2018 kpss ogretmenlik

Senin alanın ne canim. Çalışmalar çocukla nasıl gidiyor
Bebekler evet erken doğar en gec 35 36. Hafta dogarlar amiyane tabirle derslerin kabini bitir en azından genel yetenek genel kültür çünkü bebekler dönünce gelen giden çocukların bakımı zor olacak yorgun düşecektir sen biraz daha tempolu çalışmalısın ama olmaz da değil 1 ay zorlar sonra o düzene de alisirsin

Ben lisans ogretmenlik mezunuyum çift yıl olduğundan genel sınav olacak ben mecburen yavaş yavaş calisiyoruçalışıyorum 34 yaşındayım ve iki çocuğum var

Sevgili Alara merhaba,

Ben de benim gibi olanlar var mı diye konu açacaktım ki, senin konunu gördüm.

2018 öğretmenlik için KPSS'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Aslında düşünüyorum az kalır, kesinlikle kazanmalıyım, çok hırs yaptım ve ben de senin gibi çocuk sahibiyim. 1,5 yaşında bir oğlum var, ev işleri vs.derken nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum.

Sen nasıl başladın, eğitim bilimleri hakkında hiçbir bilgim yok, formasyonumu yeni aldım ve eğitim bilimlerinden ilk kez gireceğim.

Birbirimize destek oluruz diye düşündüm. Sanırım başlamak için erken değil. Sen nasıl yapıyorsun, nasıl çalışıyorsun, çocuklarla zor oluyor mu?

Sevgili Alara merhaba,

Ben de benim gibi olanlar var mı diye konu açacaktım ki, senin konunu gördüm.

2018 öğretmenlik için KPSS'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Aslında düşünüyorum az kalır, kesinlikle kazanmalıyım, çok hırs yaptım ve ben de senin gibi çocuk sahibiyim. 1,5 yaşında bir oğlum var, ev işleri vs.derken nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum.

Sen nasıl başladın, eğitim bilimleri hakkında hiçbir bilgim yok, formasyonumu yeni aldım ve eğitim bilimlerinden ilk kez gireceğim.

Birbirimize destek oluruz diye düşündüm. Sanırım başlamak için erken değil. Sen nasıl yapıyorsun, nasıl çalışıyorsun, çocuklarla zor oluyor mu?
Merhaba evet zor oluyor ama elimizden geleni yapmalıyız kimse yazmıyor diye uzun zaman girmedim günlük yaptıklarımızı yazarsak motive oluruz

Merhaba arkadaşlar. Ben de bugun ders calismaya başladım. Son atamada atanabilecek puan aldim ancak gidebilecegim hicbir sehir yoktu. Mecburen 2018 e hazirlanmam gerekiyor. Iki oglum var. Onlar uyudukca ve okullar acilinca da onlar eve gelene kadar calismayi planlıyorum. Bu yil ki hedefim bransimda derece yapmak. Birbirimizi motive ederek yardimci olabiliriz.

2018 kpss ye şimdiden başlayalım
Mebde 5 senedir matematik öğretmenliği yapıyorum. On senedir de özel ders tecrübem var.
*Her seviyede TEOG,YGS,LYS,KPSS,DGS,ALES sınavlarına hazırlık
* ilköğretim ve lise öğrencilerine; derslerine ve performans ödevlerine yardımcı, dönem içersindeki sınavlarına hazırlık
MATEMATİK ve GEOMETRİ dersleri veriyorum.öğrenci ile uyumlu güleryüzlü ve anlayışlıyımdır.

Bilgi ve iletişim için mesaj atabilirsiniz.

X