2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben iyice idrara sıkışık gideceğim kilo var rahim ters anca görünür :KK70:
Benimde rahim tersti bu yuzden ilk muayenede kan degerim 8666 olmasina ragmen karindan gorulmemisti alttan bakmisti doktorum. 4+5te gitmistim. Keseyi gormustuk haftasinada kalp atisini duyduk. Hamilelik ilerledikce rahim normal seklini aliyormus.doktorum oyle demisti. Normal dogumlada kucagima aldim sukur bebisimi. Darisi sizlere insaallah.

Kızlar size birşey sormak istiyorum ben her doktora girişimde farklı hafta cikiyo gecen 2 hafta önce pazartesi keseyi gördüm 4+5 di bir dahaki pazartesi 5+5 kalp atışını duydum bugün tekrar gittim gözle görülür derecede büyümüş ancak bundan bir kaç gün önce acile gittiğimde farklı doktor 5+1 demişti bugün benim doktorum 5+1 diyor neden böyle

Kızlar size birşey sormak istiyorum ben her doktora girişimde farklı hafta cikiyo gecen 2 hafta önce pazartesi keseyi gördüm 4+5 di bir dahaki pazartesi 5+5 kalp atışını duydum bugün tekrar gittim gözle görülür derecede büyümüş ancak bundan bir kaç gün önce acile gittiğimde farklı doktor 5+1 demişti bugün benim doktorum 5+1 diyor neden böyle
Ablamda da olmuştu o şekilde farklılık ama neden kaynaklandığını bilmiyorum.

hepimiz onca soruna rağmen hamile kalmışız.. çok başarılı bizim bebişler.:anne: hayatta da çok başarılı olurlar inşallahh:dua: sağlıkla da kucağımıza alalım:KK200::anneadayı:
Evet hepimizin hikayesi neredeyse zorlu geçmiş çok şükür ki mucizelerimiz bizimle
Kızlar merhaba iyisinizdir inşallah hepiniz:KK200:
Ben bugün kan verdim bugün yada yarın bat günümdü. Sonuç 366.70 çıktı. İnşallah sağlıkla kucaklarız yavruşlarımızı:anneadayı:
Gözün aydın canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Benimde rahim tersti bu yuzden ilk muayenede kan degerim 8666 olmasina ragmen karindan gorulmemisti alttan bakmisti doktorum. 4+5te gitmistim. Keseyi gormustuk haftasinada kalp atisini duyduk. Hamilelik ilerledikce rahim normal seklini aliyormus.doktorum oyle demisti. Normal dogumlada kucagima aldim sukur bebisimi. Darisi sizlere insaallah.
Nasıl düzeliyor hayret ettim şimdi
Gittim cnm Rabbime hamdolsun olsun kalp atışını da duyduk inşallah siz de en kısa zamanda duyarsiniz
Gözün aydın canım nasıl bir duygu anlatsana ben çok heyecanlıyım perşembe gidecem acaba kalp atışını da duyarmayim

Nasıl düzeliyor hayret ettim şimdi demissinya SchonerDuft SchonerDuft
Canim rahim buyuyor bebek buyudukce haliyle sekli degisiyor. Bir balon gibi dusun

Merhaba arkadaşlar benim şimdiden Karnım çıktı dağa çok erken değil mi doğum tarihi 4 Kasım gösteriyor. Sizler de varmı böyle birşey

Nasıl düzeliyor hayret ettim şimdi demissinya SchonerDuft SchonerDuft
Canim rahim buyuyor bebek buyudukce haliyle sekli degisiyor. Bir balon gibi dusun
Hmm anladım canım kalıcı değişiyor ama dimi
Merhaba arkadaşlar benim şimdiden Karnım çıktı dağa çok erken değil mi doğum tarihi 4 Kasım gösteriyor. Sizler de varmı böyle birşey
Valla benim karnimda büyüdü 5+0 sıfır gösteriyo takvim birde gaz doluyum onunda etkisi vardır

Kızlar çok üZgünüm 5 haftalık gebeliğe göre kesemiz 4mm çok küçük dedi doktor offf ya dizinde başınıza geldiği lütfen yazarmısınız

KizlarKızlar bugün mide bulantilarim çok arttı.İlk hamileligim de böyle olmuştu.Hic tadım tüzük yok.Var mi başka bulantısı başlayan?

X