2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlarla nasılsınız öncelikle bulantısı sıkıntısı olanlara çok geçmiş olsun bir an önce toparlansınlar inşallah. Biz de dün kontrole gittik her şey yolundaymış keyfi yerindeydi miniğin cinsiyet sordum belli olur mu diye bence doktorun bir tahmini vardı ama haftaya ense kalınlığı ve ikili test için gel o zaman söylerim tahminimi dedi. İçimden çok kız geçiyor ama hadi hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi mühim değil :)

Annelerin zaaflarindan yararlaniyorlar iste saticilarda

Kızlar buda bizim nerdeyse 1 ay önceki halimiz 2 mayısta kontrolüm bakalım siz cinsiyet olarak ne diyeceksiniz

Eklentiler

• IMG-20180404-WA0007.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 49
Selam kızlar bende cuma günü gidicem 11hafta 2 gunluguz şuan ikili testi yapar mi acaba o gün 11.4 olcak cuma cunku yada pazartesi mi gitsem arada kaldım:) birazda erken gidim bebeğimi göreyim dedim ama kararsız kaldım :)

Canım benim de 10. Haftada çok arttı. Bu hafta tavan yapıyormuş. Şuan 11 oldum. Biraz hafifledi. Ara ara değişiyor. Bu arada hafif baş ağrım oluyor. Birde kasıklarımda ara ara kasılma sancı.

Anladım canım
Seninde bana göre erkek geliyo bakalım ne olacak :)
Hadi bakalım :) Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah. Şimdi cinsiyeti bilmediğimiz için nasıl sesleneceğimizi de bilmiyoruz adı bebek sadece, öğrenince cinsiyeti olacak kızım ya da oğlum diye sevcez, sonra ismini bulup kimlik sahibi yapcaz :) Şu evreleri düşününce bile mutlu oluyorsun.

Kızlar folik asiiti 12. Haftaya kadar kullanmak gerekli diyorlar fakat fark ettimki folbiol alınca ogün mide bulantım çok artıyor. Hamilelik öncesi başlamıştım. İlaçtan tiksindim resmen. İçemiyorum. 11+2 olduk. Birde ara ara baş ağrım oluyor bu ara.

Premesisi tavsiye ederim. Bulantı için zaten. Ama devlet karşılamıyor fiyatı 50 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…