Dayanamicam ve yazicam arkadaslar.
Forumla turluyorum oyle.
Dogum yapali 26 gun oldu cok şükür .
Bende sizler gibi deli fişek modunda idim.
Gece ic yanmalarindan tutun. Suyu cok icip yattiysam aniden su kusarak uyanmadan,asiri terlemeden tutup 80tane yastikla uyumalara. Hatta bazen yastik yetersiz gelip oturur pozisyonda uyumalara kadar. Daha neler neeellleeerr.
Hepsi cok guzel cok anlamli birer ani olarak kaldi :) keyfini cikarin ve her gun dua okuyun. Manevi olarak bu size guc verir.
Oncelikle su test sonuclarina kafanizi takmayin. Gelen Allahtan geliyor. Iki tane rakam sizin hayatinizi neden boyle etkiliyor. Veya o iki rakam yuzunden o minicik masuma kiyacak misiniz ???
Eger boyle dusunseydiniz coktan kiymistiniz dimi.
Bizimde 2li test iyi cikmamisti. Doktoruma sormadim bile degerleri ne diye. Sadece yuksek cikti dedi ve ciktik ordan.
Ve bende tipki sizler gibi en kotusunu dusunmekten alikoyamadim kendimi ve sonra sunu sordum kendime.
Eeee hadi diyelim ki bebegim normal bbi bebek olarak gelmedi dunyaya.
Evet,
Peki bu benim icin neyi degistirecek. Bebegimi sevmeyecek miyim veya kabullenmeyecek miyi.m?
Tabii ki hayiiirrrrr.
O benim canimdan can.
Gunlerce agladim ya.
Ve esimle oturup konustuk ve bundan sonraki hicbir testi yaptirmama karari aaldık.
Ne 3lu ne 4lu.ne de şeker ...
Sadece ayrintili uultrasyona girdik. Cinsiyeti ni ogrenmek icin :))
Ve cok sukur nurtopu gibi bi sipamiz oldu.
Ic yanmalari ve reflu icin KIRMIZI ELMA yi siddetle tavsiye ederim. Gaviscon da iyi .
Ama ben ilac surup vs yanlisi degilim 2tane ilacim vardi onu bile zor ictim hamileyken. Elma hem kabizliginza iyi geliyor hemde midenizi rrahatlatiyor.
Reflusu olan arkadaslar.
Mumkun oldugunca sivi kati terayag kullanmayin . cunku sabah mesela patates kizartmasi bile yeseniz taaa gece mahfediyor sizi.
Bide yatmadan once cok fazla birsey yemeyin. Suyuda cok icip yatmayin. Yatmadan yarim saat once 1bardak su icin. Yoksa benim gibi su kusarsiniz :)
Dua edin arkadaslar. Yer gök dua ile. BBebeğinizle gecirdiginiz en guzel ve ozel anlar basladi. Simdi uzun bi yolculuk var onunuzde :))
Allah'ım hepinize guc kuvvet versin.
Insallah bi avazda kavusursunuz meleklerinize