Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hangi tarihte olan KPSS canım ? Gerçi ben iktisat mezunuyum amaHaydi arkadaşlar beraber hazirlanalim
Ben lisans ogretmenlik mezunuyum çift yıl olduğundan genel sınav olacak ben mecburen yavaş yavaş calisiyoruçalışıyorum 34 yaşındayım ve iki çocuğum varBu hangi tarihte olan KPSS canım ? Gerçi ben iktisat mezunuyum ama
Sende benim gibi zamana yayarak san bildiğin sevdiğini düşündüğün dersten başla ben coğrafyadan başladım Coğrafya ağırlıklı çalışıyorum tek tek gidecegimmerhaba canım ben de kamu yönetimi mezunuyum 32 yaşındayım ben de çalışıyorum yavaş yavaş ama hırsa gelmem lazım birbirimizi gaza getirelim mi sen hangi dersten başladın..
ben mayıs sonuna kadar tarihi bitireyim diyorum yanında mat da çalışayım diyorum sonra cografyaya geçeceğim türkçe ile birlikte
En güzeli tek tek çalışmak benim için ama yavaş yavaş çalış tempo normal olsunmerhaba canım ben de kamu yönetimi mezunuyum 32 yaşındayım ben de çalışıyorum yavaş yavaş ama hırsa gelmem lazım birbirimizi gaza getirelim mi sen hangi dersten başladın..
ben mayıs sonuna kadar tarihi bitireyim diyorum yanında mat da çalışayım diyorum sonra cografyaya geçeceğim türkçe ile birlikte
yetişmez diye de korkuyorumEn güzeli tek tek çalışmak benim için ama yavaş yavaş çalış tempo normal olsun
Neden olmasın yeter ki işte benim de iki oğlum var ve biri hiperaktif sen düşün halimi ama sonuçta varlar aksine onlar için istiyorum. sen kaç aylık hamilesinMerhaba kızlar bende 2018 de girmeyi dusunuyrm. Şuan hamileyim ıkizlerime. Acaba olur mu diyorum yinede umut ediyorum.
Hayır aksine oturmuş olur aceleye getirirsen hep yarım yamalak oluryetişmez diye de korkuyorum
Merhaba kızlar bende 2018 de girmeyi dusunuyrm. Şuan hamileyim ıkizlerime. Acaba olur mu diyorum yinede umut ediyorum.
Istekliyim hemde çok ama şuan sorunlu gebelik yasiyrm hep yatıyorum. 28 haftam bitti. İkiz olunca erken doğum riskim var canimNeden olmasın yeter ki işte benim de iki oğlum var ve biri hiperaktif sen düşün halimi ama sonuçta varlar aksine onlar için istiyorum. sen kaç aylık hamilesin
Evt zaman baya var. Bende alan ile matematiği bitirmek istiyorum. Alana başlamıştım yarım kaldı bakalım bebekler dogsun devam edicem.Herkesin çalışma şekli başka ben ders ders calismaya başladım 13 ay var dolu dolu geçirilecek bir zaman az değil
Senin alanın ne canim. Çalışmalar çocukla nasıl gidiyorHerkesin çalışma şekli başka ben ders ders calismaya başladım 13 ay var dolu dolu geçirilecek bir zaman az değil
İstersen oluyor ama çoğu zaman akşam çalışıyorum suan oglumu uyumuyorum ki bakayım zor ama imkansız değil benim teknik yapı ressamligi ogretmenligi ya senin tabi bende alan yokSenin alanın ne canim. Çalışmalar çocukla nasıl gidiyor
Gündüz de oyun oynarlarken bakiyorumEvt zaman baya var. Bende alan ile matematiği bitirmek istiyorum. Alana başlamıştım yarım kaldı bakalım bebekler dogsun devam edicem.
85 almam lazım alım çok az bizdeEvt zaman baya var. Bende alan ile matematiği bitirmek istiyorum. Alana başlamıştım yarım kaldı bakalım bebekler dogsun devam edicem.
benim de 85 almam lazım85 almam lazım alım çok az bizde