2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlarrrrr günaydın ikili testimin sonucu çıktı anlayanlar lütfen yardım edin
22.05.18 09:07 DOWN SENDROMU 1. TRİMESTER (İKİLİ TEST)
fB-hCG 34,9 ng/ml
PAPP - A 2,21 mIU/ml
Kombine Risk <1:10000
İkili Test 1:9237
Yaş Riski 1:1076
Trisomy 13/18 + NT <1:10000

Benim de sürekli olurdu d vit yükselince geçiyor yada hafifliyor ama şu sıra sanki iyice arttı ağrılarım haftaya kontrol var test yaptırayım düşmüş olabilir iyice Allah şifalar versin canım
Benim bu aralar çok yok azaldı sanki. amin canım hepimize şifa versin rabbim. bilgi içinde teşekkür ederim hiç bilmiyodum o yüzden olabileceğini

2li yaptirmadiysan 3 lu hiç yaptırma. Benim 2li normal çıktığı halde 3lü riskli çıktı. Yaptırıp boşuna can sıkmaya gerek yok bence.

Canım aslında bende istemiyorum. Doktorada ifade edeceğim bakalım ne diyecek. Ayrıntılı ultrasyon için gün almayı istiyorum. Sende canını hiç sıkma 2 li normalde iyi ise 3 lü istemezler velevki ikisine de riskli deyip sağlıklı nur topu gibi evlatları olan anneler çok fazla. Bu testler madem ki bu kadar muallak ne diye insanların en özel ve güzel anlarını cehenneme çevirirler anlamam. bir istatik programına bakarak sen çok risklisin demek zaten bana hiç tıbbi gelmiyor. Bir arkadaşım sırf bu yüzden amniyosentez yaptırdı çok sonraları çok pişman oldu..

kızlarrrrr günaydın ikili testimin sonucu çıktı anlayanlar lütfen yardım edin
22.05.18 09:07 DOWN SENDROMU 1. TRİMESTER (İKİLİ TEST)
fB-hCG 34,9 ng/ml
PAPP - A 2,21 mIU/ml
Kombine Risk <1:10000
İkili Test 1:9237
Yaş Riski 1:1076
Trisomy 13/18 + NT <1:10000
Bizde sonucu ptesi aldik ayniydi sonucumuz (1/10000) dr um cok guzel dedi ve uclu taramaya gerek gormedi cok sukur ama yinede istedik. Ne zormus beklemek Allah herkese guzel sonuclar nasip etsin insallah

Bizde sonucu ptesi aldik ayniydi sonucumuz (1/10000) dr um cok guzel dedi ve uclu taramaya gerek gormedi cok sukur ama yinede istedik. Ne zormus beklemek Allah herkese guzel sonuclar nasip etsin insallah
aminnnn inşallah canım korktum bende nedir sonuç die insan anlamayınca telaş yapıyor ben yaptırmam 3lüyü. aslında tamda bilmiyorum nedir 2li taramada dowm sendromlu die bakıolar 3lü de neye bakıolar 4lüde neye bilgin varsa anlatır mısın bana bende öğreneyim?

aminnnn inşallah canım korktum bende nedir sonuç die insan anlamayınca telaş yapıyor ben yaptırmam 3lüyü. aslında tamda bilmiyorum nedir 2li taramada dowm sendromlu die bakıolar 3lü de neye bakıolar 4lüde neye bilgin varsa anlatır mısın bana bende öğreneyim?
Onları bende bilmiyorum canim ama ikili tarama en son cikanmis ve en iyisi buymus diye okumustum. Ucluyu belki bende yaptirmayip sadece ayrintili ultrason isterim cinsiyeti de daha net gorurler hem

Kızlar günaydın . Dünden ayak bileğim şişmiş durumda hafif ağrı var ve kızarmış. Bı yere vurduğumu hatırlamıyorum. Geçen gece bacagima kramp girdi ondan olabilir mi? :KK64:

Back
X