2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar herkesin gece uykusu 3 4 saat olmuş bizimkisi hala 2 saatte bir kalkıyor nedir bunun sırrı en fazla 3.5 saat uyudu şu ana kadar o da 1 kez ne olur varsa sırrı söyleyin uykusuzluk beni öldürüyor

Canım soothie yi almadı bizimki, ağır geldi ağzından düşürdü durdu.. Free flow dene istersen, kaç emzikten sadece onu tuttu bizim yaramaz, çok hafif bi şey.. anladığım kadarıyla senin prenses de narin, bu ona iyi gelir bence.. ikili satılıyor ama aslına bakarsan daha iyi, biri düşse digerini veriyorsun hemen kaynatamıyorsun falan filan

Eklentiler

• 54ED49B0-491A-49DD-B223-0A2BF239F3F3.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 37
Canım sıkma canını inşallah birşey yoktur evham yapma sakın doktorlar garanti olsun diye kontrol amaçlı baktır demiştir. Bizede gidişatı haberdar et.

Yok c

Abim bunların hiçbiri gibi değil normal galiba benimki ua
Benimki anne sütü kakasının biraz daha yeşil ve kokulusunu yapıyor, ekşi ekşi kokuyor.. önsütü çok alırsa öyle olursa, bi ara resmini çekerim miden bulanmazsa :) sen de bi resim at bakalım istersen

Canım +3 al bizimki şuan zorlanıyor çok bende büyütcem emziği. Damaklı olduğu için tutmamıştır benimki de hiçbir damaklıyı tutmadı. Soothie yerine yassı olan var biraz onuda deneyebilirsin bana soothie yi tutamayacak beğenmeyecek gibi geliyor. Suavinex in be aventin var böyle yuvarlak değil ama yassı gibi. Bizim bebeler hep aynı olduğu için o yüzden aynı emzikler emecek gibi geliyor

O kadar uyku darisi basima :))

Ben sallamıyorum emerken uyuyır gazını çıkartıp yatırıyorum biraz oynasada uyuyır yinede . Yada salonda babynestin içinde kendi kendine uyuyır en fazla çok uykusu varsa emzik veriyorum
Canm ne kadarlık oldu miniğin? Memede benm kızımda uyuyor ama her defasında memeyle uyutmak olmuyor.

Benimki anne sütü kakasının biraz daha yeşil ve kokulusunu yapıyor, ekşi ekşi kokuyor.. önsütü çok alırsa öyle olursa, bi ara resmini çekerim miden bulanmazsa :) sen de bi resim at bakalım istersen
Yapınca çekeyim canım aynen on sütü çok alıyor canı sıkılsin emiyo kaka yapacak emiyo 5 dk emip birakiveriyo saolsun

54 günlük canım . Gaz problemi sadece 15. -30 günlük aradı oldu o da çok az . Gece uykusu hep vardı . Bi ara gündüz çok az uyuyordu onu da atlattık şükür
masallah canim darisi tum zorluk cekenlerin basina. bizimkiler bizi asker ettiler baslarina. disari cikmayi gectim evde bile ustesinden gelemiyorum. onlara da bizim akil sagligimiza da bisey olmadan hayirlisiyla bi duzene gireriz ins.

sofiarya Gemininin çayını bebişe verme konusunda ne düşünüyosun
Ben günde iki kez çay kaşığı zeytinyağı veriyom doktor dedi bi de biogai yı bıraktık sab simplex başladık
Çay versem mi kafam karışık ben içmeye çalışıyom ama sen sanırım kullanmıyosun

Canım geçmiş olsun şifa bulsun bebiş, bir şey yoktur kötüyü çağırma, bebeklik döneminde ki çoğu şey müdahalesiz geçiyor bu da öyledir inşallah.

Ayyyy maşallah de kız maşallah maşallah maşallah

Canım inşallah önemli birşey değildir. Doktor sadece kontrol amaclı istemiştir de birşey çıkmaz umarım

Ay valla yavrum nasıl uyursa öyle uyutuyorum ben belli bi teknigim yok artik bi saatten sonra uyuyacaksa eger bim posetinde bile sallayacak duruma geliyorum

Cnm o zaman belki gazı vardir benimkinin de yaptığı oluyor diğer tarafı veriyorum az da gelse emiyo bir de o emdikce beyin o kadar üretiyor gerçekten ilk an gibi gelmiyor gün icinde. Uykudan uyanınca dolu dolu evet diğer zamanlar yumos kilo alıyor ya yetiyor demekki ben sofiarya dinledim çiş ve kilo kriter oldu bana yoksa ilk ben verirdim tepemde hep. Bugün 3 saat uyuduk ve iki mememi de yakaladı uyurken çocuk yürücek az kaldı uyandık hala emiyo obur benimki

Ah kuzum ilk defa görüyorum ve duyuyorum Allah şifa versin inşallah bisey çıkmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…