- 18 Şubat 2018
- 12.036
- 53.854
- 44
Süpermiş o zaman, başvurular geçmemiştir inşallahGirersin canım,41 yaşında atanan biliyorum ben. Sözleşmeli alımda kurum yaş şartı koyarsa etkiler sadece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpermiş o zaman, başvurular geçmemiştir inşallahGirersin canım,41 yaşında atanan biliyorum ben. Sözleşmeli alımda kurum yaş şartı koyarsa etkiler sadece.
Ortaöğretim dün bitmiş canımSüpermiş o zaman, başvurular geçmemiştir inşallah
Diğerleri devam ediyor mu? Sen ne yaptın kuzum? Bakalım kısmette varsa olur bir şeylerOrtaöğretim dün bitmiş canım
Onlisans çoktan bitti canımDiğerleri devam ediyor mu? Sen ne yaptın kuzum? Bakalım kısmette varsa olur bir şeyler
Hayırkı olsun kuzum, ümidini kaybetme. Hoş ben de oturup çalışabilir miyim sanmıyorum ama girersem de pek ümidim olmazOnlisans çoktan bitti canım
Ben lisansa girdim,sonuç bekliyorum beklemek iyice gerdi umudum düşüyor kuzum
Allah büyük canım benim, napalım. Bu süreç inanılmaz yıpratıcı ama deneyimlemekte farklı bir heyecan yaratiyorHayırkı olsun kuzum, ümidini kaybetme. Hoş ben de oturup çalışabilir miyim sanmıyorum ama girersem de pek ümidim olmaz
Sosyalim sen şu atama bölüm üzeri nerelere yerlesilebilir müsait olduğunda bana bir anlat hele .bu sene olmazda bir sonraki sene kpss ye çalışayım diyorumMerkezi atamada yaş sınırı yok kuzum,sadece bazı sözleşmeli atamalarda kurumlar bazen isterse yaş şartı koyuyor. Onun dışında sıkıntı yok
Hangi kpss için soruyorsun canimSosyalim sen şu atama bölüm üzeri nerelere yerlesilebilir müsait olduğunda bana bir anlat hele .bu sene olmazda bir sonraki sene kpss ye çalışayım diyorum
OrtaogretimHangi kpss için soruyorsun canim
Meslek lisesi miOrtaogretim
Hangi bölüm peki minikcimOrtaogretim
EvetMeslek lisesi mi
Muhasebe/dis ticaret mezunuyumHangi bölüm peki minikcim
Sınavdan sonra kılavuz yayınlanınca belli olur canım ozaman bakarız detaylaraEvet
Muhasebe/dis ticaret mezunuyum
Tamam kuşum.Sınavdan sonra kılavuz yayınlanınca belli olur canım ozaman bakarız detaylara
Öyle bir nitelik kodu görmedim ama lise mezunu muhasebelerin 80 puanla üniversiteye atandığını görmüştüm. Onun dışında katiplik zabıta infaz koruma tercih edebilirsiniz yaş tutarsa. Bir de destek personeli var. 85 civarında atanırlarEvet
Muhasebe/dis ticaret mezunuyum
Zabıta ve infaz k. Boydan da yastan da tutmuyor ben sıfır bilgi ile gireceğim bu seneÖyle bir nitelik kodu görmedim ama lise mezunu muhasebelerin 80 puanla üniversiteye atandığını görmüştüm. Onun dışında katiplik zabıta infaz koruma tercih edebilirsiniz yaş tutarsa. Bir de destek personeli var. 85 civarında atanırlar
Kaç ay kaldı ki oturup YouTubedaki tekrarları dinleyin çıkmış sorulara bakın ciddi ciddi düşünüyorsanız diğer sınava altyapı olur. Ya da açıktan iki yıllık bir bölüm olabilir alakasız bölümlerin atamaları oluyor pazarlama emlakçılık vsZabıta ve infaz k. Boydan da yastan da tutmuyor ben sıfır bilgi ile gireceğim bu sene
Borellus80Kpss ortaöğretim geç başvuru süresi 6-7 ağustos 23.59
Bugün ve yarın son arkadaşlar,geç kalmayın