2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay herkesin derdi ayri. Benimde annem babam dogum yaptigimda bizde kaldilar daha 1. Hafta dolar dolmaz esim basladi surat yapmaya. Isten gelip yorgun yorgun esnemeler falan. 1 haftalikken agladim yani. Kendisi bana yardim eder etmemde demez ama anne gibi oluyomu 15 dakka oyaliyo cocuk meme isteyince getiriyo zaten o getirmese ben aliyorim. Mastit oldum atesim 39 gece annemi cagircam cocukla ilgilensin diyorum gerek var mi diyo. Allah'ım yaa. Bak bende size ozendim smdi annelerinizz surekli dibinizde olabiliyo. Bizimki canini verir ama kocadan mutsuz surat goruyyo

Ah canım ya. Sen çalışıyordun. Yok mu hiç öğretmen arkadaşların falan. Benim de ailem yakın değil. İlk evlendiğim de 3 yıl çok yalnızlık çektim. Ama şimdi bulunduğum yerde çok öğretmen arkadaşım var. Çok destekçiler sağolsunlar. Keşke senin de olsaydı inş bu süreçte edinirsin.
Aslında bi WhatsApp grubumuz olsa daha iyi iletişimde olurduk.
Ben bi manyak kendimi bilirdim. Benden aşağı kalır yanın Yok
En azından aranızda boktan da olsa bi iletişim var. Biz iyice koptuk. Milletin kocası kırkını Sayar bizimki neyin kafasında bilmiyorum. Valla EvBoregi mi demişti bu adam beni aldatıyor mı diye adamı tanımasam bilmesem şüphe duyucam ben de o derece biz daha da kankayız yani

Ne güzel olurdu canım benimki de uslu dışarda hiç sesini çıkarmaz ya uyur ya etrafa bakar. Ama gel görki gidecek kimse yok yer yok evde tıkıl kal
Aynen eyüpte tıkıldım kaldım valla bi arkadaşım var yakın hamileyken hep ona giderdim bi kızı var 18 aylık . Şimdç herkese vurmaya başlamış o yüzden ona da gidemiyorum

Sağol canım ben yanlış yapmışım ya bi biberon içti öyle yavrum

Aynen eyüpte tıkıldım kaldım valla bi arkadaşım var yakın hamileyken hep ona giderdim bi kızı var 18 aylık . Şimdç herkese vurmaya başlamış o yüzden ona da gidemiyorum

Bende oda yok ara sıra görüştüğüm bir arkadaşım vardı oda hamile diye uzaklaştı gelmez gitmez aramaz hiç. Mal gibi kaldım bir başıma dışarı çıksam tek başıma nereye gideyim evde sürekli bunaldım artık ağlamaya vurdum kendimi

Bizimki de öyleydi canım kıskanıyordu kendi ailesi ilgisiz benimkiler bana düşkün diye istemiyordu benimkiler gelmiyor seninkiler de gelmesin kafasındaydı 8 yil oldu bak anca aşıyoruz bunları...ama annem ne suratını ne biseyini hic ciddiye almadı senin için geldim ben anayım kendime yakısanı yapıyorum o da kendine yakışanı yapsın dedi hep...zamanla oturuyor bazı şeyler...bak en oturmuş hali bu yani düsun

çişti kakaydı derken sabahlar olmaz

Belirtisiznesne kızlar bende benim çocuk uslu diye gidicek yer arıyorum keşke istanbulda olsaydınız ben gelirdim size benimde hiç arkadaşım yok
Valla toplanırdık ne güzel olurdu, senin koz uslu sen de bizimkileri pişpişlerdin:))

Böyle yaşlanıp gitcez diye üzülüyorum en güzel yaşlarımız ama boş boş ve mutsuz geçiyor.
En çok canımı üzen de o, en güzel zamanlarımız böyle travmalı geçiyor
Benimkini parayla da ıslah edemezsin, ben dırdır etmeyeyim de o takılsın, iki muhabbet et işten gelince al benim gazımı sonra maç mı bakarsın, twit mi atarsın naparsan yap ama yok beyefendi keyif insanı
Benimki de istemez normal de ama annem her işi yapıyor ya ondan kayınvalide düşkünü oldu paşam, valla bugünleri hiç unutmıcam, allah görsün o kadar doluyum ki

Canım benim okulum çok uzak, hem ben orda yarım dönem çalıştım sonra hamile kalınca izne ayrıldım erkenden, samimiyet kuramadık yani..
kızlar kurmuştu daha önce ceza almışlardı, nasıl yapalım :)

İşte olsun sen bi saat de olsa bi yerde oturmasan da bi tur at ben ilk öyle tek başıma çıktım . Şimdi annem var ama gidincede hergün çıkıcam dışarı valla yoksa bende çok sıkılıyodım . Hatta annem gitsin parklara gitcem orda bi iki teyzeyle falan konuşurum olmadı

Dostu yokmuş bizimle zor uğraşıyormuş, hele dost daha çok ilgi beklermiş cevaba bak, tam bir gerizekalı benim kocam.. çok kıskançtı o bile kalmadı, adam kadın sıfatına koymuyor ki beni

Pişpişlerim tabi :) be güzel olurdu

Ben de markette teyzelerle sohbet ediyorum bazen, o domates daha mı iyiymiş, yok beyaz sirke faydalı mıymış allahım sen aklıma mukayyet ol

Sen bursa da mıydın canım...burda ulaşım çok zormuş bulundugumuz yerden bi yere gitmek imkansız gibi...araba da beyefendide...ben 2 çocukla sitenin bahcesine inersem çok lüks geliyor sen nerdeydin

Acaba kullanmayan var mı bizim topicte anason u bircogumuz kullaniyoruz kimyon ve rezene ile beraber. Uykusu icin bilemem ama gazi icin gercekten etkili.
Ben kullanmiyorm hiçbir ot, çay doktor çok küçükler onermiyorm dedi ki anason rakinin hammaddesi. Bitki diye çok da masum değiller ilaçlar da bitkilerden yapılıyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…