2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim ucu değil de göğsümün tamamı kaşınıyor . Seninde mi öyle ?
Evet canim oyle. Benim de kasinan gogus ucum degil. Sirf daha iyi kasiyabilmek icin günlük tirnak kesiyorum. Tırnak kesince daha keskin oluyor ya ben seyden diye dusunuyorum. Göğüsler süt doldukca büyüdü ya. Buyuyunce dogal olarak catlamaya meyilli. Catlayan deri de kaşınıyor. Yapacak bir sey yok.

Canim ben mastit gecirdikten sonra sag memem oyle oldu. Sag memem maatitliydi ve evet orda sut az. Bariz belli. Emerkende cabuk bitiyo.

Aynen bende oyleyim. Kilolari napcaz yaa gitmiyo gitmiyo.
Bende hamileligin son ayi basladi canim sol ayagima oluyodu. Ama cok nadir haftada bi kere fln cok takmadim bende az olunca

Allah yardimcin olsun. Kesinlikle mastit olmussun. Titreme basladiysa 2 gun boyunca anandan emdigin sut burnundan gelicek. Antibiyotige basladigina iyi etmissin. Atesine cok dikkat et. 40lara cikti bende. Parol fayda etmemisti. Mutlaka doktora git. Ve sakin ama sakin emzirmeyi kesme ben o gogusumle cok emzirmedigimden sutum azaldi. Smdi ugrasiyorum artsin diye pompayla

Denedim sonuç aynı.. 3-5 damla ya geliyor ya gelmiyor. Göğsümü 15 dakika içinde beklettim geçen gün. Banamısun demedi
Allah allab çok mantıksız ama tamam bebek kadar iyi emiş gücü olmayabilir ama neticede dolu memeyi bi ölçüde boşaltması lazım. Ben ilk kızımda aventin manuel pompasıyla 2 ay sağdım ve sağmaya başladığımda kızım 3 aylıktı öyle dolu dolu da değildi memelerim foşur foşur geliyordu süt, senşn bebek emince geliyor dimi eminsin dicem ama o da saçma olacak netice de farkedilmeyecek birşey değil memelerin doluyken Bigün hastaneye gidip kadındoğum servisindeki elektrikli pompalarla mı denesen acaba ?bebek emdiğinde gelen sütün pompaya Gelmiyor olması mümkün değil çünkü

Oğlum 2 saattir uyuyor ben baş ağrısından uyuyamıyorum epiduralde çok başımı oynatmıştım defalarca başın çok ağrır diye söylemelerine rağmen.Ama bir şey olmamıştı.iki gündür ağrıyor acaba bu kadar geç başlar mı epidural iğnenin ağrısı? 41 gün oldu

Kizlar bir akıl verin hele 6 saat yol geldik ablamlara 2 kere 20 dk uyudu gerisinde hep emmek istedi ablamlara girdik hep memede ağladı vermezsek gaz kaka yaptı ama uyuyo uyaniyor emzik almiyo ne yapcam ben. Ablam bile arada mama ver uyusun rahat et diyor ki hemşire kendi hayır doyuyor kilo aliyor diyorum ama esimde üstüme gelmeye başladı kv falan ayni sanki kendilerine yük oğlum ben yaninda olmazsam gündüz uyumuyor yaa gece tamam uyuyo nedenki

Ben mamada veriyorum ama uyutan bir şey değilki canım mama Ama memede aç kalıyorsa uyumuyor.Bende sütüm olmadığında mama vermek durumunda kalıyorum

Yoldan arabadan falan huzursuz olmuştur...yani bilmiyorum her şeyin çözümü mama mı...iyi ki de bir mama öğrenmişler...ben anneme bile kucağına alıp avutmaya çalışırken ver emziricem meme ister o diyorum ilk 2-3 ay böyle geçer...acıkır emer susayınca emer korkunca emer bir yeri ağrıyınca emer uykusu gelince emer canı sıkılınca emer...doktor bile muayenede falan ağlayınca al annesi hemen götür emzir diyor ya da aşı vs sonrasında hemşireler öyle diyorlar...eğer emme refleksindense emzik emsin...ben de emziğe alıştırmaya çalışıyorum diliyle ittiriyor öğürüyor çıldırıcam bugün pikniğe gittik ben emzirme örtüsüyle bütünleşik...sürekli de emmiyor 2 dk emiyor 10dk uyuyor 3 dk emiyor 10dk uyuyor meme ağzından çıkınca basıyor çığlığı...sabah da 6da kalkıyor mesela yanima alıyorum yine aynı...emzik lazım bize...o minicik ellerini yumruk yapıyor somura somura kızartıyor görenler aaa bu çocuk aç diyor ama değil yani...bak kangru da iyi geliyor bize...onda uyuyor kokumla ve emmeden ama kangrudan çıkarırsam yine facia

M Mustu 34 kardeşi konuşuyor mu hiç canım bebekle...ben bazen ana kucağına koyup mutfağa gidiyorum abisi öpuyor seviyor sallıyor konuşuyor kızım da onu çok güzel dinliyor mest oluyor sanki...ikisine de iyi geliyor bi dene bence...bir de artık renkler falan farklı ortamlar dikkatini çekiyor mesela biraz karanlık koridordan asansöre geçince bi şaşırma ağaçların yapraklarının rüzgarla sallanması bi heyecan vs dışarı çıkın birlikte biri parkta oynar biri etrafı izler

Maşallah çok sevimli kuzun, sinirli bakmış bide benim kızımın da hep kaşları çatık doğduğunda daha hastanede doktorlar asabi bu dediler :)

Kizlar elim ayagim titriyor kizim bu saat oldu uyumadi. Sekerim 65 lerde tansiyon 8/3 cıktı önce ayran içtim 9/5 olmuş. Kulaklarım çınlıyor. Annem gelmişti akşam üzeri simdi yanımda horlayarak uyuyor. Vücudunda yaralara ek sivilce de çıkmaya başladı. Neden böyle oluyor anlamadım. Neden vücudun alarm veriyor anlamadım. 2 gündür kızım da bi acayip. Çözmüştük birbirimizi ama 2 gündür anlayamıyorum isteklerini fenalardayım

Tipim kaydı göğsüm de çatlasa tam olur

Galiba kafayı siyircam artik. Öyle uykum var ki. Ben mezarda dinlencem galiba bu dünyada bana uyku yok
Benim de aynı 4 te uyandı . Komşular söylenmeye başlayınca ayağımda sallamaya başladım sırf ağlamasın diye . Etrafı izleyip duruyor . İnşallah çabuk geçer bu günler . Uykusuzluğa alıştı artık benim vücudum

Bizde ay i 5 saat yol geldik ne yolda durdu ne gidince ben yagirdadi diye dusundum geceleri yine iyi ama gunduzleri uykular 10 dk yok baska

Maşallah nasıl da çabuk buyuyorlar çok yakışıklı , yakından büyük çocuk gibi çıkmış
Tesekkurler cnm. Onun adı iri bebek teyzesi hastaneye her gittiğimizde iri bebek olduğu için diyor doktorlar 4 kilo üstü doğunca yoksa bizi geçen bile vardır 6 olduk daha çok şükür

Ay ayniyiz valla dün akşam daha fenaydi yoldan galiba ama ablam bile yok ayakta salladı yok battaniyede. Onun ogluda öyleydi mama vermem diye diretmisti sonra 30 ml verdik arada uyudu diyor. Ama beni istiyor aç degil alinca iki dk emiyo uyuyo ben yataktan kalkarken basıyor çığlığı tişörtumü koydum da kalkmadı sonra zaten 11 olmuştu hergun aynı saatte uyuyor, 3 te ve 6.30 da uyanma oldu emiyo şimdi uyucak 10 a kadar saat başı az emerek uyur ah o emziği alsa. Anne sütüne batiriyom az kaldı şeker yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…