Burda yuvarlak.Bi de bu var ama bunda bebek yok içinde henüz :)
Bi de bebek ultrasonda sağdaysa kız diyolar :) ilk resimde sağda.
Canım kesenden farklı olarak 1 haftadır falan ben senin oğlunun olacağını düşünüyorum.
Kızlar sizce de nasıl? Yuvarlak gibi sanki
Aaa öylemiiCanım kesenden farklı olarak 1 haftadır falan ben senin oğlunun olacağını düşünüyorum.
Sebebini bilmiyorum belkide gerek duymuyorlardir.Amerika da niye sınırlı bakılıyor ki o zmn acaba
Annelerin zaaflarindan yararlaniyorlar iste saticilardaAğzından bal damlıyo ballll
Evet 8+6 dayım
Çok geçmiş olsun ama tarifin aynı sinüzit gibi acaba ıslak saçla felanmı dolaştın
Dediğiniz çok doğru ama ne yazıkki bunuda rant haline getirdiler kalp dinleme cihazı satılıyo keşke herkes bu konuda bilinçli olsada alan olmasa
Amin Öyle hissediyorum ama bakalım ne çıkacak :)Aaa öylemiibende kız istiyorum hayırlısı ve sağlıklı olsunlar da canm
Yarın kontrülüm var 9+3 olduk sence cinsiyet tahmini yapabilir :)Amin Öyle hissediyorum ama bakalım ne çıkacak :)
Kızlar nasılsınız bulantılar ne alemde . Bu 10. Haftada neden arttı bılmıyorum ama 3 gundur akşam yedıgımi ya yatarken yada oncesınde cıkarıyorum hele ki dun gecem tam bı felaketti 4 kere kusmaya kalktım en sonunda artık kan gelıyodu :/ bıde sabah gıttım safraya . Bomboş oldu mıdem tabı felaket bı geceydı :/ hıc boyle olmamıstım dgrusu psıkolojım alt ust durumda tamamen
Biz aynıyız seninle. 12. Haftada genital aks a göre tahmin yapıyorlar diye biliyorum ben ama öncesinde de sanki söylenenler oldu.Yarın kontrülüm var 9+3 olduk sence cinsiyet tahmini yapabilir :)
Canım benimde bugün 9+3...seninle aynıyız:)Yarın kontrülüm var 9+3 olduk sence cinsiyet tahmini yapabilir :)
Düşüklük yok. Genelde öyle yapıyomuş doktor.Ben folik bile icemedigim.icin bilemiyorum acaba demir degerinde dusukluk.oldgu icin mi erken basladi onceki gebeligimde 4. Ay dan sonra baslamistim die hatirliyorum
Anladım canımBiz aynıyız seninle. 12. Haftada genital aks a göre tahmin yapıyorlar diye biliyorum ben ama öncesinde de sanki söylenenler oldu.
Evet :)Canım benimde bugün 9+3...seninle aynıyız:)
Hadi bakalım :) Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah. Şimdi cinsiyeti bilmediğimiz için nasıl sesleneceğimizi de bilmiyoruz adı bebek sadece, öğrenince cinsiyeti olacak kızım ya da oğlum diye sevcez, sonra ismini bulup kimlik sahibi yapcaz :) Şu evreleri düşününce bile mutlu oluyorsun.Anladım canım
Seninde bana göre erkek geliyo bakalım ne olacak :)
Bence ilkinde de yuvarlak ama sen keseyi yarım almışson 2. İhtimal olarak :) bakalım yarın doktor ne diyecek.Burda yuvarlak.
Canım kesenden farklı olarak 1 haftadır falan ben senin oğlunun olacağını düşünüyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/page-3600 cinsiyet tahmini yapanlar burda.
Premesisi tavsiye ederim. Bulantı için zaten. Ama devlet karşılamıyor fiyatı 50 tl.Kızlar folik asiiti 12. Haftaya kadar kullanmak gerekli diyorlar fakat fark ettimki folbiol alınca ogün mide bulantım çok artıyor. Hamilelik öncesi başlamıştım. İlaçtan tiksindim resmen. İçemiyorum. 11+2 olduk. Birde ara ara baş ağrım oluyor bu ara.
Kırmızı olan var ya, keseyi yarım aldığım bana kese o kadar gibi geldi, ondan öyle çizdimBence ilkinde de yuvarlak ama sen keseyi yarım almışson 2. İhtimal olarak :) bakalım yarın doktor ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?