- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 47
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.961
Hatırlamana sevindim canım.Canım sen geldim aklıma beykoz devlet hastanesini görünce. Yakında olunca gidilemiyor zaten canım. Kartaldan uzak ama her sene gitmee calisiyoruz Çok rahatlatıcı bir ortamı sahane manzarasi var
Canımm senin sürekli yetecek kadar geliyor demek ki.Benim pek rahat oğlum 24 saatin 12 saati emiyo kıçım yere yapıştı on pozisyon geliştirdik artık emmesine ama mama vermiyorum doymuyor mu diye doyacak mecburentosun olduk Maşallah süt az bile olsa emdikce gelir verin memeyi en kolayı hazır süt işte.
dün gittim kısacık kestirdim çok rahatladım rapunzele dönmüştüm dünya varmisAy sorma dün tam yarım saat saçımı açmaya çalıştım duşta krem bittidolaşmış bir de uzun ki kıyamıyorum ilk defa bu kadar uzadı ama topuz yapmaktan blendaks reklamındaki kıza dönmüşüm
Ohh çok sevindim,ben emindim öyle çıkacağından zatensofiarya allah senden razı olsunnn
Tekrar verdim tahlili temiz çıktı şimdi kültürü de beklicez
İlacı da kesti sonuca göre bakıcaz çok mutluyum
Yauw bugün benimkine de bir haller oldu 2,5-3 saatte uyanıyor emiyor iki gülücük hooop yeniden uykuya dalıyorBenimde bu gece hiç ellemedim 3 saate uyandı emmeye emzirdim uyudu sanırım düzene girecek şimdide uyuyor mis gibiii inşallah bu düzenleri devam eder :)
Yauw bugün benimkine de bir haller oldu 2,5-3 saatte uyanıyor emiyor iki gülücük hooop yeniden uykuya dalıyorallahımmm sana geliyorummmm
Valla 6saat deliksiz uyuyunca ölümüne acıkmış uyanıyor sanırım uykudan vee ikisini de emiyor,ilk memeyi 10dk emzirip çekiyorım ağzından tamamen boşaltmasına izin vermiyorum yoksa yorulur uyur,ikinci memeyi veriyorum onu da hemen hemen boşaltana kadar emiyor hooop uyku. Bu dediğim tabi 2-3 gündğr böyle çünkü uyumasına izin veriyorum önceden uykusundan uyandırıyordum bir memeyi zor emiyordu bayılıyordu hemen sinir oluyordum meğer azcık rahat bırakmak gerekiyormuşÖnemli olan bebegin saglikli beslenmesi. Emziremiyorum diye üzülme. Kendisi icin en faydali besin olan anne sütünü aliyoe iste. Benim de göğüs uclarim cok kotuyduyuebi yeni duzeldi. İlk haftalar hep sagip verdim ogluma sütü. Emziremedim çünkü emzirdikce daha beter oldu. Sonra yaralar hafiflemeye baslayinca gunde bir iki sefver emzirmek kaydiyla basladim emzirmeye. Simdi her aey yolunda cok şükür
Cift memeyi nasil veriyorsun ya benimki bir tanesini bosaltamadan uyumkuya daliyor gece. Mumkun degil ikinciyi ayni anda veremiyorum.
Ah ah o kadar saat uyusa da biraksam uykuda. Bence birakilabilir bebekler artik acikiklarinda kendileri uyanir dert etme.
Sütten de geciyor ama biz artik iki uc cay kasigi bebislere de veriyoriz. Daha cok etki ediyor anne sutunden gecmesinden. Sen de o cayi yapip sabah aksam iki uc cay kasigi bebegine verebilirsin. Valla biz gaz sancisi cekmiyoruz kullanmaya basladigimizdan beri.
Normal canım, önemli olan çişi.. bizimki iki günde bir yapıyor pir yapıyor, her yer kaka oluyorKızlar benim kız günde 1 en fazla 2 sefer kaka yapıyor. Bezi doluyor yaptıgında. Normal mi bu? Hani 3-4 defa yapmalı falan diyorlar ya
Houw 2 hafta çok bir rota adeno baktırmak laxım sen götür onusofiarya benim kızın yeşil mukuslu kakası 2 haftadır devam ediyor tahlil yaptırmak gerekirmi sence birşeyi yokken hastaneye götürüp oralarda hasta etmekte istemiyorum şaştım kaldım
Canım inşallah çıkmaz başka biterse tertemiz çıkar ultrasonlarKızlar kontrolden geldik, boyumuz kilomuz iyi çok şükür ama karnında ben vardı çilek görüntüsünde beyninde ve karaciğerinde de olabilirmiş, onun için haftaya randevu aldık. Hem kalça ultrasonu hem de karnının ve kafasının ultrasonu çekilecek..İnşallah kötü bi şey değildir, patlarsa falan çok tehlikeli olurmuş. Normal dogum lekesi gibiydi pütür pütür oldu. Ne olur dua edin minişime bi şey cıkmasın.. sofiarya canım sen ne dersin görüntüsüne?
Öyle mi diyosun kusma yada herhangi ateş falanda yok ama randevu aliyim o zaman benHouw 2 hafta çok bir rota adeno baktırmak laxım sen götür onu
Bence de dönemsel,biz bir de burda birbirimizden etkilenip biraz da fazla didikleyip gözlemliyoruz çocukları yani ilk kızımda hiç ben böyle şeyler hatırlamıyorum,zaman geçti ama çok irdelememişim demekki aman uyudu aman uyandı diyeAynı canım benimde iki gündür ayık kaldığı 2 3 saat toplamda belki daha az özledim uyan diye kucağıma aldım uyanmadı yine uyudu emmiyor olsa korkardım ama uyanıp emiyor. Bence bazı evrelerden geçiyorlar baktığımız zaman hep aynı şeyleri yaşıyoruz. Şuan horluyorkorkacağım ama bırak uyusun uyumasa dert yapıyosun uyanmasa dert yapıyosun diyorlar
Yani aklıma aslında şu içtiğiniz bitki çayları da geliyor ya da süt yapsın diye sürekli tükettiğiniz şeyler. Var mı senin öyle düzenli hergün tükettiğin birşey??Öyle mi diyosun kusma yada herhangi ateş falanda yok ama randevu aliyim o zaman ben
İnşallah kuzum, bir yaşına kadar büyüyüp sonra küçülüp kayboluyor demişti bir kaç doktora sormuştuk ama bu doktor baya korkuttuCanım inşallah çıkmaz başka biterse tertemiz çıkar ultrasonlar
Yok artık öyle bişey tüketmiyorum bıraktım bir-iki haftadır içmiyorum çay falan normal besleniyorum bilemedim nedenini nette çok araştırdım sadece anne sütü alan bebeklerde yeşil hafif mukuslu kaka normal diyorYani aklıma aslında şu içtiğiniz bitki çayları da geliyor ya da süt yapsın diye sürekli tükettiğiniz şeyler. Var mı senin öyle düzenli hergün tükettiğin birşey??
Bence de dönemsel,biz bir de burda birbirimizden etkilenip biraz da fazla didikleyip gözlemliyoruz çocukları yani ilk kızımda hiç ben böyle şeyler hatırlamıyorum,zaman geçti ama çok irdelememişim demekki aman uyudu aman uyandı diyebundan sonra vitesi boşa aldım bayır aşağa salıyorum hadi bakalım
Yok chttp://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/
ANNONA baksana kuzum burda baya ayrıntılı anlatmış, bizimki de mukuslu gibi hafif yeşile bakıyor ama bu görseldeki kadar degil
Abim bunların hiçbiri gibi değil normal galiba benimki uahttp://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/
ANNONA baksana kuzum burda baya ayrıntılı anlatmış, bizimki de mukuslu gibi hafif yeşile bakıyor ama bu görseldeki kadar degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?