Nasil ayirt ettin peki ne hissettincanim benimde ilk gebeligim bende sabah ayni soriyu sordum burda kizlara 3 4 gundur hissediyorum ben gazmi bebekmi kafamda sorular oluyrodu ama bugun artik artik bebek ve gazi ayirt etmeye basladim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil ayirt ettin peki ne hissettincanim benimde ilk gebeligim bende sabah ayni soriyu sordum burda kizlara 3 4 gundur hissediyorum ben gazmi bebekmi kafamda sorular oluyrodu ama bugun artik artik bebek ve gazi ayirt etmeye basladim :)
Seninki baya stresli gecmis cok sukur ki saglikli dogmus.Canım ben ilk 20. Haftada hissettim o gün ayrıntılı ultrasona girmiştim beyninde ventrikül var dedi doktor acil bir perinatologla görüşmen gerekiyor dedi nasıl ağlıyorum hastanede ilk o zaman bana mesaj gönderdi resmen ben burdayım iyiyim korkma diye tekmelerini hissettim kıpır kıpır içimde ağlama diyordu sanki((( Allah’a çok şükür sağlıklıymış işte ilk o zaman hissettim. Sonra da 22. Haftada aminosentez oldum sonraki hissetmemde o zaman oldu. Yani ben biraz geç hissettim.
canim zaten hissetmeye basladiginda anlicaksin hangisi gaz hangisi degil tarif edemiyorumki :)Nasil ayirt ettin peki ne hissettin
tahmini dogum tarihlerimiz yakinmis benimde 1 Kasim insalah bende hissederim en kisa zamanda :)canim zaten hissetmeye basladiginda anlicaksin hangisi gaz hangisi degil tarif edemiyorumki :)
masaallah canim yaa bende basladim bugun icmeye artikYok kuzum ben çok görüyorum ama bak ülkemize gelen güneş d vitamini için yeterli değilmiş o yüzdenmiş bende bilmiyordum. Ailede de bir tek bende var oğlumda filanda 1 yılı geçti hiç kullanmıyorum onun maşallah çok güzel. Doktorda depoları çok çok iyi demişti maşallah.
insaallah cnm yaatahmini dogum tarihlerimiz yakinmis benimde 1 Kasim insalah bende hissederim en kisa zamanda :)
Amin amin inşallah canım :)evet canim benimde oyle oluyorr sisiyor iniyor dalgalanma gibi bi hareket allahim allahim nice tekmeleri duymalari nasip etsin insaallah :)
Yok Canım 13. Haftam, Tıbbi açıklamalara göre en erken 3 haftam var görcez bakalım ama midemi fena hissediyorum. Geçmiş olsun senin neyin var?pinkstrap
aydingelini Kızlar nasılsınız ya bugünlerde çok hastayım hiç giremiyorum bebek hareketleri hissetmeye başladınız mı?
Sağol canım. Nezle oldum ama baş ağrısı öldürüyor beni iki gündür zar zor parol içmeye razı oldum yoksa kafamı kesecektimYok Canım 13. Haftam, Tıbbi açıklamalara göre en erken 3 haftam var görcez bakalım ama midemi fena hissediyorum. Geçmiş olsun senin neyin var?
Evet ama ben çok rahat geçirdim, sadece hapşırma ve burun akıntısı vardı, en ufak ağrı sızı yapmadı çok sevmiştim nezleyi :) bir ara yordu ama Grip gibi süründürmüyor. C vitamin dışında alabileceğin birşey yok zaten bol su tüket, Allah şifa versinSağol canım. Nezle oldum ama baş ağrısı öldürüyor beni iki gündür zar zor parol içmeye razı oldum yoksa kafamı kesecektimSen de atlattın değil mi hastalık?
Şimdi baktim o dedigin mantar türünün resimlerine sanki daha koyu daha yaramsı görüntüsü var doktoHanımlar kına yakılmış gibi görüntü Tinea nigra adı verilen bir mantardan kaynaklı.hamilelerde ve çocuklarda görülüyor genelde.
benimkisi budakar koyu degil rengi farklı gibi geldi gözumeBakın bu resimde var
Amin canım negzelmiş hakikaten seninkisi :) )Evet ama ben çok rahat geçirdim, sadece hapşırma ve burun akıntısı vardı, en ufak ağrı sızı yapmadı çok sevmiştim nezleyi :) bir ara yordu ama Grip gibi süründürmüyor. C vitamin dışında alabileceğin birşey yok zaten bol su tüket, Allah şifa versin![]()
Aynen darısı başına hemencik atlatırsın inşallah. Zaten hamileliğini bir ağırlığı var hastalığa hiç gerek yok yani :)Amin canım ne güzelmiş hakikaten seninkisi :) )
Ben de ona üzülüyorum ya kasık ağrısıydı şuydu buydu derken bi de bu çıktı hepsini unutturdu Hamilelik zor ötesiymiş sonu güzel olur inşallah Rabbim sıkıntıları günahlara kefaret etsin sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün bebeklerimiz :lAynen darısı başına hemencik atlatırsın inşallah. Zaten hamileliğini bir ağırlığı var hastalığa hiç gerek yok yani :)
Kordonla karıştırıyor sanırım, bence sen o doktora cinsiyet konusunda güvenme :) Haftan da ilerde artık nettir yani cinsiyeti.Pekiiii 10 gün önce %90 erkek dediği bebeğe bu akşam %99 kız diyen doktoru napmalı bizim oğlanın pipisi düşmüşşşşya ama hala tereddütlüyüm ben. Ben dün demiştim ama bide kız diyomuş diye:)
Amin canım inşallah. Üzülme Allah beterlerinden saklasın bunlar yine basit şeyler :)Ben de ona üzülüyorum ya kasık ağrısıydı şuydu buydu derken bi de bu çıktı hepsini unutturdu Hamilelik zor ötesiymiş sonu güzel olur inşallah Rabbim sıkıntıları günahlara kefaret etsin sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün bebeklerimiz :l
Kızlar benim de sağda Erkek
Canım sağda olunca genelde erkek oluyormuş sanırım tabi buda diğerleri gibi sadece bir teori. Benim belirtiler ve hissiyatım hep kız gibi ama bakalım ne çıkacak