2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Değerlendir valla canım, biz de planları yapıp yapıp bozuyoruz, cesaret edemiyoruz. Ama gözü karartmak lazım sanırım, yorulduk iyice tatil iyi gelir.. eve kapanmaktan da fenalık geldi :)

Canım bende kalabalık gidiyoruz diye yoksa bende gidemezdim heralde tek başıma zor olurdu. Bu sene son şansımız rahatça takılalım. Zaten depresyondayız bari tatille kendimize gelelim :)

Ben reflü yastığında yatırıyorum oğlumu . Beşiğin içinde o var . Ana yüzüstü pozisyonu düz zeminde de denedim oğlu. Kafasını yan çeviremiyor dümdüz tutuyor öyle oluncada gömüyor ağzını yüzünü nefes alamıyor

Evet ya dün onu konuştuk bizde biz millet olarak çok irdeliyoruz yabancılarda bu olay yok çok rahatlat. Geçen sene tatil yaptığımda her yer turistlerin bebekleri kaynıyordu. Biz balıkesir taraflarında olacağız çok aşırı sıcak olmaz antalya gibi. Tatilin planı bile insanı bunalımdan çıkarıyor :)

Ben hamitlerdeyim canım ama hürriyete çok yakınım buluşalım bigün inşallah diğer bursalı arkadaşlarda katılsın Hep beraber tanışalım çok isterim

Evet canım ne iyi olur tanışıp huluşmak. Birbirimizi anlayan başka kimse yok şuanda zaten. İnşallah ayarlayalımda diğer arkadaşlarda isterse buluşalım

Kızlar bizim kız kundaksiz uyuyamiyor artik. Sabah mamasindan sonra kundaktan sıkıldı açtım ben dr üstünü örttüm güzelce sıkıştırdım battaniyeyi. Cam açıktı çok esiyordu. Kapatsam da sıcaktan durulmuyor çünkü. Ya 1 saat sonra bi uyandim ki bizimki hiç uyumamis ama üstünü tamamen de açmış o hic durmayan ayaklariyla. Bir de üstünde zibin vardı sadece citcitli. Eller ayaklar buz bacaklar buz olmuş. Şimdi battaniyeye sarıp koydum besigine. Sizce hasta olur mu ya of

Benim oğlum 3 gündür falan çok salya akıtıyo.. önü hep ıslanıyo özellikle mamadan sonra bi de hafif hafif kusuyo.. neden olabilir? İnternete baktım enfeksiyon falan görünce bi korktum @sofiarya panik yapayım mı? Doktor da bıktı benden hemen alıp gitmek istemedim var mı ciddi bi durum?

Eklentiler

• B1B3554E-CF5F-417C-A576-2E42C2FC2D9D.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 75
İki haftadır var canım bizim de, elini yumruk yapıp emiyor o zaman daha çok oluyor. Sanırım dilini döndürmeye çalıştıkça salyalanıyor, benim aklıma hiç enfeksiyon gelmemişti, bugün açıya gidicez sorayım doktora

Sor nolurr ben de doktora gitmemek için direniyorum adam kovcak beni artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…