- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.141
Değerlendir valla canım, biz de planları yapıp yapıp bozuyoruz, cesaret edemiyoruz. Ama gözü karartmak lazım sanırım, yorulduk iyice tatil iyi gelir.. eve kapanmaktan da fenalık geldi :)
Aslında çokta pimpirikli olmamak lazım önlemi aldıktan sonra sıkıntı olmaz bence. Bir daha böyle tatili zor bulurum valla. Tadını çıkarmam lazımBen kremleyip sokmuştum denizenivea veya sebamedin 50 faktörlü güneş kremlerinden.
Bencede canım seneye gitmek istesek bu kadar rahat olamayacağız bence. Sonuçta bir tatili hakkettik valla yorulduk bu seneCanım ben de gitmeyi düşünüyorum ağustos eylül gibi.her ne kadar eşim küçük bebekle gidilmez dese de ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Ben reflü yastığında yatırıyorum oğlumu . Beşiğin içinde o var . Ana yüzüstü pozisyonu düz zeminde de denedim oğlu. Kafasını yan çeviremiyor dümdüz tutuyor öyle oluncada gömüyor ağzını yüzünü nefes alamıyorAynen canım bebimki bugün aşırı huylu. Atağın dibini yaşıyoruz resmen ya. Bir sıkıntısı var sanki ama anlayamadım valla.
Em güzeli ya. Aileyle olunca ben tatil yaptığımı anlıyorum otelde de olsa illa sıkıntı. Bebeği biri tutack da eşinle deniz keyfi yapıcan zor yani ama napalım olduğu kadar. Biz havuza girmeyiz pek zaten. Gittiğimiz otellerin de yemekleri hep güzel o ilk baktığımız şey seçerken.
Anladım kuzum biz de Ağustos sonu gideceğiz alanyaya. Geçen yıl temmuz ortasında gittik piştik inşallah belki daha serin olur bu sefer
Anlamadım ki canım sen yastıkla mı yüzüstü yatırıyorsun. Yastıksız dümdüz yatağa yatıracaksın. Ve sert olacak yatırdığın yatak
Biz kızım 5 aylıkken gitmiştik rahat geçti canım henüz anne sütü aldığı için ek gıda sırunumuz falanda olmadı dönüşte huysuzlanmıştı o da eve gelince fark ettikki ön dişi çıkmış kısmet olursa oğluşumlada gitmeyi düşünüyoruz ama antalyayı seçeceğimiz için eylül başında gideceğiz çok sıcaklar bunaltmasın diye ben tatilde yabancıları görüyorum minicik bebeklerle çok rahat tatil yapıyorlar
Ben hamitlerdeyim canım ama hürriyete çok yakınım buluşalım bigün inşallah diğer bursalı arkadaşlarda katılsın Hep beraber tanışalım çok isterim
Yaaa o bal yanaklarrr maşallahhh
Senden snea doğum yaptım ama yakın sayılırız . Benim kızında bir hfta on gün boyunca aktı salyası . Hatta annem diş mi bitircek bu kız diye söyleniyordu . Bi kaç gündür azaldı ama
Bir görüyorsunuz anlatmaya gerek yok fotosu da bizden gelsin o zaman :) ne kadar mutlu bir bebek :))
Ay yerim onun ağlak suratını ben daha hiç ağlarken çekmedim benimkinin çok ağlama huyu yok çok şükür :)Bir görüyorsunuz anlatmaya gerek yok fotosu da bizden gelsin o zaman :) ne kadar mutlu bir bebek :))
Hajaha cok mutlu masallahBir görüyorsunuz anlatmaya gerek yok fotosu da bizden gelsin o zaman :) ne kadar mutlu bir bebek :))
Yanaklar isirmalikkkk yakisikliii
Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama salya akması dönemsel bir şeymiş hazırlıklı olun diyordu bizimkinde başlamadı henüz
Benim oğlumun hobileri arasında ağlamak :)Ay yerim onun ağlak suratını ben daha hiç ağlarken çekmedim benimkinin çok ağlama huyu yok çok şükür :)
İki haftadır var canım bizim de, elini yumruk yapıp emiyor o zaman daha çok oluyor. Sanırım dilini döndürmeye çalıştıkça salyalanıyor, benim aklıma hiç enfeksiyon gelmemişti, bugün açıya gidicez sorayım doktoraCanım senin bebekle benimki aynı dönem ya seninkininde tükürüğü arttımı bizim kızın salyası akıyo iki üç gündür seninkinde de varmı büyüdüğü içinmi yoksa enfeksiyonmu var acaba ya
Sor nolurr ben de doktora gitmemek için direniyorum adam kovcak beni artıkİki haftadır var canım bizim de, elini yumruk yapıp emiyor o zaman daha çok oluyor. Sanırım dilini döndürmeye çalıştıkça salyalanıyor, benim aklıma hiç enfeksiyon gelmemişti, bugün açıya gidicez sorayım doktora
Mesela böyle aglak
Kızlar bunlar ne güzeller ya maşallah hepsini öpmek ısırmak istiyorumBir görüyorsunuz anlatmaya gerek yok fotosu da bizden gelsin o zaman :) ne kadar mutlu bir bebek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?