2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ben ilk 20. Haftada hissettim o gün ayrıntılı ultrasona girmiştim beyninde ventrikül var dedi doktor acil bir perinatologla görüşmen gerekiyor dedi nasıl ağlıyorum hastanede ilk o zaman bana mesaj gönderdi resmen ben burdayım iyiyim korkma diye tekmelerini hissettim kıpır kıpır içimde ağlama diyordu sanki :KK43:((( Allah’a çok şükür sağlıklıymış işte ilk o zaman hissettim. Sonra da 22. Haftada aminosentez oldum sonraki hissetmemde o zaman oldu. Yani ben biraz geç hissettim.
Seninki baya stresli gecmis cok sukur ki saglikli dogmus.

B betka2013 canım ben ilk oğlumu 13 haftalık hissetmistim. Sanki karnımın içinde birşey kendini ittirdi, gaz gibi kesinlikle degildi. Hatta sırt üstü yatıyordum karnımın sağında yükselti gördüm bir kaç saniye sonra geçti :) bunda da geçen rahmimde kasılma gibi birsey hissettim ama tam emin olamadım sanki rahmim sertleşip yukarı doğru toplanmış gibiydi.

Oğlum 20 haftalıkken filan baya baya karete yapıyordu :D hickirmasini filan bile hissediyordum.

Yok kuzum ben çok görüyorum ama bak ülkemize gelen güneş d vitamini için yeterli değilmiş o yüzdenmiş bende bilmiyordum. Ailede de bir tek bende var oğlumda filanda 1 yılı geçti hiç kullanmıyorum onun maşallah çok güzel. Doktorda depoları çok çok iyi demişti maşallah.
masaallah canim yaa bende basladim bugun icmeye artik

Yok Canım 13. Haftam, Tıbbi açıklamalara göre en erken 3 haftam var görcez bakalım ama midemi fena hissediyorum. Geçmiş olsun senin neyin var?
Sağol canım. Nezle oldum ama baş ağrısı öldürüyor beni iki gündür zar zor parol içmeye razı oldum yoksa kafamı kesecektim :bicak: Sen de atlattın değil mi hastalık?

Sağol canım. Nezle oldum ama baş ağrısı öldürüyor beni iki gündür zar zor parol içmeye razı oldum yoksa kafamı kesecektim :bicak: Sen de atlattın değil mi hastalık?
Evet ama ben çok rahat geçirdim, sadece hapşırma ve burun akıntısı vardı, en ufak ağrı sızı yapmadı çok sevmiştim nezleyi :) bir ara yordu ama Grip gibi süründürmüyor. C vitamin dışında alabileceğin birşey yok zaten bol su tüket, Allah şifa versin:KK36:

Bakın bu resimde var
benimkisi budakar koyu degil rengi farklı gibi geldi gözume
20180522_105203.webp

Evet ama ben çok rahat geçirdim, sadece hapşırma ve burun akıntısı vardı, en ufak ağrı sızı yapmadı çok sevmiştim nezleyi :) bir ara yordu ama Grip gibi süründürmüyor. C vitamin dışında alabileceğin birşey yok zaten bol su tüket, Allah şifa versin:KK36:
Amin canım negzelmiş hakikaten seninkisi :) )

Aynen darısı başına hemencik atlatırsın inşallah. Zaten hamileliğini bir ağırlığı var hastalığa hiç gerek yok yani :)
Ben de ona üzülüyorum ya kasık ağrısıydı şuydu buydu derken bi de bu çıktı hepsini unutturdu Hamilelik zor ötesiymiş sonu güzel olur inşallah Rabbim sıkıntıları günahlara kefaret etsin sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün bebeklerimiz :l

Pekiiii 10 gün önce %90 erkek dediği bebeğe bu akşam %99 kız diyen doktoru napmalı bizim oğlanın pipisi düşmüşşşş:-) ya ama hala tereddütlüyüm ben. Ben dün demiştim ama bide kız diyomuş diye:)
Kordonla karıştırıyor sanırım, bence sen o doktora cinsiyet konusunda güvenme :) Haftan da ilerde artık nettir yani cinsiyeti.

Ben de ona üzülüyorum ya kasık ağrısıydı şuydu buydu derken bi de bu çıktı hepsini unutturdu Hamilelik zor ötesiymiş sonu güzel olur inşallah Rabbim sıkıntıları günahlara kefaret etsin sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün bebeklerimiz :l
Amin canım inşallah. Üzülme Allah beterlerinden saklasın bunlar yine basit şeyler :)

Kızlar benim de sağda Erkek

Canım sağda olunca genelde erkek oluyormuş sanırım tabi buda diğerleri gibi sadece bir teori. Benim belirtiler ve hissiyatım hep kız gibi ama bakalım ne çıkacak

Benim solda cuma 2li test yapıldı doktor yüzde 90 erkek dedi. Pink bana kiz demiştin :)) ama keseye bakınca kıza benzetiyordum bende ama erkek olacak gibi hissediyordum söylemiştim :))) bakalım değişecek mi

Back
X