- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.241
Alışkanlık olmasında bazen görüyorum koca koca çocuklar parmak falan emiyor . Bnde salayım o zamn :)Benimki hem elini hemde ağzına değer her yeri emiyor omzuma yatırdığımda memeyi atıp hemen başlıyor omzumu emmeye banyo yaptırırken bile kolumu yaladı. Bence emme duyuları iyice kuvvetlendiği için emiyorlar ben eldiven takmıyorum emzik var ama çıkarım yine elini emiyor ellemiyorum hiç dönemsel gelişimleri böyle bence baksana hepimizin ki aynı
Konak tarağı al canım bizde yok şu anlıkBebeğinde Konak olan var mı kıZlar sormuştum ama gören olmadı sanırım ? Bu kabuklar çok korkunç
Bnde de var bn çok memnunum aslında sürekli elimde çocuk gibi :) suyun sıcaklığını falan hep onla ayarlıyorumBiz de alından ölçer Weewell var ama kullanmıyorum hep 1 derece yüksek gösteriyor. Eczaneden 10 liraya koltuk altından ölçen aldım. Harika valla çok memnunum. Weewell e verdiğim paraya yazık oldu
benimkinin kasinda vardi. banyodan once hindistan cevizi yagi ile ovaladim. zeytinyagi da olur, beklesin biraz. banyoda da suyla yine ovala. yumusayanlar cikar, bir seferde olmasa da bikac seferde yavas yavas hepsi cikar giderBebeğinde Konak olan var mı kıZlar sormuştum ama gören olmadı sanırım ? Bu kabuklar çok korkunç
Saç çekme olayı bizde de vardı ilk zamanlr hem çekiyor hem ağlıyordu . Artık alıştı çeksede ağlamıyor:)El emme bizde de var eldiven takiyorum onu emiyor eldiven takmasam gozlerine parmaklarini sokmaya calisiyor ve saclarini yoluyor
0.5 dediğin 500 Gr mi az değilki 21 gün icinkizlar benim ufaklik 21 gunde 0.5 kilo almis. cok az. sadece anne sutu veriyorum ama simdi mama da vermek istiyorum. zaten cok ufak sutum de yeterli degil demekki az kilo aldirmisim. sma mama aldim. gunde kac kez ve ne kadar vermeliyim ??
Hiç bilmiyorum canım oğlumda konak olmamıştı kızımda da yok henüz...neden oluyormuş acabaBebeğinde Konak olan var mı kıZlar sormuştum ama gören olmadı sanırım ? Bu kabuklar çok korkunç
Tabi ya bende bunları diyorum işte bisürü para dökmeye gerek Yok o pahalı cihazların hep kalibrasyon sıkıntıları oluyor en makulu bu,ben de evde bundan kullanıyorumEki Görüntüle 2163149 böyle kutusu var. Bunlar da çok marka var ama hepsi aynı görevi görüyor bence. Yine desofiarya nin fikrini alalım. Sağolsun yardımcı oluyor her konuda
Canım bizim çok az kızımın olurdu zeytinyağı sürüp bekletiyordum banyo yaptırınca yumuşak bebek fırçadıyla tarıyordum gidiyorduBebeğinde Konak olan var mı kıZlar sormuştum ama gören olmadı sanırım ? Bu kabuklar çok korkunç
Canım biz de iki hafta uğraştık o konakla, bizimkinin cildi de çok kuru, atopik ciltler için krem kullanıyoruz. Sanırım atopiklerde Konak daha belirgin oluyor, kaşları bile Konak olmuştu bizimkinin. Her banyodan yarım saat önce zeytinyağıyla yemek sodasıbı sürdüm, bi şapka takıp beklettim sonra Konak tarağıyla taradım ama bıngıldagın üstünü tarayamadım. Hala bıngıldak üstünde var. Doktor da zeytinyağı soda demişti, burda kızlar da öyle yapmış. Öyle büyük kabuklar vardı ki resmen yara kabuğu gibiydiBugünün ikinci derdi de Konak . Oğlunun cildi çok kuru atopik cilt diye kremler verdiler kullanıyoruz vücut için jel falan . Kafasında da kabuklar vardı ilk cildinden sandım anneme attım Konak olmuş kızım dedi. Zeytinyağı sür beklet tara öyle yıka dedi. Ama öyle sert ki yavrum ya bir sürü kabuklar katman gibi . Sizin bebişlerde var mı ?
Ben kızı doktora goturdummkakasi yeşil diye tahlile bile gerek duymadı bı sıkıntısı olmadığı için Biogaia kullan düzenlesin bagirsaklarini dedi kilo alımını sormuştun ya 23 günde 800 Gr almışKızlar tatil için deniz güneş kremi vs konuşulmuş. İlk 6ay güneş kremi kullanmayın kesinlikle, sonrası içinde 50 faktör değil 30faktör kullanıyoruz çünkü faktör arttıkça içine koydukları kimyasallar artıyor 50faktöre organik olarak çıkamıyorlar çünkübenim tavsiyem trukid 30faktör kullanıyorum ben büyük kızıma tamamen bitkisel ve çokta memnunum,1 yaşın altında trubaby olanı var hatta onu kulllanın o kıvam olarak biraz daha yoğun fiziksel koruma da sağlıyor
2 aylık mı oluyor senin canım 1 aylık mı...bence 1.ayda daha az ağırlık alıyor bebekler emme ve süt tam düzene girmediği için...esas belirleyici 2.ay sütün yetip yetmediğine bakmak için...yani bi de bebek ya da anne hastalık geçirdi mi ayrı kaldı mı vs böyle seyler de etken olabilir...yine de mama vereceksen önce emzirip sonra mama verebilirsin 8 beslenmeyse 5 meme 3 mama şeklinde başlayabilirsin...kizlar benim ufaklik 21 gunde 0.5 kilo almis. cok az. sadece anne sutu veriyorum ama simdi mama da vermek istiyorum. zaten cok ufak sutum de yeterli degil demekki az kilo aldirmisim. sma mama aldim. gunde kac kez ve ne kadar vermeliyim ??
Ya derece artıyor belki ümitle sgk da yatıyordur diye düşünmüştümYatmıyor canım . Ben sordum ne sigorta ne maaş . Sadece normun saklı kalıyor . Yerine kimse gelip norm fazlası olma durumun olmuyor . Ama sigortadan çıkışın yapılıyor
Hahah ben de unuttum valla sen ne kadar izin kullanacaksın kuzum ben sanırım 2 yıl gitmeyeceğim ama 2 yıl birden alamıyor muşuz. Yoksa kadromuz ilçeye düşüyormuş okuldan alınıp. Önce bir yıl sonra yaz dönemi çalış Eylül de yine al dedi müdür yardımcısıAy hiç hatırlamıyorum nasıl olmuştu, ama doğrudur maaşı iade alırlar. Başladığımda erken başlamıştım o zaman 1,5 maaş almıştım onu hatırlıyorum. Aylıksız izinden çıkıp bir hafta normal rapor alıp Doğum öncesi izne çıkmıştım. Bildigin çalışmayı unuttum, çok zevkli
Ya ben hastanede görmüştüm çok güzeldi nerden aldın canım. Braun aldım 2 kez. Bozuldu. Dünya para vermiştik.Ben medisana aldım memnunum . 10 yıl garantisi var . 167 liraya aldım . Braun falan 400 e yakındı fiyatları gerek Yok bence ben memnunum
Bizmki de çok iy valla. Hemşireden çıkışta doktora da gösteririm tamam. Zaten onlar para alıyor bizi tskip ettikleri için ekstradan. Çok ilgililer ya kulağına boğazına poposuna herşeyine bakıyorBizimde hemşiremiz çok iyi geçen eşime dedim doktordan daha çok rahatlatıyor beni diye. Aylık kontrolleri bende çok düşündüm doktorumda çok içime sinmiyor çok parada vermek istemiyorum muayenelere. Belki bende bir kaç aydan sonra götürmem ya
Huylu anacım hepsi. Dünden beri benimki de sapıttı resmenAy canım çok denedim ama hemen mızıklamaya başlıyor ama kendim sırtüstü uzanıp yatınca yatıyor ne fark varsa yatakta yatmıyor yatağa alıncada hemen uyanıyor
Çok güzel ya maşallah :) mayıs bebeler huylu ama hepsi de çok güzel maşallah.Aylik maylik kontrole bende götürmeyi düşünmüyorum önemli bi durum olmadıkça devlet hastanesi rezalet özellerde bi ton para vermek istemiyorum. Zaten sağlık ocağına gidiyoruz hep. Bu arada o bebeklerin tatliligi nedir ya rabbim Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin hepsinebu da benim yaramazim
Ah ah keşke annem 2. Döneme bakarım dese. Ben de büyük kızı okula götürürdüm ama annem anneanneme bakıyor. Hayırlısı bakalım.İade vs işleri olmasın diye de öyle soylemiş olabilirler...valla ben çalışmak durumundayım bu sefer oğlum da 1.sınıfa gidecek muhtemelen kendi okuluma götürücem iyi denen okulları beğenmedim benim de okulun mahalle fena ama ögretmenlerimiz idare mükemmel okul da sonuçta ilkokul çocuklar küçük en azından...kızı bırakıp gidicez işte oglana 1buçuk yıl baktım ama sonra krese verdim kıza 4 ay bakıcam ama sonra anneme bırakacağım için içim rahat...öyle teselli ediyorum kendimi...bi de 2 gün yarım gün 3 gün de çıkış 2buçuk öglen arası da gelirim ev- okul 8dk...hayırlısı
Evet canımTuğba korse mi canım .
Evet gerçekten arık kafa dinlemeye çıktığını anlıyorum iş falan bahane. Arkadaşlarım bunyüzden evde kafayı sıyırısın çalış diyorlarmış anladım. Ben sanıyorum ki evde çocuklarla mutlu mesut akşam eş kişisi gelecek ilgilenecek birbirimize doyacağız ailecek ama me mümkün. Evde daha çok kafama takacağım belli olduİnstagramda popüler sayfalardan biri sormuş hangi bez diye. 100 tane yorum varsa 80 tanesi sleppy demiş. Yorumlar hep olumlu. Bana da hediye geldi sleppy. Kullandım bikaç tane. Fena değil gibi. Primaya göre daha doğal duruyor.
Ben de prima primaum care kullanıyordum. Resmen zıbının ön tarafı nemli oluyordu. Sadece kenardan sızdırma yapmıyor yani. Prima pampers kullandım. O daha iyi. Hiç sızdırmadı şimdiye kadar. Molfix in çok pişik yaptığını söylüyor herkes.
Şu goon nasıl acaba onu merak ediyorum
Ay bizimki de yatamıyor yüzüstü yA. Civciv yemlenir gibi sallayıp duruyor öne doğru :))
Can'ım ben banyoda lifle ovaladım biraz. Life karartı geçti resmen :)) göbeğimin rengi açıldı biraz. Vaktim olursa keseleyeceğim bi dahakine
Aynen. Akşam dışarda bi işi varsa son dakikaya kadar kullanıyor. 11 den aşağı gelmiyor. İnsan destek arıyor biraz. Dün akşam bizimki yine kolik krizine girdi. Mosmor oluyor vücudu kaskatı. Kalakaldı elimde öyle yavrum. Yalnız olunca daha da zor atlatıyorum o anları. Elden de bişey gelmiyor. Benim stresimizde yansıyor tabi. Ama kimin umrunda.
Maşallah ya sarı sarı :)Canım ya çok güldüm benzetme harika olmuş aynen öyle oğlum benimde . Hatta sabah da denedim ya oğlum bak herkes yapıyor sen niye yapamıyorsun dedim suratıma baktı öyle civciv ya
Maşallah ya :) tam bir paşa Allah bağışlasın hepsiniBuda benim paşamEki Görüntüle 2163169
Canım daha bugün zeytinyağı ile temizledim buladım zeytinyağına tuttum biraz tarakla bayağı bi taradım çoğu gitti çok az bir kısım kaldıBebeğinde Konak olan var mı kıZlar sormuştum ama gören olmadı sanırım ? Bu kabuklar çok korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?