Ben de çok anlamıyorum ki o sayfayı incelediğim kadar ne öğrendiysem.Ay bana erkekmiş gibi geldii
Bu da kız gibi geldi. Tontiş minnoş bir kızz
Tabi bunlar içime doğdu ben keseden duruşundan anlamıyorum
Aa öylemi bende doktordayken bir hasta geldi sancıları başlamıştı ve nişanım geldi falan diyordu anlamadım bende ne demek diye demekki erkekki öyle diyormuşCanım senin kesen diğer konuda yazana göre kız kesesi ama ben senin oğlun olacağını düşünüyorum. Çoğumuzun ilk haftalardan beri kanamamız lekelenmelerimiz var ama senin sonradan oldu erkeğin nişanı derler onun için.
Ben o sayfayı daha şimdi gördüm biliyo musunBen de çok anlamıyorum ki o sayfayı incelediğim kadar ne öğrendiysem.
seninkinin ayaklar dik erkek gibi geldi bana :) bklim bna ne cikicakBenim ponçikte kız ozaman anası gibi yatışı rahat
Bugün video çektik te bebişkoyu, yakışıklı çıkmış mı ya da güzel
Ay kafayı yemek üzereyim sanırım moralim mi bozuldu psikolojim mi bilemedim
Ağzın bal yesin emiseninkinin ayaklar dik erkek gibi geldi bana :) bklim bna ne cikicak
Aa öylemi bende doktordayken bir hasta geldi sancıları başlamıştı ve nişanım geldi falan diyordu anlamadım bende ne demek diye demekki erkekki öyle diyormuş
Doğru söylüyorsun, herkes kullanıyor neredeyde artık. Bir şeycik olmaz ve hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah canımİnşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci, kist keseye çok yakın değilse sorun olmuyormuş diye biliyorum. Kanama alanı resmen Kasım annelerinin ortak özelliği gibi oldu :) Ya kanama için ya leke için bir şekilde ilaç kullanıyoruz çoğumuz.
Merhaba kızlar
Ben de aranıza katılabilir miyim?
Şu an doğum tarihim Aralık görünüyor aslında ama aranızda ablam olanEmira SY olunca, süreci de beraber geçirmek adına katılmak istedim
Bir de neredeyse ailedeki herkesin ilk bebeği erken doğumla sonuçlandı. Allah korusun tabi vaktinde gelsin kuzucuğum ama erken olursa ben de Kasım annesi olabilirim
insaallah gonlumuzdekiler olur yaaaAğzın bal yesin emi
Ay utandım şimdi cahillik işte ilk gebelik oluncaKız Allah iyiliğini versino Nişan doğumun başladığını gösteren birsey. Genelde su gelmeden 1 gün filan önce kanlı mukuslu birşey geliyor.
Ay utandım şimdi cahillik işte ilk gebelik olunca
İnşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız canım. Benimde kanama alanım vardı 10 gündür raporluydum yarın iş başı. Benden açık kahverengi akıntı geliyo sürekli ama doktorum ilaç kullandırmadı bana ve kanama alanımız yok denecek kdar azalmış. İçimizi ferah tutalım yeterli herşeyin hayırlısı.Doğru söylüyorsun, herkes kullanıyor neredeyde artık. Bir şeycik olmaz ve hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah canım
Amin amin çoook aminninsaallah gonlumuzdekiler olur yaaa
Gönlümüzden geçen de o zaten tatlım saglikla tabiiYatışa göre de, kalp atışı teorisine göre de kız. Falcı gibi oldum :)
Amin canım, inşallah hiçbir şey olmaz. Benim kıpkırmızı ama az oldu kanamam. O yüzden çok korktuk ama çok şükür ultrasonda bakınca doktor aktif değil kanama alanın dedi, rahatladık.İnşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız canım. Benimde kanama alanım vardı 10 gündür raporluydum yarın iş başı. Benden açık kahverengi akıntı geliyo sürekli ama doktorum ilaç kullandırmadı bana ve kanama alanımız yok denecek kdar azalmış. İçimizi ferah tutalım yeterli herşeyin hayırlısı.
Benim ablam 6ay yattı ve sadece tuvalete giderken dahi kanaması başlıyodu ama şuan kızı 8yaşında maşallah. Rabbim izin verirse bişey olmaz inşallah
Ayyyy canum agzinizdan bal damlliyoooAy bana erkekmiş gibi geldii
Bu da kız gibi geldi. Tontiş minnoş bir kızz
Tabi bunlar içime doğdu ben keseden duruşundan anlamıyorum
Evet ya öyle görünüyo bende fark ettim ama çok şey öğreniyoruz burda iyiki kasım annesiyim diyorum özellikle sen veEn minik hamiş sensin aramizda galibabak çok şanslısın burada bir sürü tecrübeli ablaların var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?