2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen cnm haklısın direnecegim millete dun 1 1 de yatti 3 de kalktı 6 da kalktı 10 a kadar da az emdi uyudu daha ne isterim

Bebeğim kız canım
Bazen yüzüstü yattığında yahut slingde iken kaka yaptığında vajşnasına bulaşmış oluyodu
Doktor son kültüre göre ilaç yazcam dedi şimdi
benimkide kız aynen benimkide bulasiyo. bende korkuyorum .ama yapacak bişe yok.100000 koloni şu anda enfeksiyon un var olduğunu gösteriyor. kullan antibiyotigi.

Kız o çaya isim koyup satalım paraya para demeyiz
Aynen aynen
Onlari bırakıp bir de bu cayi mi denesen? Bak bizim hepimize iyi geldi.ben bebise icirdigimden beri cok sukur gaz sancisi cekmedik daha. Artik yediklerime bile dikkat etmiyorum gaz yapar yapmaz diye.

Aynen aynen

Onlari bırakıp bir de bu cayi mi denesen? Bak bizim hepimize iyi geldi.ben bebise icirdigimden beri cok sukur gaz sancisi cekmedik daha. Artik yediklerime bile dikkat etmiyorum gaz yapar yapmaz diye.
LastMadOnEarth gibi komple her şeyi kesesim var ama cesaret edemiyorum
Eşim çok karşı, doktora mı sorsam ne der bilmiyorum ki
Ne zor şey annelik zaten normalde de oldukça kararsız biriyim

hanimlar nasilsiniz biz bu gun cocuk cerrahisi gittik sunnet icin . 1 yasina kadar yapmior tavsiyede etmiyorum cok sıkınti cikabiliyor ama yapan yerlerde var dedi. sizce baska hastanede yaptirimmi ne gibi sorun cikabilir anlayamadim dogumdan bi gun sonra olup eve gidende var aramizda yaptiran yaptircak arkadaslar bi fikir verirmisiniz

Şu çayın sonucu ne olacak senin bebiste canim bugun nasil gececek bakalim en sonunda direnemeyip ben de verecem sanirim
Kivraniyor yavrucum gozumun onunde

Canım doktorlar da biri diğerinden farklı söylüyor devlet hastanesindeki doktorum oğluma bu çaydan veriyorum diye kocakarı iksirlerini bırakın ilaç var demisti. Oteldeki doktoruma sordum. Ver annesi o aldığınız bitkisel gaz damlalarının içinde de bunlardan var hem ananelerimiz zamanında bu gaz damlaları mi varmış bu otlardan kullanırlarmış demişti. Hem Devletteki doktor yeni asistanlığı geçmiş belki uzman olmuştur. Ama ozeldeki doktorum doc. Dr. Hemotoloji uzmanlık alanıymış. Hem gereksiz yere kan bile almaz ozeldeki hatta devlette röntgen çektirdim diye onu getir boşuna radyasyon vermeyelim çocuğa diyen çocukları düşünen bir doktordur.
Yani doktorun neye yatkınsa onu savunacak. Bazısı bitkisel cozumlere sıcak bakarken diğeri inatla ilaç der.

Valla canım doktor bizim damlamizi degistirdi zinco verdi ama almayı unuttum sonra bi baktım çocuk daha sakın daha rahat. Zart zurt da gaz yapıyor. Hatta gece mamadan sonra gazını cikarmadan yatiriyorum kusuyor ve uykusu açılıyor diye. Maşallah hiç sorun yaşamadım bi süre böyle denicem

Güzeller sizleri okuyup bayağı yarayışlı bilgiler ediniyorum Sab simplex ve vellcare damlalarını aldım bunları günde bir keremi kullanıyorsunuz bi zahmet yazın ablacığınıza

biz 1 gunlukken yaptirdik.hic bir ilac agri kesici falan kullanmadan 3 gunde tamamen iyilesti.cocuk doktorumuz 1 aylik kontrolde sünneti cok muntazam olmus nerde yaptirdiniz dedi hatta. sadece lokal anestesiyle yapiliyor su an. bu bile bir artı. bu isi surekli yapan baska bir cocuk cerrahina da danisabilirsin. benim yaptirma sebebi cocuk buyudugunde travma yasamasin diyeydi.nasil olsa olacak hem cabuk iyilessin hem de hatirlamasin istedim

Bizde temmuz ağustos gibi yaptıracağız canım

kuzum aldın mı korse? ben de hala düşünüyorum ya yamunayı. malum çok pahalı
Kuzular ben Yamuna aldım alırken hamilelik öncesi dar tshirt bedeniniz nedir dediler benim xs -s değişirdi ben yinede s dedim ama söyledim bakın şu kadar kilo aldım nasıl olacak siz bana m gönderin diye. Neysebeni ikna ettiler hayır ölçüleriniz s , s gönderdiler Doğumdan 1hafta sonra geldi tabiki olmadı neyse 40 ım çıktı dur zayıflamışımdır bi takayım dedim oda ne iki kopça arası bir karış nerdeyse aradım bunları bakın bu korse bana olmuyor siz ısrarla s verdiniz bana m bile zor olur demiştim dedim bi resim attılar Kadın takmadan önce bir karış sonra takılı fotolar falan . Hanımefendi çok zor takıcaksınız Uzancaksınız birinin yardımıyla takacaksınız ancak öyle iş görür dediler neyse inandım yine iki kız kardeşim attılar beni yatağa çıktılar üstüme kan ter içinde kapattılar ama kütük gibi oldum kalkabilmek ne mümkün. Yardım ile kalktım göğüslerim havaya fırlamış sıkmaktan bi komik oldum bir iki gün yarımşar saat tak çıkar yaptım çünkü onunla emzireniyorsunuz çok sukıyor . Sonra da eşimin yanına geldim yalnızım zaten kimse de yok yardım etsin öylece dolapta duruyor. Uzun lafın kısası dar tshirt bedeni hikaye onca param çöp oldu alacaksanız baya genişten başlayın oldu da inceldiniz gider küçüğünü alırsınız. Ha malı güzel mi güzel kaliteli ona lafım yok. Ben iadede edemedim onlara güvendim bu benim bedenim deyip deyip . Süresi geçmişti.
Kızlar bebek hamağı aldık. 5 dk da uyuyor nerdeyse. İyice dalmasını bekleyip yerine koyuyorum. Şu an nerdeyse bir saattir uyuyor. Maşallah deyim
maşallah canım bizimki de yeni atak hafası bu sanırım bas bas çığlıklar atıyor sadece bebek arabasında susuyor ve orada uyuyor 1 er saat . Beline birşey olacak diye korkuyorum pusette bunca saat kalınır mı ya?

Biz bugün ikinci ay aşımızı olduk ama verem aşısını çarşamba açacaklarmış onu o gün yaptırcaz boy ve kilomuz güzel çok şükür hafif sarılık hala var ama önemsemedi drumuz idrarla atmasını bekleyeceğiz motor hareketlerde boy kilo gelişiminde sıkıntı yoksa huzurlu bir bebekse anne sütü sarılığına bağlıyoruz dedi topuk kanından bakılan hastalıklarda sorun olunca önce bizi sonra sizi arıyorlar dedi böyle işte şu sarılıkta gitseydi bir rahatlayacaktım dr uyandırmana falan gerek yok dedi zaten kendisi uyanıyor sadece hafif yüzünde var vücudunda yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…