- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #63.361
Yok canım şikayetin gecince kullanma . Belim hala bazen göğüslerim çok sert oluyor uzun saat gecmemesine rağmen . O zamanlar 1-2 keditin içiyorum . Bir hafta on gün rahat geziyırumBen dün gece iki tane aldım, sekiz saat sonra bir tane daha aldım. Şikayetlerim geçti çok şükür, devam ediyor muyuz? Tekrarlayınca mı yeniden alıyoruz kuzum
Ayy unuttum senin süt işini canım benim kusura bakma, inşallah başlamaz valla nasıl pis bir ağrı oluyorKız ben kullanmadım ama çok araştırdım sutum kesilinceama şikayetler geçtiyse kullanma bence kızlar da öyle yapmıştı. Tekrar başlarsa kullanırsin inşallah baslamaz
Tamam kuzum sagol,benimki bebek üç saat falan emmezse sertleşiyor ve iğnelenmeye başlıyor ama o mastit degil sanırım hep oluyor çünkü.. kızarmaya başlayınca zonkluyor. Öyle olduğunda içeyim ben onuYok canım şikayetin gecince kullanma . Belim hala bazen göğüslerim çok sert oluyor uzun saat gecmemesine rağmen . O zamanlar 1-2 keditin içiyorum . Bir hafta on gün rahat geziyırum
Ne kusuru kuzum valla artik takmiyorum elimden geleni yaptım gitti süt gelmediAyy unuttum senin süt işini canım benim kusura bakma, inşallah başlamaz valla nasıl pis bir ağrı oluyor
Ayy inlallah . Benimki şuan öyle valla . 22.30da yattı uyuyor hala . Artık kaldırmicam . Dünde 22.30 da yatmıştı üçte kalkmıştı . Sonra da altı da . Bakalım bugün nasıl olucakInşallah canım ya keskeee bir an önce atlatsak. Uykuya bağımlı olsun benimki yeter banauyusun uyansin yesin tekrar uyusun
Ayy maşallah size nasi bakmış güzel güzelMaşallah canım darısı hepinizin başına valla ta . Biz atlattık galiba zorlu günleri sizde atkatırsınız en kısa zamnda inşallah . O kadar keyifliki gaz kaka sorunu olmayınca . Herkes bu şekilde olsun istiyorum .
Canım program degil de ben şöyle bir ekran görüntüsü almıştım, ama okunmuyor sanırımhiye canim bizde hamak aldik ilk gün o kadar çok uyudu ki bütün uyumadigi günlerin acısı çıktı sanki. Beni çok rahatlatti gözümün önünde hep. Kizlar bu bebeklerib atak dönemlerini takio etmek için program filan var mi kullanan varsa yazabilir misiniz
Aynen bndede öyle oluyor . 2-3 tane içince baya rahatlatıyor . Hatta bi ara 4 saat gecmesine rağmen çok yumuşak oluyordu . Süt yokmuş gibi hissediyodumTamam kuzum sagol,benimki bebek üç saat falan emmezse sertleşiyor ve iğnelenmeye başlıyor ama o mastit degil sanırım hep oluyor çünkü.. kızarmaya başlayınca zonkluyor. Öyle olduğunda içeyim ben onu
Biraz önce kavun yedim gaz mı yapıyorKızlar ben bi .ok yedim afedersiniz bi şey olmaz diye, kavun öekmişti canım neredeyse yarım kavunu götürdüm. Üstüne kimyonlu rezene içtim içmesine ama çocuk iki gündür gazdan deliye döndü, bir de seçime giderken terledi falan üşüttü sanırım. Rezene verdim, mayıs çayından eşim yemin ettirdi veremiyorum. Biogai zaten kullanıyoruz, sıcak havlu koydum, defalarca masaj yaptım, yine de ağlarken telef oldu yavrucak, ıkınıp ıkınıp kakasını da yapamıyor. Ne yapayım kısa sürede fayda etsin bi akıl verin nolur, memeyi çekip çekip uzatmaktan memeler de pert oldu
Ay maşallah deme öyle deme bak hepimiz perperisan geziyoruz uykusuzluktanAyy inlallah . Benimki şuan öyle valla . 22.30da yattı uyuyor hala . Artık kaldırmicam . Dünde 22.30 da yatmıştı üçte kalkmıştı . Sonra da altı da . Bakalım bugün nasıl olucak
İnşallah tatlım, bitsin artık dertler de @Kumsalpoyraz gibi biz de tadını çıkaralımNe kusuru kuzum valla artik takmiyorum elimden geleni yaptım gitti süt gelmedikısmet değilmiş. Inşallah bir daha yasamazsin ya hem sana hem bebise yazık
SormaBiraz önce kavun yedim gaz mı yapıyor
Çok sağol teyzesi 57 günlük olduk . Çok sıkıntılı değildik zaten bebekkende aslında ama otuz günlükken falan rahatlamıştık baya . Zaten 15 günlükken başlamıştı gaz uyku sorunu . İnşallah düzelir herkesin ya ben o sıkıntılı dönemlerde çok mutsuzdum valla . Şimdi uyansada oyun ıynasam diye başında bekliyorumAyy maşallah size nasi bakmış güzel güzelKaç günlük oldunuz bu arada ne zamandan sonra rahatladi bebeğin darisi basimiza olsun insallah
Ama sizede demezsem kime dicemAy maşallah deme öyle deme bak hepimiz perperisan geziyoruz uykusuzluktanne kadar maşallah da desek nazar deger belki aman Allah korusun
İnşallah inşallah uyku herşey bırakın yemeği temizliği .sürekli uyuyun o zaman gaz sorunları bile vız geliyor insanaİnşallah tatlım, bitsin artık dertler de @Kumsalpoyraz gibi biz de tadını çıkaralım
Bize söyle başkasına söyleme millet gözleriyle devirecek bebisleri Allah korusun ben uyusa bile hiç uyumadi diyorum gazi çıksa da çıkmadı huysuz diyorum korkudanAma sizede demezsem kime dicemannem sürekli dürtüyor zaten birine uyuyor gazınyok falan desem hatta saçı var kilosu var diye sorana bi aylıkken 2-2.5 aylık falan diyordu
biz 1 gunlukken yaptirdik.hic bir ilac agri kesici falan kullanmadan 3 gunde tamamen iyilesti.cocuk doktorumuz 1 aylik kontrolde sünneti cok muntazam olmus nerde yaptirdiniz dedi hatta. sadece lokal anestesiyle yapiliyor su an. bu bile bir artı. bu isi surekli yapan baska bir cocuk cerrahina da danisabilirsin. benim yaptirma sebebi cocuk buyudugunde travma yasamasin diyeydi.nasil olsa olacak hem cabuk iyilessin hem de hatirlamasin istedim
Biz 39 günlükken lokal anestezi ile yaptırdık ve 20 dk sürdü, iyileşmesi ise 4-5 gün sürdü. Şimdi 2 aylık ve ayakları hareketlendi iyi ki yaptırmışım diyorum, sonra daha zor olurmuş.
Bu arada museviler yüzyıllardır bebeklerine doğar doğmaz veya en geç 1 hafta içinde yaptırıyorlar. Zararlı olsa onlar yaptırmazlar.
bugün bizimde özelde çocuk dr ile randevumuz vardı 3 ay içinde yaptırmanızı tavsiye ederim dedi.ben sıcaklar sıkıntı olurmu dedim hiç sıkıntı olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?