2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Alışkanlık olmasında bazen görüyorum koca koca çocuklar parmak falan emiyor . Bnde salayım o zamn :)

Biz de alından ölçer Weewell var ama kullanmıyorum hep 1 derece yüksek gösteriyor. Eczaneden 10 liraya koltuk altından ölçen aldım. Harika valla çok memnunum. Weewell e verdiğim paraya yazık oldu
Bnde de var bn çok memnunum aslında sürekli elimde çocuk gibi :) suyun sıcaklığını falan hep onla ayarlıyorum

Bebeğinde Konak olan var mı kıZlar sormuştum ama gören olmadı sanırım ? Bu kabuklar çok korkunç
benimkinin kasinda vardi. banyodan once hindistan cevizi yagi ile ovaladim. zeytinyagi da olur, beklesin biraz. banyoda da suyla yine ovala. yumusayanlar cikar, bir seferde olmasa da bikac seferde yavas yavas hepsi cikar gider

kizlar benim ufaklik 21 gunde 0.5 kilo almis. cok az. sadece anne sutu veriyorum ama simdi mama da vermek istiyorum. zaten cok ufak sutum de yeterli degil demekki az kilo aldirmisim. sma mama aldim. gunde kac kez ve ne kadar vermeliyim ??

kizlar benim ufaklik 21 gunde 0.5 kilo almis. cok az. sadece anne sutu veriyorum ama simdi mama da vermek istiyorum. zaten cok ufak sutum de yeterli degil demekki az kilo aldirmisim. sma mama aldim. gunde kac kez ve ne kadar vermeliyim ??
0.5 dediğin 500 Gr mi az değilki 21 gün icin

Eki Görüntüle 2163149 böyle kutusu var. Bunlar da çok marka var ama hepsi aynı görevi görüyor bence. Yine de sofiarya nin fikrini alalım. Sağolsun yardımcı oluyor her konuda
Tabi ya bende bunları diyorum işte bisürü para dökmeye gerek Yok o pahalı cihazların hep kalibrasyon sıkıntıları oluyor en makulu bu,ben de evde bundan kullanıyorum

Canım biz de iki hafta uğraştık o konakla, bizimkinin cildi de çok kuru, atopik ciltler için krem kullanıyoruz. Sanırım atopiklerde Konak daha belirgin oluyor, kaşları bile Konak olmuştu bizimkinin. Her banyodan yarım saat önce zeytinyağıyla yemek sodasıbı sürdüm, bi şapka takıp beklettim sonra Konak tarağıyla taradım ama bıngıldagın üstünü tarayamadım. Hala bıngıldak üstünde var. Doktor da zeytinyağı soda demişti, burda kızlar da öyle yapmış. Öyle büyük kabuklar vardı ki resmen yara kabuğu gibiydi

Kızlar tatil için deniz güneş kremi vs konuşulmuş. İlk 6ay güneş kremi kullanmayın kesinlikle, sonrası içinde 50 faktör değil 30faktör kullanıyoruz çünkü faktör arttıkça içine koydukları kimyasallar artıyor 50faktöre organik olarak çıkamıyorlar çünkü benim tavsiyem trukid 30faktör kullanıyorum ben büyük kızıma tamamen bitkisel ve çokta memnunum,1 yaşın altında trubaby olanı var hatta onu kulllanın o kıvam olarak biraz daha yoğun fiziksel koruma da sağlıyor

Ben kızı doktora goturdummkakasi yeşil diye tahlile bile gerek duymadı bı sıkıntısı olmadığı için Biogaia kullan düzenlesin bagirsaklarini dedi kilo alımını sormuştun ya 23 günde 800 Gr almış

2 aylık mı oluyor senin canım 1 aylık mı...bence 1.ayda daha az ağırlık alıyor bebekler emme ve süt tam düzene girmediği için...esas belirleyici 2.ay sütün yetip yetmediğine bakmak için...yani bi de bebek ya da anne hastalık geçirdi mi ayrı kaldı mı vs böyle seyler de etken olabilir...yine de mama vereceksen önce emzirip sonra mama verebilirsin 8 beslenmeyse 5 meme 3 mama şeklinde başlayabilirsin...

Yatmıyor canım . Ben sordum ne sigorta ne maaş . Sadece normun saklı kalıyor . Yerine kimse gelip norm fazlası olma durumun olmuyor . Ama sigortadan çıkışın yapılıyor
Ya derece artıyor belki ümitle sgk da yatıyordur diye düşünmüştüm
Hahah ben de unuttum valla sen ne kadar izin kullanacaksın kuzum ben sanırım 2 yıl gitmeyeceğim ama 2 yıl birden alamıyor muşuz. Yoksa kadromuz ilçeye düşüyormuş okuldan alınıp. Önce bir yıl sonra yaz dönemi çalış Eylül de yine al dedi müdür yardımcısı

Ben medisana aldım memnunum . 10 yıl garantisi var . 167 liraya aldım . Braun falan 400 e yakındı fiyatları gerek Yok bence ben memnunum
Ya ben hastanede görmüştüm çok güzeldi nerden aldın canım. Braun aldım 2 kez. Bozuldu. Dünya para vermiştik.
Bizmki de çok iy valla. Hemşireden çıkışta doktora da gösteririm tamam. Zaten onlar para alıyor bizi tskip ettikleri için ekstradan. Çok ilgililer ya kulağına boğazına poposuna herşeyine bakıyor
Ay canım çok denedim ama hemen mızıklamaya başlıyor ama kendim sırtüstü uzanıp yatınca yatıyor ne fark varsa yatakta yatmıyor yatağa alıncada hemen uyanıyor
Huylu anacım hepsi. Dünden beri benimki de sapıttı resmen
Çok güzel ya maşallah :) mayıs bebeler huylu ama hepsi de çok güzel maşallah.
UykucuSirine ayy maşallah kuzum benim büyük kızıma benzettim senin güzelini :)

Ah ah keşke annem 2. Döneme bakarım dese. Ben de büyük kızı okula götürürdüm ama annem anneanneme bakıyor. Hayırlısı bakalım.
Ya ilkokulda okul değil de öğretmen çok önemli bencr canım. Sen daha iy bilirsin. Oyüzden öğretmenine güveniyorsan o iş tamam. Yeğenim özele gidiyordu ama öğretmeniyle bir türlü anlaşamadı olumlu bir ilişki kuramadılar. Sonra devlete gitti tuvaletleri falan berbattı ama öğretmeni harikaydı

Evet gerçekten arık kafa dinlemeye çıktığını anlıyorum iş falan bahane. Arkadaşlarım bunyüzden evde kafayı sıyırısın çalış diyorlarmış anladım. Ben sanıyorum ki evde çocuklarla mutlu mesut akşam eş kişisi gelecek ilgilenecek birbirimize doyacağız ailecek ama me mümkün. Evde daha çok kafama takacağım belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…