- Emoji Skoru
- 1.298
- Puanlar
- 83
Canım kadının duyduğum kadarıyla 6.hisleri fazla yüksek ve birazda fincan bakma durumu var. O bakımdan körü körüne inanmak istemiyorum ama daha ben bilmeden hamileliğimi bilmesi de tüylerimi ürpertiyoDua edince cinsiyet değişecekmiymişBazı yaşı büyük kadınlar anlıyor hamileliği, kirpiklerin karışık olması bir hamilelik belirtisidir mesela, bunu eskiler bilir.
Erkek bence. Cinsiyetleri öğrenince tutturduklarım yazsın, tutturmadıklarım sessizce devam etsin arkadaşlarKızlar bizide tahmin edermisiniz ??
ayy inşallah canım tutarsa mutlaka yazarımErkek bence. Cinsiyetleri öğrenince tutturduklarım yazsın, tutturmadıklarım sessizce devam etsin arkadaşlar
Belli ya öyle şeylerle uğraştığı :)Canım kadının duyduğum kadarıyla 6.hisleri fazla yüksek ve birazda fincan bakma durumu var. O bakımdan körü körüne inanmak istemiyorum ama daha ben bilmeden hamileliğimi bilmesi de tüylerimi ürpertiyo
İnşallah zamanında sağlıkla doğar ama Bayağı bayağı risk altındasın o zaman. 12. Haftada Alttan ultasonla rahim ağzı ölçümü yaptır istersen doktoruna ve bu konuda bilgi verip genetik kısmında önlem alabilirsiniz, önlem derken takip edecek işte.Merhaba kızlar
Ben de aranıza katılabilir miyim?
Şu an doğum tarihim Aralık görünüyor aslında ama aranızda ablam olanEmira SY olunca, süreci de beraber geçirmek adına katılmak istedim
Bir de neredeyse ailedeki herkesin ilk bebeği erken doğumla sonuçlandı. Allah korusun tabi vaktinde gelsin kuzucuğum ama erken olursa ben de Kasım annesi olabilirim
Canım senin kesen diğer konuda yazana göre kız kesesi ama ben senin oğlun olacağını düşünüyorum. Çoğumuzun ilk haftalardan beri kanamamız lekelenmelerimiz var ama senin sonradan oldu erkeğin nişanı derler onun için.Kızlar yeni kontroldan geldim çok şükür bebeğim gayet iyiydi sata göre 9+4 ama ultrasonda tam 9 haftalık çıktı 3 hafta sonra tekrar çağırdı ultrason resmin de sizce cinsiyet ne tahmininiz var mı?
pinkstrap canım sende baksana sanki iyi bacakları gözüküyo gibi :)
Canım çok teşekkür ederim. Bilmiyordum bunu, sorarım mutlaka doktoruma.İnşallah zamanında sağlıkla doğar ama Bayağı bayağı risk altındasın o zaman. 12. Haftada Alttan ultasonla rahim ağzı ölçümü yaptır istersen doktoruna ve bu konuda bilgi verip genetik kısmında önlem alabilirsiniz, önlem derken takip edecek işte.
Bu ultrasonun düz haliyse erkek bence de :) Maşallah ne kadar net çıkmış.Eki Görüntüle 2140788 banada tain yprmisin nasilsa doktorda tahmin ypiyor :)
yok doktor dondurup cekti yoksa normal yatiyordu bebk kendi doktorum erkek bugunki doktor kiz kafa karistiBu ultrasonun düz haliyse erkek bence de :) Maşallah ne kadar net çıkmış.
İnşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci, kist keseye çok yakın değilse sorun olmuyormuş diye biliyorum. Kanama alanı resmen Kasım annelerinin ortak özelliği gibi oldu :) Ya kanama için ya leke için bir şekilde ilaç kullanıyoruz çoğumuz.Canım çok teşekkür ederim. Bilmiyordum bunu, sorarım mutlaka doktoruma.
Zaten şu an bike riskli bir gebelik geçiriyorum, Allah esirgesin. Günde 600mg progestan alıyorum ve devamlı yatıyorum. Doktorun izin verdiği tek hareket gün içinde evde odadan odaya yürümek, o da çok olmayacak diyor. 6,5cm kist ve kese yanında durmuş bir kanama alanı var.
Bir de bende pko, eşimde morfoloji sıkıntısı vardı. O da bu riskin biraz artmasına sebep oluyormuş. Neyse Allaha emanet gidiyoruz bakalım. Neredeyse her hafta gidiyorum doktora hala, 12.haftada rahatlayacağız inşallah
Yatışa göre de, kalp atışı teorisine göre de kız. Falcı gibi oldum :)Kizlar kalbimizde 156 atıyomuş yorumlarınızı alabilirmiyim hep erkek diyordum ama sanki kızmı geliyo baksanıza bii
Ay bana erkekmiş gibi geldiiEki Görüntüle 2140788 banada tain yprmisin nasilsa doktorda tahmin ypiyor :)
Bu da kız gibi geldi. Tontiş minnoş bir kızzKizlar kalbimizde 156 atıyomuş yorumlarınızı alabilirmiyim hep erkek diyordum ama sanki kızmı geliyo baksanıza bii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?