- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
[tr]
Üye Adı Yaş Son Adet Tarihi Muhtemel Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Şehir Başlangıç Kilosu
[td]@rozahak[/td]
[td]30[/td]
[td]04.02.2018[/td]
[td]11.11.2018[/td]
[td]-[/td]
[td]1[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]49[/td]
[/tr]
[/table]
Aynen meyveyi az yerdim simdi cok sever oldumÜcretsiz kontrol hakkım bitmeden yine bi gidip görüneyim doktora diyorum. Daha doğrusu benişimi göreyim:) kızımın doktorundan teee hazirana randevu almıştım. Onu iptal edicem. Medilife beylikdüzünde Ali bey var. Geçen acilde kendisine denk geldim, kardeşimde onda doğum yapmıştı. Çok beğendim.kendisinde devam edicem. Şöyle bir güzelliğide var, nöbetçi olduğunda doğum yapabilirim. Akşam sakin sakin:) ve çok tatlı dilli mülayim bi doktor.
Bu arada ben acayip meyve yiyorum, ki meyveyle aram pek yoktur. Meyveye düşen oldumu benim gibi?
Amin insaAllahAllah korusun, inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.
Ben önceden binde bir aklima gelirse yerdim simdi hergun her an hep meyve yiyim istiyorumÜcretsiz kontrol hakkım bitmeden yine bi gidip görüneyim doktora diyorum. Daha doğrusu benişimi göreyim:) kızımın doktorundan teee hazirana randevu almıştım. Onu iptal edicem. Medilife beylikdüzünde Ali bey var. Geçen acilde kendisine denk geldim, kardeşimde onda doğum yapmıştı. Çok beğendim.kendisinde devam edicem. Şöyle bir güzelliğide var, nöbetçi olduğunda doğum yapabilirim. Akşam sakin sakin:) ve çok tatlı dilli mülayim bi doktor.
Bu arada ben acayip meyve yiyorum, ki meyveyle aram pek yoktur. Meyveye düşen oldumu benim gibi?
Hemde rendelenmişGeçen benim canım rendelenmiş elma çekti ne alakaysa
Hemde rendelenmişseninki baya lüks olmuş
Oh çok şükürDoktora gittik çok şükür biseyimiz yokmuş, gelişimi de güzel dedi doktorum. Progestan verdi, kanama, parça vs olursa mutlaka gel dedi.
Cinsiyete baktı ama göstermedi sıpa.
Bende bugun 13. Haftaya girdim bi 10 dakika kadar kasiklarim cok agridi birden sanci girdi anlayamadim. Sonra duzeldi surekli tuvalete girip kontrol ediyorum bisey yok cok sukur bende kötü oldum endiselendimKızlar bir saattir sol kasıkta adet sancısı var. 13 haftaya giriyoruz. Normal midir?
Benim saatlerdir geçmedi ya anlayamadım bi türlü arada bacağıma da vuruyor. Ne güzel herkes aşerdiği şeyleri konuşuyor ben de ağrı sızı. Rabbim yardımcımız olsun.Bende bugun 13. Haftaya girdim bi 10 dakika kadar kasiklarim cok agridi birden sanci girdi anlayamadim. Sonra duzeldi surekli tuvalete girip kontrol ediyorum bisey yok cok sukur bende kötü oldum endiselendim
Sol tarafina dogru uzan ayaklarinin altina yastik koy canim Allahin izniyle bisey olmaz korkma. Rahmin genisliyodur. Yarina kadar gecmezse bi doktora görünürsün. kanama olmadigi surece endiselenmeBenim saatlerdir geçmedi ya anlayamadım bi türlü arada bacağıma da vuruyor. Ne güzel herkes aşerdiği şeyleri konuşuyor ben de ağrı sızı. Rabbim yardımcımız olsun.
Kız mı olcak bebekBen önceden binde bir aklima gelirse yerdim simdi hergun her an hep meyve yiyim istiyorum
erik çok yiyorum onun dışında canım hiçbir meyve çekmiyor resmen dün cola aşerdim aldım 1 bardak içtim var mı benim gibi cola aşerenÜcretsiz kontrol hakkım bitmeden yine bi gidip görüneyim doktora diyorum. Daha doğrusu benişimi göreyim:) kızımın doktorundan teee hazirana randevu almıştım. Onu iptal edicem. Medilife beylikdüzünde Ali bey var. Geçen acilde kendisine denk geldim, kardeşimde onda doğum yapmıştı. Çok beğendim.kendisinde devam edicem. Şöyle bir güzelliğide var, nöbetçi olduğunda doğum yapabilirim. Akşam sakin sakin:) ve çok tatlı dilli mülayim bi doktor.
Valla bende kolacı değilim çok nadir zeto içerim ama biraz önce pepsi reklamında yakından gösterince canım bi çektiki sorma sonra baktım bulantım onu bastırdı geçtierik çok yiyorum onun dışında canım hiçbir meyve çekmiyor resmen dün cola aşerdim aldım 1 bardak içtim var mı benim gibi cola aşeren
Ben varım ve acayip abartıyorum bu durumu esim kiziyo dur diyo ama ne faydaerik çok yiyorum onun dışında canım hiçbir meyve çekmiyor resmen dün cola aşerdim aldım 1 bardak içtim var mı benim gibi cola aşeren
Teşekkür ederim canım inşallah olmaz sıkıntı.Sol tarafina dogru uzan ayaklarinin altina yastik koy canim Allahin izniyle bisey olmaz korkma. Rahmin genisliyodur. Yarina kadar gecmezse bi doktora görünürsün. kanama olmadigi surece endiselenme
Progesteron hormonu sanırım sana ve hepimize bunları yapan. Korkma çoğu hamile aynı durumda. Annelik iç güdüsü. Allahım yavrularımızı korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahvalla beni iki gündür aglama krizleri tutuyo cok alinganim esim ne dese batiyor. Bisey olmasada bu sefer bebegime bisey olursa diye bi endise panik gelip aglamaya basliyorum. Benim gibi durup dururken bebegine bisey olacak korkusuyla aglayan varmi ya ben iyice kafayimi yedim
Amin canim insallah. Bu arada kasik agrilari olmasi normalmis bu haftalarda bebek yukari ciktigi icin kasiklara baski yapiyomus rahat ol sende.Progesteron hormonu sanırım sana ve hepimize bunları yapan. Korkma çoğu hamile aynı durumda. Annelik iç güdüsü. Allahım yavrularımızı korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?