom ya dr geveledi ben tam anlamadım

Eklentiler

• 03B2729F-0566-4CDF-8EFD-5471BB007EC1.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 40
çok güzel demişsin canım..sanırım sihirli kelime bu doğru yönlendirmek..birde boğa burcu ki ..Rabbim sağlık sıhhat versin yeter ki diğer konular nasılsa aşılır bir şekilde

Evet canim öyle malesef 5 haftalık huysuzluk dönemleri

Ayy inşallah canım yaa doğudan batıya isterkende ilk tercihimiz ankaraydı gelmedi biliyormusum millete tercih dışı geldi biz istedik gelmedi bu senede batıdan batıya dilekçe verdi eşim sadece ankarayı istedik ama pek umudum yok açıkçası hakkımızda hayırlısı oldun diyorum artık ilk çıkmadığında çok üzülmüştümde şimdi alıştım artık

Bu arada benim kızımın adıda asel zeynep koç burcu ve gerçekten çok inatçı çok kararlı dikbaşlı ama tuttuğunu koparan bir çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…