Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 8. Haftadan beri en az 7 bin adım atıyorum. Hamilelikte egzersiz de yapmak gerekli ve yürüyüş de hamilelerin yapacağı egzersizlerden. Normal Doğumu kolaylaştırır ve fazla kilo alımını engeller. Yürüyüş yapmıyorsanız da yapın gönül rahatlığıyla.Kızlar bu haftalarda uzun yürüyüş sakıncalı mıdır sizce?ben bugün okula yürüyerek gittim uzak biraz komşum yürüme zararlı çatin açılır falan dedi korktum.
Burun kanaması hamilelikte normal karşılanıyor.İyi akşamlar anneler baş ağrım ve burun kanamam var normal mi??
Burun kanaman tek başına normal ama baş ağrısıyla olunca yüksek tansiyondan kaynaklı olabilir. Tansiyonunu ölçtürme imkanın var mı? Normalse sorun yok zaten.İyi akşamlar anneler baş ağrım ve burun kanamam var normal mi??
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için tansiyon aleti yok malesefBurun kanaman tek başına normal ama baş ağrısıyla olunca yüksek tansiyondan kaynaklı olabilir. Tansiyonunu ölçtürme imkanın var mı? Normalse sorun yok zaten.
Baş ağrısı da tek başına normal, İkisini beraber söylediğin için olabilir diye düşündüm. Ama o kadar yükselse baş dönmesi falan da hissedersin.Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için tansiyon aleti yok malesef
İyi akşamlar anneler baş ağrım ve burun kanamam var normal mi??
Sabah uyanırken gözüm kararıyor çok zor uyanıyorum kahvaltıdan sonra hemen uyumak istiyorum çok halsizim. Yüksek tansiyonun bi zararı varmı bebeğe ne yapmam gerekiyorBaş ağrısı da tek başına normal, İkisini beraber söylediğin için olabilir diye düşündüm. Ama o kadar yükselse baş dönmesi falan da hissedersin.
Yok canım senin bu yaşadıkların normal endişelenme.Sabah uyanırken gözüm kararıyor çok zor uyanıyorum kahvaltıdan sonra hemen uyumak istiyorum çok halsizim. Yüksek tansiyonun bi zararı varmı bebeğe ne yapmam gerekiyor![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun en kısa zamanda alıcam inşallahYok canım senin bu yaşadıkların normal endişelenme.
Böyle ara sıra olan yükseklikler birşey yapmaz, düşürülemeyen hastalık boyutu olan zararlı tabi, sende birşey yok, kanama durmuştur kafanı boşalt, uzan, rahatla. Bir de kısa zamanda tansiyon aleti alırsan iyi olur, böyle zamanlarda Bakılır.
Allah senden de razı olsun, kusura bakma biraz korkuttum da istemedenÇok teşekkür ederim Allah razı olsun en kısa zamanda alıcam inşallah
Aynen kafamı bulandıran o zaten bende bulantılar geçince diyetisyene gidicem sağlıklı beslenerek gebelik geçircem inşallah şekerde çıkmaz ozamanCanan Karatay benim rüyama bile girdi. Ben o kadının samimiyetine inanıyorum ya. Ama tabi onun tavsiye ettiği şekilde beslenirsek şekerimiz de yükselmez.
Anladım seni canımCanım ben yaptırmak istemiyorum diyorum ama benim tokluk şekerim düşük, kilom normal. Ve şeker ölçüm cihazım var düzenli olarak takip etmeyi düşünüyorum. Önemsemezlik yapmıyorum, bakılmasın kontrol edilmesin demiyorum, sadece yükleme yapılmadan kanla takip edeyim diyorum.
Daha önce yaptırmayanlar için söyleyeyim Şeker yüklemesi dediğimiz şey, aç karına meyve suyu gibi birşey içiyorsun sonra kan veriyorsun.
Güzel fikirKeşke isim konusunu konuşsak ya isimlerin karaktere etkisi önemlidir bunu biliyorsunuzdur burda huyunu ahlakını beğendiğiniz kişilerin kulağa da hoş gelen isimleri varsa tavsiye alırız.![]()
Benim ikinci kızın adı Elif naz üzüldüm şimdiİlk tavsiye ve tecrübeye dayanarak uyarı benden. Bilmem siz de farkettiniz mi herkes için geçerli ama ELİF isimli kadınlar çok kederli olurlarmış. İsmin yapısı harfleri anlamı nedeniyle oluyormuş..Bunu yıllar önce izlemiştim. Benim halam ve kuzenim de çok büyük sıkıntılar yaşayan insanlar isimleri Elif. Tavsiye olarak da Musab ve Enes isimli erkekler çocukken yaramaz büyüyünce edepli sakin kişiler genelde. Ufak bir tecrübe Aksini iddia eden olursa kabulümdür![]()
Ben zaten kusmaktan halsizim oruç mümkünatı yokkızlar siz tutucakmısınız oruç ya? içime dert oldu şimdi. bi denesemiydim acaba tutmayı![]()
Gözün aydın canım seni tahmin etmiştim kız diye merakla bekliyodum sonucunu beni yanıltmadınKızlar kontrolden geliyoruz, Kısmetse bir KIZIM oluyorrrr...![]()
![]()
![]()
çatı açılırmı kısmını bilmiyorum ama doktorlar yürüyüş öneriyo plates öneriyo ama buna bi anda başlama diyorlar yani bünyene göre yavaş yavaş arttırmalısın seninki bi anda olmuş hoş olmamış bu gece biraz kasıkların sızlar sadeceKızlar bu haftalarda uzun yürüyüş sakıncalı mıdır sizce?ben bugün okula yürüyerek gittim uzak biraz komşum yürüme zararlı çatin açılır falan dedi korktum.
Lekeyi hiç görmedim. Yüz el üstü açık yerler olsa neyse de, avuç içi mantar mı acaba? Hani melekler kına yakmış diyorlar ya ama bu bir mantar türüymüş öyle birşey mi ki?Kızlar hamilelik süreci ile ilgili okuduğunuz kitaplar var mı? Hem kendimdeki değişimler, hem de bebeğin gelişimi ile ilgili bilgi sahibi olmak ve yanlış şeyler yapmamak için okumak istiyorum ama ne okusam bilemedim.
Bir diğer sorum da bugün fark ettim avuç içimde turuncu lekeler var. Sanki kına yakmışım da üstünden zaman geçmiş, yıkana yıkana azalmış gibi. Bu dönemde normal mi bu?
Kontrol ne zaman?Ben hala cinsiyet öğrenemedimkız sayısı erkeği yakalamış nerdeyse.
Canım daha önce hoşgeldin dedim ama mesajımı farketmedin tekrar hoşgeldinKızlar hamilelik süreci ile ilgili okuduğunuz kitaplar var mı? Hem kendimdeki değişimler, hem de bebeğin gelişimi ile ilgili bilgi sahibi olmak ve yanlış şeyler yapmamak için okumak istiyorum ama ne okusam bilemedim.
Bir diğer sorum da bugün fark ettim avuç içimde turuncu lekeler var. Sanki kına yakmışım da üstünden zaman geçmiş, yıkana yıkana azalmış gibi. Bu dönemde normal mi bu?
Lekeyi hiç görmedim. Yüz el üstü açık yerler olsa neyse de, avuç içi mantar mı acaba? Hani melekler kına yakmış diyorlar ya ama bu bir mantar türüymüş öyle birşey mi ki?
Canım daha önce hoşgeldin dedim ama mesajımı farketmedin tekrar hoşgeldin
O kına benim ayakta olmuş yeni farkettim hamilelikle alakası varmı bilmiyorum ama ben daha önceleride olmuştum
Bilemedim olabilir Tahlil yaptırdıysan onları da götür canım kan, idrar sonuçlarını sisteme giriyor.İlk defa oldu böyle bişey ondan hamilelikle alakalı olabilir mi dedim ben de. Yarın sağlık ocağına gebelik kaydı için gidecem doktora bi sorayım o zaman. Mantar falansa yayılmasın.
Görmemişim kusura bakma. Hoşbuldum
İlk defa oldu benim bi anlam veremedim o yüzden. Senin daha önce de olmuş. Yayılan bişey değil dimi? Herhangi bir sorun yarattı mı önceden?
Yoktu canım. burnum kanayınca bi rahatlık gelmişti. Ama serum taktırdığımın ertesi günü tek gözüm kanlanmıştı. Bizimkiler çok korkmuştu pıhtı falan atmış olmasın diye.ysmnfth senin burun kanaması olduğu zaman baş ağrısı var mıydı?