- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
İnşallah inşallah inşallah :)Çok meyve tüketen kız derler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallah inşallah :)Çok meyve tüketen kız derler
Bozulmusmudur acaba diye korktum canım ya .inşallah hiç bisey olmadan atlatırım 2 ,3 günü. Ondan sonra bisey olmaz zaten2 gün önce sıkılanı bugün içtin, tarihi geçti anlamında mı sordun? 3 günde tüketiliyor tarihi geçmemiştir, zaten seni zehirlemeyen bebeğe de birşey yapmaz, önce sana etki etmesi lazım.
Yasaklamadı da sadece bozulmusmudur acaba diye korktum ...internette taze sıkılmış meyve suyu engeç 1 gün içinde tüketilmeli diye yazılar okudum.o yüzden tedirgin olmuştumHavucu mu yasakladı doktor? Birşey olmaz bebeğine merak etme de alerjin falan mı var? Bebeğin suyu artsın diye özellikle içiliyor, şeker hastası annelere yasak sadece bildiğim kadarıyla.
Arkadaşım Tarım Bakanlığı'nın son kullanma tarihi belirlediği bölümde çalışıyor onu arayıp sordum, ağzı kapalıysa 3-4 günde tüketiliyor birşey olmaz dedi, hem bozulmuş olsa tadına yansırdı, yoğurt ye istersen etkisini azaltır.Bozulmusmudur acaba diye korktum canım ya .inşallah hiç bisey olmadan atlatırım 2 ,3 günü. Ondan sonra bisey olmaz zaten
Havuc suyunun ne zararı varmış kiKızlar ya yanlışlıkla iki gün önce sıkılmış.havuc suyu içtim.cok korkuyorum bisey olmaz inşallah bebegime
Uyku yapıyor ama baş ağrısı yok. Erkek bebek baş ağrısı yapar derler. Cinsiyetleri öğrenene kadar herşeyden cinsiyet tahmini yapcaz :)Merhaba anneler hamileliğiniz nasıl gidiyor bulantılarınız ne durumda? Sizinde uykunuz çok geliyormu ? Baş ağrınız oluyormu ?
Bakalim cuma randevum var 2 li test icin doktor cinsiyette belli olur dedi ama bakalimÇok meyve tüketen kız derler
Bende pazartesi günü gidicem inşallah hayırlısı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin insallah.Bakalim cuma randevum var 2 li test icin doktor cinsiyette belli olur dedi ama bakalim
Havuç suyu yararlı ama ben 2 gün önce sıkılmış olan havuç suyunu içtiğim için tedirgin oldumHavuc suyunun ne zararı varmış ki
Bende cinsiyeti belli olunca almak istiyorum. Hayırlı olsun. Geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben ne yapsamda bulantım geçmiyor Doktor Metpamid diye mide bulantısı geçirici ilac verdi onunla ayakta durabiliyorum.Uzun zamandan sonra ise dondum. Evde olmak iyiydi gercekten. Ama insan icine karismak da iyi bebek adimlari ile islere giristim ara ara bulanti tavan yapio is cikisi gidip serum taktiricam. Cumaya kadar idare eder beni sanirim. Daha minige hic bisi almadim biraz kendime geleyim ufak da olsa bisey almak istiyorum
karistirdim usurua bakma :)Günaydın inşallah guzel haberlerle gelirim canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gazsız koliksiz büyüsünler inşallahbenim ikinci bebeğim olacak aralarında 29 ay olacak erken dogmazsa inşallah
![]()
selam herkese. ben sizden bebek bakımı ya da okunması faydalı olur dediğiniz kitap tavsiyeleri almak istiyorum. tecrübeli olanlar var mı aranızda :)
valla icimden inssALLAH dogru olur diye geciriyorum. :)Çok meyve tüketen kız derler
Çok sağol canım içimi çok rahatlattinArkadaşım Tarım Bakanlığı'nın son kullanma tarihi belirlediği bölümde çalışıyor onu arayıp sordum, ağzı kapalıysa 3-4 günde tüketiliyor birşey olmaz dedi, hem bozulmuş olsa tadına yansırdı, yoğurt ye istersen etkisini azaltır.
Uyku başağrısı migren üçgeninde geçiyor günlerim bulantım YÖK diye sevinirken bunlar canımı çok sıkıyor birde 17 aylık bir bebeğim var birde 9 yaşında evlere şenlik durumdayım her fırsatı dinlenerek geçiriyorum başka da bir iş yapamıyorum bu sıralarMerhaba anneler hamileliğiniz nasıl gidiyor bulantılarınız ne durumda? Sizinde uykunuz çok geliyormu ? Baş ağrınız oluyormu ?
Uyku başağrısı migren üçgeninde geçiyor günlerim bulantım YÖK diye sevinirken bunlar canımı çok sıkıyor birde 17 aylık bir bebeğim var birde 9 yaşında evlere şenlik durumdayım her fırsatı dinlenerek geçiriyorum başka da bir iş yapamıyorum bu sıralar
Arkadaşım Tarım Bakanlığı'nın son kullanma tarihi belirlediği bölümde çalışıyor onu arayıp sordum, ağzı kapalıysa 3-4 günde tüketiliyor birşey olmaz dedi, hem bozulmuş olsa tadına yansırdı, yoğurt ye istersen etkisini azaltır.
Çok teşekkür ederim canım, ağlattın yaCanım benim iyi ki aramızdasin. Topiklerde, profil mesajlarında hep çok sevildiğini görüyordum şimdi daha iyi anladım. Herkesin derdine derman olmak için çabalıyorsun. Allah razı olsun.![]()
Daha belli değil bilmiyorum ki
2 hafta sonraya randevu verdi kararsızım ben2li tarama testi yaptıran varmı ?? Cinsiyetini öğrenen varmı aranızda yoksa daha çokmu erken
hayırlısı inşallahBakalim cuma randevum var 2 li test icin doktor cinsiyette belli olur dedi ama bakalim