• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2018 Kayseri Normal Doğum İçin Kadın Doğum Doktoru

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

QUEENofTURKEY

Garson masa iyi, manzarayı değiştir.
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
3.816
7.460
88
32
Arkadaşlar Kayseri 'de önereceğiniz, normal doğum yanlısı bayan kadın doğumcu arıyorum. Takibe başlamak için. Zaruri bir durum olmadıkça sezeryan düşünmüyorum, kısmet olursa.
Malum bazı doktorlar direk sezeryana alıyorlar.

Canım ben humada Şeyma fenerciogluna gitmiştim takipli hastasıyım. Çatı muayenesinde normal yapabilirsin dedi ve normal doğum yaptım memnun da kaldım istersen zaten profosör bilgili biri memnun kalursin
Çok teşekkür ederim hala oraya mı gidiyorsunuz?

Çok teşekkür ederim hala oraya mı gidiyorsunuz?
Yok canım ben başka bir ilçeden gidiyordum suan burda kadın doğum var o yüzden buraya gidiyorum ama on gün önce ona göründüm çünkü burdaki dış gebelikten suphelenmisti Şeyma hanima gittim ve keseyi Rahimde gordu bana on gun bekle.dedi burdaki dr kalsam kurtaj yapacakti.tecrübesine çok guveniyorum bi git bak hoşuna gider
Ben 2015 te 4 doktor değiştirdim en son Şeyma hanima karar vermiştim

Yok canım ben başka bir ilçeden gidiyordum suan burda kadın doğum var o yüzden buraya gidiyorum ama on gün önce ona göründüm çünkü burdaki dış gebelikten suphelenmisti Şeyma hanima gittim ve keseyi Rahimde gordu bana on gun bekle.dedi burdaki dr kalsam kurtaj yapacakti.tecrübesine çok guveniyorum bi git bak hoşuna gider
Ben 2015 te 4 doktor değiştirdim en son Şeyma hanima karar vermiştim
Doktorlara sa güvenilmiyor ya. Kürtaj yapacakmış, tövbest.
Hayırla kucağına al canım inşaALLAH.

Merhaba , bende Kayseri de yaşıyorum.
Üçüncü gebeliğim şuan... Daha önceki gebelik kontrollerimi ve doğumlarımı Erciyes hastanesinde Dr nuray emeklioğlunda yaptım. Mecbur kalmadıkça sezeryan almayan hatta kayseri de en çok normal doğum yaptıran doktor ödülleri var :)
Bizim tanışmamız tesadüf eseriydi , şuan abla kardeş gibiyiz. Doğumum çok yakınn bekliyoruz artık , bu sefer de normal görünüyor dedi inşallah öyle de olur...
Tavsiye ederim. Şuan Erciyes kartal hastanesinde

Arkadaşlar Kayseri 'de önereceğiniz, normal doğum yanlısı bayan kadın doğumcu arıyorum. Takibe başlamak için. Zaruri bir durum olmadıkça sezeryan düşünmüyorum, kısmet olursa.
Malum bazı doktorlar direk sezeryana alıyorlar.
Canım Erciyes kartal Bihter Senem FEVZİOĞLU bnim doktorum çok iyi bir doktor mecbur kalmadıkça sezeryan önermiyor 7 aylık hamileyim ve çok memnunum :anneadayı:

Üçüncü gebeliğim şuan... Daha önceki gebelik kontrollerimi ve doğumlarımı Erciyes hastanesinde Dr nuray emeklioğlunda yaptım. Mecbur kalmadıkça sezeryan almayan hatta kayseri de en çok normal doğum yaptıran doktor ödülleri var :)
Bizim tanışmamız tesadüf eseriydi , şuan abla kardeş gibiyiz. Doğumum çok yakınn bekliyoruz artık , bu sefer de normal görünüyor dedi inşallah öyle de olur...
Mesajı yeni gördüm ya teşekkür ederim yazdım aklıma.

Canım aradan baya zaman geçmiş, nasıl oldunuz? Doğum sonrası iyi mi her şey?

Back