- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.981
Canım soothie yi almadı bizimki, ağır geldi ağzından düşürdü durdu.. Free flow dene istersen, kaç emzikten sadece onu tuttu bizim yaramaz, çok hafif bi şey.. anladığım kadarıyla senin prenses de narin, bu ona iyi gelir bence.. ikili satılıyor ama aslına bakarsan daha iyi, biri düşse digerini veriyorsun hemen kaynatamıyorsun falan filanBuarada canlar kızıma emzik aldımmmmm vee tabi ki TUTMADIchicco nun damaklısını aldım ve bence emzik kaynaklı tutmadı ağzına bi büyük geldi sanki yaaa geveledi geveledi sonra tam yakaladı bir iki çekti hooop kaydı ağzından bir de yanaklarının kenarlarına değen yerleri kızarttı yanaklarını iz yaptı beğenmedim ben emziği. Keşke soothie alsaydım yaaa elimde tuttum tuttum çok düz geldi tutmaz bunu dedim almadım ama halbuki düz olsa daha rahat tutacakmış gibi hissettim chicco yine verince biraz bakalım bugün pek sakin ama dellenirse alacam soothie yi bizim ki şimdi 2,5 aylık oldu nerdeyse bu soothie nin +3 ay olanını alayım dimi kullananlar ne diyorsunuz 0-3 alsam küçük gelecek bir aya
Canım sıkma canını inşallah birşey yoktur evham yapma sakın doktorlar garanti olsun diye kontrol amaçlı baktır demiştir. Bizede gidişatı haberdar et.Kızlar kontrolden geldik, boyumuz kilomuz iyi çok şükür ama karnında ben vardı çilek görüntüsünde beyninde ve karaciğerinde de olabilirmiş, onun için haftaya randevu aldık. Hem kalça ultrasonu hem de karnının ve kafasının ultrasonu çekilecek..İnşallah kötü bi şey değildir, patlarsa falan çok tehlikeli olurmuş. Normal dogum lekesi gibiydi pütür pütür oldu. Ne olur dua edin minişime bi şey cıkmasın.. sofiarya canım sen ne dersin görüntüsüne?
Benimki anne sütü kakasının biraz daha yeşil ve kokulusunu yapıyor, ekşi ekşi kokuyor.. önsütü çok alırsa öyle olursa, bi ara resmini çekerim miden bulanmazsa :) sen de bi resim at bakalım istersenYok c
Abim bunların hiçbiri gibi değil normal galiba benimki ua
İnşallah kuzum teşekkür ederimCanım sıkma canını inşallah birşey yoktur evham yapma sakın doktorlar garanti olsun diye kontrol amaçlı baktır demiştir. Bizede gidişatı haberdar et.
Buarada canlar kızıma emzik aldımmmmm vee tabi ki TUTMADIchicco nun damaklısını aldım ve bence emzik kaynaklı tutmadı ağzına bi büyük geldi sanki yaaa geveledi geveledi sonra tam yakaladı bir iki çekti hooop kaydı ağzından bir de yanaklarının kenarlarına değen yerleri kızarttı yanaklarını iz yaptı beğenmedim ben emziği. Keşke soothie alsaydım yaaa elimde tuttum tuttum çok düz geldi tutmaz bunu dedim almadım ama halbuki düz olsa daha rahat tutacakmış gibi hissettim chicco yine verince biraz bakalım bugün pek sakin ama dellenirse alacam soothie yi bizim ki şimdi 2,5 aylık oldu nerdeyse bu soothie nin +3 ay olanını alayım dimi kullananlar ne diyorsunuz 0-3 alsam küçük gelecek bir aya
O kadar uyku darisi basima :))Valla 6saat deliksiz uyuyunca ölümüne acıkmış uyanıyor sanırım uykudan vee ikisini de emiyor,ilk memeyi 10dk emzirip çekiyorım ağzından tamamen boşaltmasına izin vermiyorum yoksa yorulur uyur,ikinci memeyi veriyorum onu da hemen hemen boşaltana kadar emiyor hooop uyku. Bu dediğim tabi 2-3 gündğr böyle çünkü uyumasına izin veriyorum önceden uykusundan uyandırıyordum bir memeyi zor emiyordu bayılıyordu hemen sinir oluyordum meğer azcık rahat bırakmak gerekiyormuş
Canm ne kadarlık oldu miniğin? Memede benm kızımda uyuyor ama her defasında memeyle uyutmak olmuyor.Ben sallamıyorum emerken uyuyır gazını çıkartıp yatırıyorum biraz oynasada uyuyır yinede . Yada salonda babynestin içinde kendi kendine uyuyır en fazla çok uykusu varsa emzik veriyorum
Yapınca çekeyim canım aynen on sütü çok alıyor canı sıkılsin emiyo kaka yapacak emiyo 5 dk emip birakiveriyo saolsunBenimki anne sütü kakasının biraz daha yeşil ve kokulusunu yapıyor, ekşi ekşi kokuyor.. önsütü çok alırsa öyle olursa, bi ara resmini çekerim miden bulanmazsa :) sen de bi resim at bakalım istersen
İşte ondan oluyordur, bizimki de öyle çünkü.. daha sıvı ve daha yeşil, telaş yapma bi şey olmaz Allah’ın izniyleYapınca çekeyim canım aynen on sütü çok alıyor canı sıkılsin emiyo kaka yapacak emiyo 5 dk emip birakiveriyo saolsun
masallah canim darisi tum zorluk cekenlerin basina. bizimkiler bizi asker ettiler baslarina. disari cikmayi gectim evde bile ustesinden gelemiyorum. onlara da bizim akil sagligimiza da bisey olmadan hayirlisiyla bi duzene gireriz ins.54 günlük canım . Gaz problemi sadece 15. -30 günlük aradı oldu o da çok az . Gece uykusu hep vardı . Bi ara gündüz çok az uyuyordu onu da atlattık şükür
Kızlar kontrolden geldik, boyumuz kilomuz iyi çok şükür ama karnında ben vardı çilek görüntüsünde beyninde ve karaciğerinde de olabilirmiş, onun için haftaya randevu aldık. Hem kalça ultrasonu hem de karnının ve kafasının ultrasonu çekilecek..İnşallah kötü bi şey değildir, patlarsa falan çok tehlikeli olurmuş. Normal dogum lekesi gibiydi pütür pütür oldu. Ne olur dua edin minişime bi şey cıkmasın.. sofiarya canım sen ne dersin görüntüsüne?
Ayyyy maşallah de kız maşallah maşallah maşallahBu kadar okuduklarımdan sonra mayıs ayının en uslu bebeği ilan ediyorum kızımıİnşallah en kısa zamanda sizin bebişlerde benim kız gibi olur o kadar rahatım ki artık maşallah kızıma . Ne gaz sorunu ne kaka sorunu ne uyku sorunu kaldı . Akşam en gec dokuz da bi yatıyor 3.5-4 saat arayla emiyor uyuyor . Önceden altıda kalkar uyumazdı . Artık yeni taktiğim altıda emzirdikten sonra yanıma yatırıp emziği veriyorum bana bakarak uyuyor . 9.5 -10 da kalkıyoruz . Sonra kaka faslı karnı doyuyoe gayet mutlu ve ben rahat rahat khvaltı yapıyorum . Sonra arada bi daha bi saat uyuyor .uyanıyor oyun oynuyor . Sonra yine uyuyor . Tabi uyanıkta kalıyor baya aralarda . Her gn dışarı çıkarıyorum artık . Arabaya bindiği an yine uyuyorn iki gün önce annemle hastaneye götürmüştüm . Dönüşte ilk kez otobuse bindik bebek arabasıyla . O durak anonslarında bile gözünü açmadı . Bu arada bu hafta annem kaldı yanımda ondan mı bu kadar uslu bilmiyorum . Ayy çok mutluyum darısı hepinizin başına
Kızlar kontrolden geldik, boyumuz kilomuz iyi çok şükür ama karnında ben vardı çilek görüntüsünde beyninde ve karaciğerinde de olabilirmiş, onun için haftaya randevu aldık. Hem kalça ultrasonu hem de karnının ve kafasının ultrasonu çekilecek..İnşallah kötü bi şey değildir, patlarsa falan çok tehlikeli olurmuş. Normal dogum lekesi gibiydi pütür pütür oldu. Ne olur dua edin minişime bi şey cıkmasın.. sofiarya canım sen ne dersin görüntüsüne?
Ay valla yavrum nasıl uyursa öyle uyutuyorum ben belli bi teknigim yok artik bi saatten sonra uyuyacaksa eger bim posetinde bile sallayacak duruma geliyorumHerkese merhaba:) arkadaslar kafamı kurcalayan bir soru var. Bebeklerimizi nasıl uyutmalıyız? Sallama geleneği hep varolan bit teknik kültürümüzde ama önerilmiyor. Kendi kendine uyuma yöntemini denedim bikaçkere uyudu aslında ama ayakta sallamak bana kolay gekiyor nedenseayagımda da çok narin sallıyorum öyle siddetli asla değil. 4.aya geldiğinde öğretsem nasıl olur? Sizler neler yapıyorsunuz? amerika da yasayan bi arkadaş vardı orada nasıl yapılıyor? İlk gündem itibaren mi kendi kendine uyuması sağlanıyor acaba?
Cnm o zaman belki gazı vardir benimkinin de yaptığı oluyor diğer tarafı veriyorum az da gelse emiyo bir de o emdikce beyin o kadar üretiyor gerçekten ilk an gibi gelmiyor gün icinde. Uykudan uyanınca dolu dolu evet diğer zamanlar yumos kilo alıyor ya yetiyor demekki benCanımm senin sürekli yetecek kadar geliyor demek ki.
Benim de oğlum bazen memeyi alıyor bağırıp çağırıyor ağlıyor. Süt geliyor sıkınca ama normal zaman gibi dudak kenarlarında süt olmuyor. Yoğun değil yani. Yetmiyor gelişi. Deli gibi uykusu oluyor. Ama memede çığlık çığlığa tutup çekiyor.
Mecbur mama veriyorum öyle anlarda. Cuk cuk içiyor sakince. Ve uyuyor.
Açıkçası ben her annenin sütü yeter düşüncesine pek inanmıyorum.
Ah kuzum ilk defa görüyorum ve duyuyorumKızlar kontrolden geldik, boyumuz kilomuz iyi çok şükür ama karnında ben vardı çilek görüntüsünde beyninde ve karaciğerinde de olabilirmiş, onun için haftaya randevu aldık. Hem kalça ultrasonu hem de karnının ve kafasının ultrasonu çekilecek..İnşallah kötü bi şey değildir, patlarsa falan çok tehlikeli olurmuş. Normal dogum lekesi gibiydi pütür pütür oldu. Ne olur dua edin minişime bi şey cıkmasın.. sofiarya canım sen ne dersin görüntüsüne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?