2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Pekiiii 10 gün önce %90 erkek dediği bebeğe bu akşam %99 kız diyen doktoru napmalı bizim oğlanın pipisi düşmüşşşş:-) ya ama hala tereddütlüyüm ben. Ben dün demiştim ama bide kız diyomuş diye:)

Ya böyle gerizekalı doktorlarda var işte. Madem anlamıyor sun söyleme kardeşim. İnsanların duygularıyla oynuyorlar resmen:sinirli:

Benim solda cuma 2li test yapıldı doktor yüzde 90 erkek dedi. Pink bana kiz demiştin :)) ama keseye bakınca kıza benzetiyordum bende ama erkek olacak gibi hissediyordum söylemiştim :))) bakalım değişecek mi
Gönlündeki oysa inşallah değişmez :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. O sağ-sol teorisine göre sol erkek diye hatırladığım için öyle yazmıştım ama tersiymiş, ilk konusu açıldığında internetten bakarak yazmıştım, unutmuşum bak sonra:-)

B betka2013 canım ben ilk oğlumu 13 haftalık hissetmistim. Sanki karnımın içinde birşey kendini ittirdi, gaz gibi kesinlikle degildi. Hatta sırt üstü yatıyordum karnımın sağında yükselti gördüm bir kaç saniye sonra geçti :) bunda da geçen rahmimde kasılma gibi birsey hissettim ama tam emin olamadım sanki rahmim sertleşip yukarı doğru toplanmış gibiydi.

Oğlum 20 haftalıkken filan baya baya karete yapıyordu :KK70: hickirmasini filan bile hissediyordum.
ne güzel duygular ya bende istiyorum :) erkek bebekler daha erken hareketlerini hissettrirmis oyle soyluyor benim cevremdekiler. benmki kiz o yuzden sanirim beklicem biraz daha :(

Canımm hemen seni de etiket yapayım :) genelde ve en son çok tatlı bir muhabbet ettiğim iki arkadaşı etiket yaptım yoksa tabiki herkesi kapsıyor bu mesajım :)
aydingelini aydingelini ni etiket yapmana da gerek yoktu ben yeterdim, gelin o gelin yüzümüze güler arkadan kuyumuzu kazar:p
Ay çok midem yanıyor bugün:KK42: Dinsin diye yemediğim kalmadı Allah yardımcımız olsun.

ne güzel duygular ya bende istiyorum :) erkek bebekler daha erken hareketlerini hissettrirmis oyle soyluyor benim cevremdekiler. benmki kiz o yuzden sanirim beklicem biraz daha :KK43:

Evet erkek erken oynar sözünü ben de duymuştum oglumda tuttu :) valla c.tesi gunu ultrasonda kıpır kıpırdı benim minnoş :D hatta takla attı resmen. Onları hiç hissetmedim mesela çok tuhaf ya. İçimizde neler dönüyor haberimiz yok :P

Seninki baya stresli gecmis cok sukur ki saglikli dogmus.
Evet canım çok stresli oldu. 4. Hamileliğimdi tam güzel gidiyor her şey derken ayrıntılı ultrasonda sorun çıktı çok istediğimiz bir bebekti kendisi zor kavuştuk. Çok şükür sağlıklı. Bu hamileliğim de planlı değildi hatta ikinci bir çocuk hiç düşünmüyordum nasip böyleymiş.

aydingelini aydingelini ni etiket yapmana da gerek yoktu ben yeterdim, gelin o gelin yüzümüze güler arkadan kuyumuzu kazar:p
Ay çok midem yanıyor bugün:KK42: Dinsin diye yemediğim kalmadı Allah yardımcımız olsun.
Eline şişeyle su al canım her yandıgında bir yudum su iç. Ama öyle birden dikme kafana yarım saate geçicek bak görürsün.

kızlar erkekler neden bu kadar vicdansız. tam bir haftadır kavgalıyız kendisiyle. dün en sonunda bana git bu evden dedi. çocuk ne olacak, nasıl olacak diye sormadı bile. normalde de tepkisiz ilgisiz bir adamdı. ama bu zamanda bunu yapmasını beklemezdim. son zamanlarda ilişkinin yürümeyeceğini ben de anlamıştım, boşanmayı ben de istiyorum ama bebek doğduktan sonra demiştim ben. yani davranışlarını görseniz tam bir dengesiz. bir de isteyerek hamile kaldım ben. yeri geldiğinde sevdiğine inandırmayı çok iyi bildi ve ben nasıl bir adam olduğuna hiç karar veremedim. bir baktım iyi bir baktım berbat acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye diye sürdü bu evlilik. hislerimden emin olamadım.
bir çocuğumuz olsun diyen kendisiydi ilk fırsatta git diyen de kendisi. gece hiç uyumadım. hıslıyım ve bu hırs beni mahvedecek.
Cnm erkekler bazen oyle olabilir sen kafaya takma bebise zarar verme biraz sinirin gecsin.belki esinde bi sinirle soylemistir.umarim hersey duzelir.bebis doguncada taclanir insallah mutlulugunuz

Pink bnmde yanma çoktu ama geçti naneli sakız rahatlatıyor biraz aklında olsun
Sağol Canım bende internetten baktım sakız yazıyordu, eşim şimdi aldı getirdi, işe yarıyorsa iyi :) Her gördüğümü deniyorum, Allah reflü hastalarına yardım etsin çok zor birşey ya.

Ben badem yağı ile zeytin yağını karıştırıp onu kullanıyorum. İşe yarar diyorlar da bilmiyorum bakıcaz. Şimdilik çatlağa dair bişey yok ama pul pul dökülüyorum. Genişlediği için heralde. Göğüslerimde pul pul hep
Bende bio oil yag aldim daha dogrusu badem yagi icin girdim bio ile ciktim badem yagi tuylenme yaptiriyofmus kizlar eczacinin yalancisiyim:olamaz:

Sağol Canım bende internetten baktım sakız yazıyordu, eşim şimdi aldı getirdi, işe yarıyorsa iyi :) Her gördüğümü deniyorum, Allah reflü hastalarına yardım etsin çok zor birşey ya.
Canım şimdi gördüm, bende de naneli sakızlar şu firstler filan işe yaradı yanma ve bulantıya iyi geliyor. Özellikle arabada çok fena oluyordum artık direkt sakız çiğniyorum :)

Hayırlı geceler kızlar her gece oku oku sayfalara yazmaya mecal kalmıyor artık:)) d vitamini konuşulmuş benimde 20lerde sağlık ocağındaki ebeye sordum dr ilaç vermedi diye içtiğin vitaminde vs de bulunur ondan vermeyebilir dedi ama dr soracağım tekrar. Bir de d vit eksikliği olanlar sizinde sırtınız ağrıyor mu ben ondan biliyorum ama emin değilim. ysmnfth ysmnfth kıza dönmüş cinsiyeti bende bekliyorum merakla aslında muallakta kalmak da iyi kız olursa eşim biraz hayal kırıklığı yaşayacak gibi geliyor ama bende ne istediğimi bilmiyorum kız olursa daha mutlu olurum sankii 2 kız beni kesmedi

Back
X