• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen canım bebimki bugün aşırı huylu. Atağın dibini yaşıyoruz resmen ya. Bir sıkıntısı var sanki ama anlayamadım valla.

Em güzeli ya. Aileyle olunca ben tatil yaptığımı anlıyorum otelde de olsa illa sıkıntı. Bebeği biri tutack da eşinle deniz keyfi yapıcan zor yani ama napalım olduğu kadar. Biz havuza girmeyiz pek zaten. Gittiğimiz otellerin de yemekleri hep güzel o ilk baktığımız şey seçerken.

Anladım kuzum biz de Ağustos sonu gideceğiz alanyaya. Geçen yıl temmuz ortasında gittik piştik inşallah belki daha serin olur bu sefer

Anlamadım ki canım sen yastıkla mı yüzüstü yatırıyorsun. Yastıksız dümdüz yatağa yatıracaksın. Ve sert olacak yatırdığın yatak
BiZde geçen yıl temmuzda gitmiştik ve çok bunalmıştık o yüzden eylülün ilk haftası iyi olur diye düşünüyoruz

Şimdi kızlar bizim ilginç bir sorunumuz var..gündüzleri oluyor sadece..kızımı uyutuyorum mesala aşırı uykusu oluyor rldiyelim..hatta geçen kollarımda resmen yorgunluktan horluyarak nerdeyse uykuya daldı..sanırsın 2_3 saat hiç kalkmayacak gibi....hooppp bir bakıyorsun tamı tamına 45 dk ya uyanıyor...Eger o 45 dk yi yakalayip hemen 15 dk icinde tekrar uyutabilirsem acilmadan ustune uyuyor 2.5_3 saati tamamliyacak sekilde asagi yukari..bazen 40 dk dedimi yanina geliyorum usulca geri uyutabilmek icin nadir basarili oluyorum..Ve ben böyle bir yazı buldum uygulamaya çalışacağım bakalım...hep aynı şekilde yatırmaya çalışıyorum mümkün olduğunca geçenlerde başarılı olmuştum aslında 3 günden sonra yatırdığım 5 dk içinde uykuya geçiyordu..bayramda nazar oldu çocuğa geri uykusuz günlere devam.. bugün ilk 45 dakikayı atlattık darısı diğer günlere.... sizede bir faydası olur umarım....Eee eee eee eee eeeee:anne: bebişler pış pışş bebisler:uykucu:https://www.google.com.tr/url?sa=t&...FjABegQIBBAB&usg=AOvVaw17HAGa1Ik1eSyHCVm_D-FN
Can'ım senin yine iyiymiş 45 dk süper :)
Benim de kucağımda uykusuZluktan bayılıyor. Yerine koyuyorum hoop anında açıyor gözlerini. En iyi ihtimalle birkaç dk sonra. Üstelik dersin ki uykusuZluktan sızan o değilmiş. Fıldır fıldır gözler

Ya ben yemeklerin yanında küçük fini biber yiyorum balkona saksılara dikmişti annem her yemeğe de pul biber atarım hem de acı Kilis ten kaldı alışkanlık bende de...bişey olmuyor sanki ne bileyim olur mu acaba
Ay inşallah olmaz yaa :(

Bak iyi oldu söylediğin şimdi biley sorayım sana benim yarın iznim bitiyor yarın okula gidip başlama yapmam gerekiyormu tatil diye gerekmiyormu
Bugün arayıp sordum gelip dilekçe vereyim mi diye. Hiçbirşeye gerek yok görevdesiniz zaten dediler. Yani gerek yokmuş canım
Benim alacağım izin aylıksız izin. Onun için dilekçe vermeliyim ya da seminerlere katılmak zorunda kalacağım

Bugün arayıp sordum gelip dilekçe vereyim mi diye. Hiçbirşeye gerek yok görevdesiniz zaten dediler. Yani gerek yokmuş canım
Benim alacağım izin aylıksız izin. Onun için dilekçe vermeliyim ya da seminerlere katılmak zorunda kalacağım
Bende eylülde ücretsiz izme ayrılcam Eylül öncesinde gitmeye gerek yok o zaman

Belki konuşuldu ama öğretmenler nasıl başvuruyor bu doğum parasına canım. Ben kaçırdım hep oraları
Canım bugün müdür aradı, Doğum raporunu okula onaylatıp sosyal yardımlaşma müdürlüklerine dilekçe veriyormuşsun. Çocuk yardımı işin de aile bildirimi yapmak gerekiyormuş

Ben de aylıksız izin alacağım, konunun öncesini kaçırdım kuzum, neden seminere katılıyoruz? Bir de acaba eğitim ödeneği yatana kadar raporla mı idare etsek :) onu alıp sonra ayrılsak izne :110: kafamda deli sorular:işsiz:

kızlar sütü arttırsın diye Galactago damla almıstim internetten..açikcasi hic öyle coskulu bir artış görmedim..yani alacak olanıniz varsa almayın bence..
bi de pisikten sikayet eden biri vardi alinti yapamadim .Mustela pisik kreminden cok memnunum ben..simdiye kadar hic pisik olmadi cok sükür:nazar:
Ben de o Damla’dan kullanıyordum, ilk şişe baya işe yaramıştı ama ikinci de aynı verimi alamadım. Şimdi papatya çayı falan içiyorum ve meşhur mayıs anneleri çayından tabiki :KK200: çok daha iyi geliyor

Canım siz Kayseri de değil misiniz pek de sıcak olmaz ama...üşüyorum ben Bursa da valla alışık değiliz yanardı bu tarihlerde Antep falan
Kayserideyiz. Evim gunes de almiyor ama ona ragmen dayanamiyoruz. Geceleri yine iyi. Ama gunduzleri felaket

Selge ye aldık canım. Adine gitmiştik çok güzeldi selgeden de memnun herkes hemde daha uygun fiyatlı

Aynen canım kapı pencere açılmıyor uçacağız omderece rüzgarlı. Ya ben kısa kollu 2 gün giydirdim baktım gazdan geçilmiyor şuan uzun kollu tulum giydiriyorum canım :KK43: hatta Bugun soğuk diye içine bir alt daha giydirdim

Git tabi tek çocuk ve 3 4 aylıkken en güzel tatilini yaparsın. Yolda genelde uyurlar kaka ve emme yeme olayı için de durursunuz zaten ağlarsa.

Evet canım duruyor ama yavaş yavaş geçiyor dediğin gibi kaşıdıkça keselendikçe
Anamm okuyunca ben yandım :KK76:benimki zıbınla duruyor hala . Seein olduğunu düşündüğümde ince tayt giydiriyorum .zaten bizim kızda oek sevmiyor sıcağı üstüne müslin battaniye örtiyorum ayaklarıyla ite ite açıyor üstünün. Tayt desen çıkartınca havalara uçuyor mutluluktan :KK51:

Dün okumuştum içlenmiştn eşine. Geçti mi. Benim de yarın geçer mi acaba. Bugun ben öyleyim 5 günlük işe gidiyor beyfendi. Annem gelsinmiş yanımıza. Bir de yazlık yerde işleri. Denize de girecekmiş. Ben burda 2 çocukla naparım umrunda değil adamın.
Benimki geçmiyor valla. Her gün Üstüne yenisi ekleniyor. Zaten hamilelikte yaşadıklarımı unutamıyorum. İyice kinci oldum

Ben de aylıksız izin alacağım, konunun öncesini kaçırdım kuzum, neden seminere katılıyoruz? Bir de acaba eğitim ödeneği yatana kadar raporla mı idare etsek :) onu alıp sonra ayrılsak izne :110: kafamda deli sorular:işsiz:
Bugün okul grubundan yazı geldi aylıksız izne ayrılışlar ayın 15 inden 15ine olacakmış...yani mesela eylülün 1inde ayrılamıyorsun 15inde ayrılıp donüşü de hangi aysa o ayın 15inde yapacaksın...ama rapor alabilirsin tabi...oğluma 1 buçuk yaşına kadar bakmıştım ben önce rapor sonra ücretsiz izin vs ama bu sefer eylülde başlıycam babam emekli oldu annemle geziyorlar bi aksilik çıkmazsa gelip bakacaklar inşallah...rapor almak çok zor olağanüstü hal vs tanıdık doktor varsa al tabi bikaç heyet

Ay inşallah olmaz yaa :KK43:
Olmaz olmaz merak etme...geçen biri ay onu yeme gaz yapar bebeğe dedi valla dedim hayat böyle o da alışsın o kadar izole olmasın...hem gaz yenen şeylerle ilgili değil de bebeğin hareketsizliğinden kaynaklanan bişey bence ne yersen ye olacak bir süre...o değil de napcaz biz şimdi bu menenjit aşısını yaptırcak mıyız ne diyorsun...

ben de merak ediyordum, sağ ol cnm.

Benim tasinmama daha 2 ay var ben biraz hatta belki biraz fazla mukemmelliyetciyim.simdiden koli istedim yavas yavas paket yapicam sanirim bana annemde gelemez kimse yok yani .
Can'ım ben çok kez taşındığım için alıştım baya :)
Bebek olmasa ben de başlardım önceden ama ev Zaten kalk gidelim diyor. Bi de taşınma dağınıklığına dayanamam :(
Dolunay22 Dolunay22 canim sendin degilmi asiyi sormustun bana .
Ben esimle anlasamadim epey tartistik pes ettim asilari yaptiriyoruz.
Yani tam tersini dusunsemde en ufak birseyde basima kalkicak onun lafini cekmek istemiyorum.
Evet canım ben sormuştum burda hepinize. Bence de yaptır. Eşin başına kakmasa bile Allah korusun sen de suçlu hissedersin Allah korusun bişey olursa

Yaa kızlar hani hamileyken kahverengi bir çizgi vardı ya göbeğimizde ben az önce orayı kaşırken bir baktım elime kahverengi kir gibi şeyler çıktı terden herhalde dedim sonra o kaşıdığım yerdeki kahverengilik gitti normal tenim çıktı ortaya sizin çizgi duruyomu
bana doktorum soylemisti, o kahverengi cizgi soyularak kaybolacak alttan kendi derin aciga cikacak die. ben olustugu gibi cildin rengi acilarak kaybolur saniyordum megersem yilan gibi deri degistirecekmisiz. sanslisin seninki soyulmaya baslamis benimki gobekle birlikte aynen duruyor

Aç powertürkü sesi de aç biraz yerr koy odaklandırmya calış . Bizimki babasıyla maç bile izliyor :) hatta müziğe tepki veriyor kendi kendine bağırıyor . İki haftadsn fazladır izliyor . Aynada kendisini görünce gülüyor falan . Çok tatlı oluyor ya bak yine yiyesim geldi:kk77:
Canım bebeklerin tv izlemesi ışık ve ani değişen ekran onlar için zararlı beninkinin de ilgisini çekiyor deli gibi ağlarken tv ye dönünce susuyor hatta ama izletmiyorum arkasını cevirdm diye bir posta daha ağlıyor :)

Back