2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Otel falan planı yok da Alanya da yazlık vardı gitmiyoruz satıcaz zaten nefret ettim ordan adım atasım yok...Ağustos ta bayramla da birleştirip annemlerin yazlığa gitmeyi düşünuyorum 15-20 gün Göcek yakınlarında bahçe güzel limon ağaçları falan bebek de 3 ayı doldurmuş oluyor...inşallah yani bi aksilik çıkmazsa...haftaya da bi İstanbul yapıcaz kızkardeşimin evine...havuzla pek arası yok bizimkilerin deniz istiyorlar otelde yemek begenmiyorlar falan...geçen sene oğlum zayıfladı otelde...esas otel bana iyi oluyordu ya yemek bulaşık temizlik derdi yok...neyse işte bu sene böyle olsun...

Allahim hiç uyumuyor sürekli emiyor acmi tokmu keyifmi yapiyor napiyor anlamadim kucagimdan inince basiyor yaygarayi

M Mustu 34 sormuŞti doktoruna . Daha net cevap verir . Güneş kremi kullanma denize sokma demişti diye hatırlıyorum . Ben bu yıl gitmicem mesela .
Belirtisiznesne
Ben iki hafta sonra gidicem tatile. Doktora danıştım ben bu konuyu. Güneş kremi kullanma, güneşte durma, golgede eger rüzgâr yoksa durabilir üzerinde beyaz kolları bacakları kapayacak kıyafetle eger golge esiyorsa plajda durma dedi. He birde deniz havuz da yasak.
Benim tatil 1 ay. Bu şartlar altında nasıl olacak bilmiyorum

Su teavacort u bir de ben alayim. Doktor hangi kremleri yazdi posik icin? İnsallah ise yarar. Yaratsa mutlaka haber ver. Ben de uzun bir sure sleppy kullandim ama artik degistirdim. Hatta onun pisik yapmis olabileceğini düşünüyorum. Molfixe baslamistim. tam gecmek uzereydi bizimki . Evde bir iki tane sleppy kalmis. Atilmasin sunuda kullaniyim dedim. İki bez kullandim sadece ve hop pisikler artmıştı. Simsi yeniden azaltmaya calisiyorum türlü kremlerle. Sen de bi degistir bakiyim bezi.

Ben her gece cocuğu doyuruyorum eşimi kaldırıyorum gazını çıkarsın diye.. dün cok yoruldum yarın işe gitme az cocuğa bak uyucam dedim sabah uyanınca çıkmışlar odadan kapıyıda kapamışlar 11’e kadar deliksiz uyumuşum sonra da bizi kahvaltıya ordan da alışverişe götürdü enerji depoladım biraz.. benim kocam da tam tersi.. cocuğu bana vermiyo! Cocuk yıkamak için işten eve geliyo geri gidiyo.. bin kere arıyo ama gerçekten bin kere! Cocuğa düzen oturtmaya çalışıyorum her akşam 7 de banyo mama 8 de uyku gibi.. akşam üzeri arıyo “akşam yemeğe dışarı mı gitsek? bişeyler içmeye mi çıksak? Hiç bişey demese hadi gel sitede bi yürüyelim..” yahu saati geldi cocuğun diyorum takıntılı mısın nolu 2 saat geç uyusa diyo! Yani bu kocaların ortası yok malesef.. haa bi de beni beğenmiyo! Bakamıyomuşum o daha güzel gaz çıkarıyomuş daha güzel bakıyomuş! Bak haspama bak! Gece uykusunda boğcam o olcak!

Gündüz uykumuz hiç bir zaman düzenli değildi ama arada 2 saatlik uykuları oluyorfu şimdi 67 günlüğüz tam da 8-9 . Haftalar atak haftalarımız bizimde canım . Çok huysuz mene ile kavgalı savaşıyor emerken, zaten silikonla emziriyorum yeterince zor birde oğlanın eli kolu tam çekilmez oldu . 15 dakikada ne yapabilsem modundayım günlerdir düzgün beslemedim bile . Annemin yanındaydım yemeğim önündeydi çamaşırımı yıkayan vardı kaşındım resmen çıktım eşimin yanına geldim iyi halt ettim

Cocugu resmen gunduzleri ciplak tutuyorum anca sakinliyor. Anasına cekmis galiba sıcaktan nefret ediyor. Hele ikindin sıcağı bastirdi mi meme bile emmiyor kafayi yiyir cocuk. Huyu suyu ayni anasi. Oysa ben hep tipi bana huyu babasina ceksin istedim ama tam tersi oldu Ağustos sıcağında ne yapacağız bilmiyorum.

Yarım kundak yapıyorum çoğu kez , e zaten hemen değil ancak emzirme yastığında dalacak öyle koycam yatağına başka türlü olmuyor . Ya birde çok komik gelecek ama oğlumu yüzüstü yatırdığımda kafasını çevirmiyor bir türlü dümdüz tutuyor boynu yorulunca da gömülüyor yastığa bir tuhaf çocuk

Bizi hamak kurtardı canm. Uyuyunca yarım saate yakın kalıyor orda iyice daliyor yerine öyle alıyorum. Faydası olur mu bilmiyorum
Ya evimde olsam alıcam da şimdi geçici yerdeyiz boşa almak istemiyorum yeterince yükün var dönerken zor olacak , ay kalakaldım

Benimki tam ortasinda gercekten masallah masallah. Sabah cok uykusuz kalmissam cocugu salliyor 2 saate yakin ben uyuyorum. Gun icerisinde de cocugun karni tok alti da temizse beriyorum kucagina islerimi hallediyorum. Ama banyosuna vs karismiyor ben yardim istemedikce. Hatta genel de ben yardim istemedikce pek orali olmuyor. Boyle iyi ama. Cocuk dogdugu ilk gunler asiri ilgiliydi delirtiyordu beni. Sanarsin ben degilim kendi anneydi. Sonra baba olduğunun farkina vardi da sorumluluğun buyuk kismini bana atti

Senin eşin miydi yoksa yabancı olan :) Türk değildi sanki birinin eşi

Bugün bende dışardan dürüm söyledim içine soğan koymuşlar bide pul biber . oğlum hemen kalkacak korkusuyla ayıklayamadan yedim . evde toz kimyon vardı sıcak suya atıp bi taşın kaynattım cezvede içtim . Sen de dene

Emzirirken buscopan içilir mi acaba ya ? Nette düzgün bir cevap bulamadım . Acayip karnım ağrıyor ağrısından dik duramıyorum . Yavrum uyuyor Allahtan uyansa ne yaparım bilmiyorum ‍

Bişey olmaz canım bende arada yiyorum hatta acıya alışkın bebeklerde hiç etki etmez tanıdığım vardı hıçkıra hıçkıra acı yerdi bebişi ıh demezdi istersen bi anoson iç bende sert nektari ve şeftali yedim çocuk cıyakladı masaj falan hallettim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…