2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm dr gittim rahimde kalınlaşma var ded bir hafta bekle dedi bana ondan snra yap dedi gebelik yok yada kimyasal demedi kanamam yokta dedim folik asit verdi birde kan ilacı olmasa cnm kalınlaşma nye olsunki deme?
Gebelik oluşurken de rahim kalinlasir değerler her zaman düzenli artmaya bilir herkeste farklı şeyler olabilir sen içini ferah tut canım inşallah iyi olucak hersey

Gebelik oluşurken de rahim kalinlasir değerler her zaman düzenli artmaya bilir herkeste farklı şeyler olabilir sen içini ferah tut canım inşallah iyi olucak hersey
İnş canm ya bol bol dus ediyorum korktum dr kimyasal demesinden ama olmasaydı kalınlaşmazdı değil mi benm tahmnime göre şuan küçük yada yeni oluşuyor ondan böle diye düşünyrm bir hafta beklcm inş bir hafta snra iyi haberleri alrm

Merhaba kızlar sat 5 şubat bu ay ilaçsız yumurta takibi yaptirmistim 19 şubat yumurtlama oldu 26 şubat progesteron 21.8 cikti 1 mart ovulasyon testlerim koyulaşmaya başladı 3 mart ovulasyon testim pozitif ti ve erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi gördüm 4 mart gebelik daha koyuydu 5 mart kanda 250 cıktı doktora gittim iki rahminde kalın güzel dedi protestan fitil verdi çift rahimliyim bu arada 2 gün sonra 500 bekliyorum dedi.. 7 mart hcg 650 ye çıktı aradım güzel dış gebelik değil rahim içi gebelik dedi 14 mart da bekliyorum dedi gün sayıyorum inşallah herşey güzel olur rabbim sizede sorunsuz hamilelik süreci hayırlı sağlıklı mutlu evlatlarımızı kulağımıza almak nasip olsun inşallah :)

Hanımlar dr gittim dr rahimde kalınlaşma daha yeni gebeliklerde oluyor dedi bende söledim adete yakın yumurtladm ondan olablr dedi değerlerde fark yok dedi bir hafta bekle ondan snra yap dedi o zaman 100 lere gelmesi lazm dedi bekleyin dedi folik asit ve kan ilacı verdi sizce varmdr hamilelik?
Canım zaman ne gösterir bilemeyiz hani belli bi standartı vardır ya değerlerin yani 2 günde 1 iki katımı ne artması lazım. Bu varsa tamamdır. Onuda aynı doktora aynı aynı hastanede test yaptırarak anlayabilirsin. Mesela kısmetse bende bugun ikinci kez kan vercem inşallah artmıştır. Yani bi sonraki adımı tahmin etmek zor ama inşallah geç döllenmeden dolayı değerin düşüktür ve artar.

Canım zaman ne gösterir bilemeyiz hani belli bi standartı vardır ya değerlerin yani 2 günde 1 iki katımı ne artması lazım. Bu varsa tamamdır. Onuda aynı doktora aynı aynı hastanede test yaptırarak anlayabilirsin. Mesela kısmetse bende bugun ikinci kez kan vercem inşallah artmıştır. Yani bi sonraki adımı tahmin etmek zor ama inşallah geç döllenmeden dolayı değerin düşüktür ve artar.
İnş canm ya eğer kimyasal olsa derdi de diye düşünüyorum kalınlaşma var dedi rahimde bana bir hafta bekle dedi tekrar yap dedi olmasa derdi yok diye değil mi

İnş canm ya bol bol dus ediyorum korktum dr kimyasal demesinden ama olmasaydı kalınlaşmazdı değil mi benm tahmnime göre şuan küçük yada yeni oluşuyor ondan böle diye düşünyrm bir hafta beklcm inş bir hafta snra iyi haberleri alrm
Herkesin gebeliği değerleri kendine özel canım her zaman iyi düşüncez bak bana tüp bebek dediler belki o bile zor dedi dr bir oglum var 14 yaşında o bile mucize olmuş dedi dr hem esimde hem bende dünya kadar prablem var ama Rabbim ol dedimi oluyor bu arada bol su içmeyi ihmal etme kesenin büyümesinde yardımcı su

Canm gittim kimyasal yada düşük demedi kalınlaşma var rahimde dedi bir hafta daha bekleyelm dedi ilaç verdi folik asit birde kan ilacı verdi bana
Canim bende bu ay yumurta takibi yaptirmistim rahmin kalınlaşmış güzel dedi yumurtan çatlayacak dedi bi bide öğrenince bat günü ovulasyondan 14 gün sonra kan baktirin gittim 250 idi birde o zaman rahmin kalınlaşmış güzel dedi keseye bakmadi 2 gün sonra hcg yı tekrarla 50o bekliyorum değere göre gün vercem dedi protestan fitil başladı uzun süre kullanacaksın dedi folik asite devam dedi sen hcg baktirmismiydin

Herkesin gebeliği değerleri kendine özel canım her zaman iyi düşüncez bak bana tüp bebek dediler belki o bile zor dedi dr bir oglum var 14 yaşında o bile mucize olmuş dedi dr hem esimde hem bende dünya kadar prablem var ama Rabbim ol dedimi oluyor bu arada bol su içmeyi ihmal etme kesenin büyümesinde yardımcı su
Suyun yardımcı olduğunu bilmiyordum bol bol. Su iççem inş canm haftaya cumartesi kesede oluşur kan değerlerimde yükselr inş

Canim bende bu ay yumurta takibi yaptirmistim rahmin kalınlaşmış güzel dedi yumurtan çatlayacak dedi bi bide öğrenince bat günü ovulasyondan 14 gün sonra kan baktirin gittim 250 idi birde o zaman rahmin kalınlaşmış güzel dedi keseye bakmadi 2 gün sonra hcg yı tekrarla 50o bekliyorum değere göre gün vercem dedi protestan fitil başladı uzun süre kullanacaksın dedi folik asite devam dedi sen hcg baktirmismiydin
Canm dün baktrdm düşük çıktı ondan gittim adete yakın bende yumurtladm sence ondanmdr rahim kalınlaşma gebelik olmasyla alakalı deme senn ne güzel ckmş inş benmde çıkar bende ilaç kullanıyoruö verdi folik asit sence yükselir mi

Yan
Kese değil rahimde kalınlaşma var dedi adete yakın yumurtladm dedim ondan olablr dedi bir hafta sabredip tekrardan kan vermenz gerek dedi dr sence varmdr
Yani canım açık konusuyum değer çok düşük bide iki gün sonra 2 katı olması gerekir bence bugün bı doktora git istersen

Selam kızlar :anneadayı:
Aranızda 2015 annesi olan varmı merak ettim :)
Ben 2015 haziran annesiydim ama bebişim mayısta doğdu :) Şimdi mayısta 3 yaşına giricek inşallah:)
İstanbulda oturuyorum, yazılım destek hattında çalışıyorum. 30 yaşındayım, Sinopluyum :) Bilen varmı bilmiyorum çamlıca erdem hastanesinde doğum düşünüyorum ama henüz 5. Haftadan sonra gidicem kısmetse ilk kontrolüme :) Sizlerden ortak yanlarımız olan varmı merak ettim :) :KK24:
Merhaba ben de 2015 ekim annesiyim

Yan

Yani canım açık konusuyum değer çok düşük bide iki gün sonra 2 katı olması gerekir bence bugün bı doktora git istersen
Dr gittm cnm dr dedi zaten bir hafta bekle rahimde kalınlaşma var dedi folik asit kan ilacı verdı cnm

İns canm uzanp bol bol dikkat etcm yarın misafrlerm var keşke gelmeselrdi evde yatardm tüm gün korkuyorum yükselmezse diye gizem
canim kizlar hcg degeri herkese ozgudur yazmislar ama hcg degerinin 2gunde 12kati olmasi gerekiyor yada yuzde 60 artis olmaliydi baska bir hastanexe yaptirmiz olsan bile yuzde artmis olmaliydi bence rahim kalinlasmasida sadece gebelikte olmuyor adettede rahim kalinlasabiliyor hani bunlari seni uzmek icin soyleniyorum fazla beklentiye girme diye soyluyorhm cunku gordumki heyecanlanmissin bence sen 2 gun sonra ayni yerde birdaha baktir hcg testinede ama ayni saatte olmasinada dikkat et bak benim ilk degerin 9du iki gun sonra 67 cikti doktorum 2gub sonra bidaha istedi 182 cikti tamam dedi artik kan verme bi hafta aonra bidaha verdim 1073 cikti bana ona gore gandevu verdi sen yarin gece bidaha kan ver istersen arkadaslar evet seni uzmek icin destek oluyorlar ama degerininde bugune artmasi lazimdi canim takibini yap bence sonucta yil olmus 2018 evde oturup cocugumuzun dusmesibi bekleyemeyiz hee biz ne yaparsak yapsak duscek olduktan sonra duser o ayri bisey ama biz elimizden geleni yapalim tevekkulu allaha birakalim

Hanımlar dr gittim dr rahimde kalınlaşma daha yeni gebeliklerde oluyor dedi bende söledim adete yakın yumurtladm ondan olablr dedi değerlerde fark yok dedi bir hafta bekle ondan snra yap dedi o zaman 100 lere gelmesi lazm dedi bekleyin dedi folik asit ve kan ilacı verdi sizce varmdr hamilelik?
Canım buyuk ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyorsun. Uzmemek için ilk baştan beri bişey yazmadım ama 9 hamilelik demek için çok düşük bir değer zaten. Doktorunun ilk başta sana bu şekilde açıklaması ve birkaç gün sonra yeniden test yapıp netleştirelim demesi gerekirdi ama öyle yapmayıp seni heveslendirmeyi tercih etti.

Benim ilk tüp bebek denememde daha adet günüme 3-4 gün kala falan lekelenmelerim olmuştu test yaptırdım sonuç 5.67 çıktı doktorum hamilelik var ya da yok diyemem çok ara bi değer demişti birkaç gün sonra yeniden test yaparız ozaman net birşey söylerim dedi. 2-3 gün sonra da adet oldum zaten sonra kimyasal gebelik olduğu söylendi.

İlk hamileliklerin çoğunda kimyasal gebelik olabiliyor vücut bebeği kendine zarar verecek yabancı bişey gibi görüp savunmaya geçiyor ve düşmesine sebep oluyor. Ama 2. Seferde bunun yabanci bisey olmadığını anlayip savunma mekanizmasını devre dışı bırakıyor.
Yine de inşallah ben yanılıyorumdur hakkinda hayırlısını nasip etsin rabbim.

X