Bebeğini sağlıkla kucağına al inşaallah. Benim ikinci gebeliğim. İlk kızıma 19 haftalık hamileydim. Bir gün minübüste gidiyordum; babası yeni vefat etmiş bir arkadaşıma baş sağlığı için. Birden içimde gerçekten kelimenin tam anlamıyla bir balık yüzer gibi bi şey hissettim. Hemen anladım minik kızım olduğunu :)kizlar belki konusulmustur ama ben uzun zamandir giremedim görmemis olabilirim. tecrubeli annelere bir sorum var. İlk gebeliginizde bebeginizi hangi haftada hissettiniz? Ve bu nasil bir histi? mesela ilk hissettiginizde bu bebegin hareketi diyebildinzmi cok merak ediyorum anlasiliyormu. Ben 17 haftaligim ilk gebeligim gunler yaklasiyo artik heycanliyim :)
Öyle gazla falan karıştırılacak bir şey değildi. Kızım şu an 4 yaşında ama o anı hiç unutamam. İçimde adeta bişey yüzdü. İlerleyen haftalarda da tekme, popo dayama, kaburga altına kadar bastırma vs hepsini hissediyordum :)
Ne güzeldi o günler. Valla hamileleiğinizin her günün tadını çıkartıp her günü hissederek yaşayın. 4 yıl sonra ikinciye hamileyim şu an ama bir kadın hamileyken yaşadıklarını çookk özlüyor ilerde. :) Birincide tecrübesizlikle bekliyor insan ne zaman hissederim diye. Şimdi de daha erken hisseder miyim diye tetikte merakla bekliyorum ilk kıpırtıyı

Bana ikinci kuzumu bağışlayan Rabbim e sonsuz hamdolsun :)
Son düzenleme: