hadi bakalım merakla bekliyoruzBizimde cuma günü 2 li test günümüz ve bakalim cinsiyet hakkında birsey soylicekmi benimde tüp bebek normal doguma engelim yoksa yapmak isterim
Günaydın. Nasıl geçti kontrol? Herşey yolundadır inşallah. 11.30da muayene olması çok şaşırttı beni. Ne kadar çok yoğunluk var demekkiGünaydın.. bugün de bizim günümüz 12+3 'te ikili teste gideceğiz bugün. Ama randevumuz çok geç gece 11bucukta. Sanırım muayene ve kan verme derken eve gelişim saat 1i bulacak. O da dediği vakitte muayeneye alabilirse... ilk onceligim hala kalbinin atıyor olması yuregim ağzımda olacak akşama kadar.
Günaydın kızlar bugün bizim de kontrolumuz var tahlil sonuçlarını göstereceğim belki bebeğimi de görürüm :) inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Tekmeler baslayana kadar içimiz rahat etmeyecek galiba :)
gunaydin
guzel habererle gel insaALLAH. seninde 3. bebegin sanirim ben gibi, yas araliklari kac ? 2. oglum 2,5 yasinda bu dogunca 3 yas olacak gerci ama simdiden nasil bas edecegim diye dusunuyorum. ALLAH yardimcimz olsun.
Kalp atışını ne zaman duydunuz kızlar
Masallah şimdi baya büyümüş iki , üç haftaya cinsiyet tahmini bile yapar doktor insallah :)Ben 6+4 te duymuştum canım.
Bende cumartesi ve pazar kusmadım ama dünden beridir kusuyorum ne yapacaz bilmiyorum ne yemek yemek istiyorum ne koku almak istiyorum ama midemde boş kalsın istemiyorum boş kalınca daha çok bulantım oluyor şaşırmış durumdayımGünaydın pazar ve pazartesi günü kusmamıştım çok mutluydum
Ama bugün gene geri döndü
Neyse ki şu an çok bulantım yok
Kusmaktan nefret geldi
Bende cumartesi ve pazar kusmadım ama dünden beridir kusuyorum ne yapacaz bilmiyorum ne yemek yemek istiyorum ne koku almak istiyorum ama midemde boş kalsın istemiyorum boş kalınca daha çok bulantım oluyor şaşırmış durumdayım
Canım iyi gitmiştir umarım Cumartesi günü de ben gittim ense kalınlığımız 0.85mm çıktı hoca gayet iyi sesi yarın da kan sonucu çıkacakGünaydın.. bugün de bizim günümüz 12+3 'te ikili teste gideceğiz bugün. Ama randevumuz çok geç gece 11bucukta. Sanırım muayene ve kan verme derken eve gelişim saat 1i bulacak. O da dediği vakitte muayeneye alabilirse... ilk onceligim hala kalbinin atıyor olması yuregim ağzımda olacak akşama kadar.
9. Haftada canımKalp atışını ne zaman duydunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?