- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #64.021
589 günlük. İnsallah sadece ataktir. Emzik ve biberon verme ki emme duygusunu tatmin edemesin. O zaman daha cabuj dönebilir memeye.Canım üç gündür ben de aynı şeyi yasıyorum, sağıp veriyorum beni emmek istemiyor. Önce gazı var diye düşündüm, sonra emzik verdim mememin dibinde emziği emiyor, memeyi ağzına sokuyorum basıyor yaygarayı. Kaç günlüktü seninki? Atak mıdır nedir erdi yetti valla, bin eziyetle uyutuyorum 15 dk sonra uyanıyor
Yavrularin da her seyi bi olayZ insallah safece ataktir ve hepimiz cabucak atlaririzEvBoregi minikoglan kızlar ben bugün sağlıkocağına gittim kilo için bazen bebekler 2,4,6 3,5,7 aylarda meme reddetme atakları yaşarmış sakın vazgeçme dedi yoksa bırakır emmeyi dedi büyük ihtimal öyle bir atak yaşıyor olabilir dedi nettende baktım gerçekten bu atakları yaşayan çok olmuş hatta ben dedim arada sigara içiyorum acaba ondanmı 1,2 sigara meme reddi yapmaz dedi. Sen nolursa olsun emzir 1 hafta bazen 10 gün sürer ama yine emer dedi. Mamayı biranda kesme yavaş yavaş kes dedi. Sizde vazgeçmeyin kızlar değişik pozisyonlar bulup yine emzirin ben bugün biberon verir gibi yaptım dayadım memeyi. 2 saat uğraştım belim koptu ama emdi sonuç olarak. Artık bu atakları bi şekilde atlatacağız
2 aykik süreçte acaba besden mi oluyor diyebuBez ne kullanıyorsun canim bez değişikliği ypsan
Canım travacort la geçiyor kullanmayınca tekrar başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bikac gün kullanmayayım demiştim ama iki boklu bez arasında bile çok kötü oluyor ne yapacağım bilmiyorum. Yarın vücudumda ki yaralar için cildiye ye gideceğim o zaman soracağım bebiş de yanında olucak belki bakar doktor da bir çözüm yolu sunar
evet sicaklardan olabilir. Cubku benimki gunun sicaginin çöktüğü su aksam üstü saatlerinde emmiyor@Belirtisiznesne
Sıcaklardan olabilir gerçekten. Yatırıp yanına uzanıp öyle vermeyi deneyin. Bi de dün netten okudum. Anne ve bebek birlikte ılık su dolu girmeliymiş. Bebeğin sırtı anneye dayalı sekilde. Bebek otomatik olarak memeye dönermiş. Emmeye başlarmış. Yeniden doğuş tekniği.