Şekeri yüksek olanları dahiliyeye yönlendirip diyet uygulatıyorlar, gebelik sonuna kadar da düzenli olarak ölçüm cihazıyla takip ediliyor, Diyetle düşmüyorsa ilaç veriyorlar. Normal de acil durumlarda nasıl iletişime geçiyorsunuz? Mesajla sonucunu atabiliyorsan at, yönlendirir zaten.Kızlar glukoz u yüksek çıkan varmi? 106 çıkmış. Yüksek olduğunda ne oluyor ??dr.umuzla randevumuza iki hafta var
Sizinki erkek gibi geldi bana. Sağlıklı sıhhatli olsun.Eki Görüntüle 2140634 Eki Görüntüle 2140635 Eki Görüntüle 2140636 Eki Görüntüle 2140637 9. Ve 10. Hafta ultrason görüntülerinden cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
İnşallahhhTamamen geçmedi ama yaşanılabilen boyuta geldim 11. Haftadan itibaren. Ama tabii yemekleri tadını alamıyorum. Yemek yemeyi sevmiyorum hala. Ama başa göre daha iyi olduguma eminim. İnşallah sen de atlatacaksın.
Ay bende aynı senin gibiyim ya üzülüyorum bana kız dediklerindeKendime de öyle yapıyorum oğlum olacak diye hissediyorum, kız olacak diyenlere sinir oluyorum :) Aslında ben kız çocuklara hayranımdır çok severim, çokta istiyorum ama şu an böyleyim.
Ağzından bal damliyor diyesim geliyorrr:))Herkese erkek diyesim geliyor :)
Hadi bakalım. Akşama kontrole gidicem. İnşaAllah banada hayırlısıyla bir erkek evlat nasip eder Rabbim.Hahahha yaaa ben de aynısını düşündüm var yaherhalde bu sene erkek senesi
Kız çocukları akıllı, zarif, naif gerçekten özeller ya :) Her kadının bir kızı olmalı, manevi anlamda anneye destek, biz annelerimiz için neysek kızlarımızda bizim için o olacak.
Benim 3. Gebeliğim. Bende de yok göğüs hassasiyeti. Ama acaba 3. Olduğu içinmi diyorum. Çünkü damarlar göğüs falan artık alışık. Ne biliyim bende ondandır diye düşünüyorum.Ya kızlar bu göğüs hassasiyeti falan bende hiç olmuyor. Olmamasi anormal bir durum mu? Herkeste varmidir muhakkak
Kızlar inanırmısınız bilmem ama bizim evin çaprazında oturan bi abla var. Ben onu tanıyodum ama o beni tanımıyo üst katımdakini tanıyo. Daha ben en fazla 2 haftalık falan belki hamileyimdir daha ben bile bilmiyodum bu abla beni markette gördü ve bizim üstteki ablaya senin alt kattaki gelin hamile demiş. Aradan 3 hafta geçti ben bizim ablaya söyledim hamileyim galiba diye. Ben duydum onu falan dedi imkansız daha yeni test yaptım slik çıktı falan dedim. Her neyse bugün o ablayla karşılaştık ve bana dedi ki senin kızın olacak, 3 kilo civarında doğacak çatıların çok dar sezeryan yapacaksın. Yaa abla kız deme falan dedim, aynı sana benzeyen güzelmi güzel bi kız olacak sonrası erkek üzülme dedi. Ki ben 2 çocuktan fazlasını düşünmüyorum dedi ki 2 çocuk yapıcaksın başka da yapmıcaksın. İstiyosan erkek olsun diye dua ediyim ama 2.si erkek olacak dedi. Hem kız dedi diye hemde sezeryan dedi diye çok üzüldüm ama hayırlısı artık görücez bakalım
Canım bende yazıyımkızlar ilk sayfayı düzenledim hatam veya eksiğim var mı bir kontrol edin. İnşallah cinsiyetler belli oldukça yine etiketler yazarsınız ya da özelden mesaj atarsınız eklerim
İşte öylelerine bizde arkası erkek derler :) Allah gönlüne göre nasip etsinAğzından bal damliyor diyesim geliyorrr:))
Evet ilk kızım tamda tarif ettiğin gibi. Ama ikinciiii aman Allahım. Erkek olacakmışta kız doğmuş. Tam bir erkek çocuğu.
Aypastam 2 tane olmuşkızlar ilk sayfayı düzenledim hatam veya eksiğim var mı bir kontrol edin. İnşallah cinsiyetler belli oldukça yine etiketler yazarsınız ya da özelden mesaj atarsınız eklerim
Ahhahah evet bende ilk bizim ablaya söylediğinde çok tırsmıştım kadın beni tanımaz etmez hamileliğimi bilmiş. Bugünde kızın olacak deyince ben çok şaşırdım. Üzüldümde bilmiyorum gerçekten normal doğum istiyorum ve erkek olsa ilki sanırım çok çok sevinirim. Fala inanma misali pek inanmakta istemiyorum ama dediğim gibi kadını önceden tanıyodum çünkü namını duymuştum, dediği çıkıyo diye. Ay bilmiyorum hayırlısı olsun yaTövbestağfirullah o nasıl bi ablaymış. Ben oldam ordan koşarak uzaklaşırdımbazı insanların hissi kuvetli oluyo ama yinede çok emin konuşmamak lazım.
Kız sanırım. Benim tahminler güvenilir değil arkadaşlar :) Asıl tahminler ;Kızlar kontrolden geldim hersey yolunda dedı dr . 9+6 yız tam uyumlu gıdıyo suan resim yukledım size tahmın edebılen varmı 3 hafta sonrada 2 li teste çağrıldık
Dua edince cinsiyet değişecekmiymişKızlar inanırmısınız bilmem ama bizim evin çaprazında oturan bi abla var. Ben onu tanıyodum ama o beni tanımıyo üst katımdakini tanıyo. Daha ben en fazla 2 haftalık falan belki hamileyimdir daha ben bile bilmiyodum bu abla beni markette gördü ve bizim üstteki ablaya senin alt kattaki gelin hamile demiş. Aradan 3 hafta geçti ben bizim ablaya söyledim hamileyim galiba diye. Ben duydum onu falan dedi imkansız daha yeni test yaptım slik çıktı falan dedim. Her neyse bugün o ablayla karşılaştık ve bana dedi ki senin kızın olacak, 3 kilo civarında doğacak çatıların çok dar sezeryan yapacaksın. Yaa abla kız deme falan dedim, aynı sana benzeyen güzelmi güzel bi kız olacak sonrası erkek üzülme dedi. Ki ben 2 çocuktan fazlasını düşünmüyorum dedi ki 2 çocuk yapıcaksın başka da yapmıcaksın. İstiyosan erkek olsun diye dua ediyim ama 2.si erkek olacak dedi. Hem kız dedi diye hemde sezeryan dedi diye çok üzüldüm ama hayırlısı artık görücez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?