- Emoji Skoru
- 5.249
- Puanlar
- 158
hayırlısı hadi inşallahhhhhErkek (Kese içerisinde paralel olursa kız, dik olursa erkekmiş) Benim ilk gebelğimde oğlum hep yatıyordu ben hiç dik görmedim ama çok tuttu diyen var
Kız
Herkese erkek diyesim geliyor :)Bide bu var kızlar bu 2 gün önceki görüntü :))
Herkese erkek diyesim geliyor :)
Arkadaslar tabloya dahil olmak isterseniz şu bilgileri beni etiketlerek yazabilirsiniz.
Beklenen doğum tarihi
Benimde başıdan beri hissettiğim kız tabi gönlümde geçende öyle ama sağlıkla olsun da cinsiyetin önemi yok. Dr umda yüzde 80 kız demişti. Bakalım kiminki tutacak. Teşekkür ederim canım :)Herkese erkek diyesim geliyor :)
Rica ederim de ben bildiğimden değil öyle tahminBenimde başıdan beri hissettiğim kız tabi gönlümde geçende öyle ama sağlıkla olsun da cinsiyetin önemi yok. Dr umda yüzde 80 kız demişti. Bakalım kiminki tutacak. Teşekkür ederim canım :)
Kendime de öyle yapıyorum oğlum olacak diye hissediyorum, kız olacak diyenlere sinir oluyorum :) Aslında ben kız çocuklara hayranımdır çok severim, çokta istiyorum ama şu an böyleyim.Hahahha yaaa ben de aynısını düşündüm var yaherhalde bu sene erkek senesi
Kendime de öyle yapıyorum oğlum olacak diye hissediyorum, kız olacak diyenlere sinir oluyorum :) Aslında ben kız çocuklara hayranımdır çok severim, çokta istiyorum ama şu an böyleyim.
Kız çocukları akıllı, zarif, naif gerçekten özeller ya :) Her kadının bir kızı olmalı, manevi anlamda anneye destek, biz annelerimiz için neysek kızlarımızda bizim için o olacak.Ben de kız bebeğe daha meyilliyim aslında ama gecen ultrasonda görünce birden oğlumm diyesim geldişimdi de her gördüğüm ultrason erkek gibi geliyor ama pek anlamadığım için yazmak istemedim :)
Bizim ar
Kız çocukları akıllı, zarif, naif gerçekten özeller ya :) Her kadının bir kızı olmalı, manevi anlamda anneye destek, biz annelerimiz için neysek kızlarımızda bizim için o olacak.
Ya onu eşimle annesinden, dayımla anneannemden görebiliyorum. Evlat bambaşka birşey, gördüğün anda aşık oluyorsun ki sen biliyorsun o duyguyu :) Rabbim isteyen herkese tattırsın.Aynen öyle elbette erkek evlat da çok kıymetli ama ilerleyen zamanda anne kız arasındaki bağ gibi olmuyor anne ve ogul malesef :)
Ya onu eşimle annesinden, dayımla anneannemden görebiliyorum. Evlat bambaşka birşey, gördüğün anda aşık oluyorsun ki sen biliyorsun o duyguyu :) Rabbim isteyen herkese tattırsın.
Hic bilmiyirum canim belki bi bilen cikarKızlar glukoz u yüksek çıkan varmi? 106 çıkmış. Yüksek olduğunda ne oluyor ??dr.umuzla randevumuza iki hafta var
Arkadaslar tabloya dahil olmak isterseniz şu bilgileri beni etiketlerek yazabilirsiniz.
Beklenen doğum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?