2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım 11. ile 13+6 haftalar arası yapılıyor. Oğlunda 2 gün kala yetişmişsin yaptırmaya. 13+6 yı geçince yapmıyorlar.

Meyve sulu buzların bulantıya iyi geldiği söyleniyor. Buzparmak dondurma ya da türevlerini. Doğal olsun istşyorsanız da kendi sıktıgınız meyve sularını dondurup yalayabilirsiniz.
Dogrudur ama midem hep bos, bos mideye soguk biseyler yiyip daha da rahatsiz etmek istemiyorum, bi de usutmekle ugrasmiyayim.. yanlis mi dusunuyorum acaba yoksa dondurup yiycem hemen

Canim cok endiseleniyorsan doktora git bence. Gebelik testi allah korusun bebegine bisey olsada pozitif sonuc vericektir. Ben kurtaj oldum kandaki beta hcg degeri bianda pat diye dusen bisey degil benim kanimdan 1 ayda sifirlandi. Biliyosn gebelik testleri kandaki beta hcg yi ölcuyor. O yuzden pozitif olacaktir ki i ternettede arastirrsan bunun boyle oldugunu gorebilirsin. Ve belirtim kesildi diye de ümitsizlige kapilma benm hamileligmde göguslerm cok sisti dokunamiyordum kurtajdan 15 gun sonra indi goguslerim. demem o ki bebek gitsede hormonlar bir sure birakmiyor. Belirtilerini baz alma benim suanki hamileligim tamamen belirtisiz basladi oyle ilerliyo 3. Ayimdayim kontrolden kontrole bebegin varliginin farkndayim dua et surekli kolay kolay bisey olmaz Allahin izniyle. Surda haftalar sonra tekmelerini hissedicez insallah o zaman hepimz rahatlicaz

Canım suyu soğuk içersen fazla içebilirsin çok etkilemiyor ızaman ben öyle yapıyorum
Ayy canım çok zor bir süreç yani emzirme dönemi geçse bile biz annelerde acaba az damı emzirseydim diye pişmanlık oluyo sıkıntı etme inşallah kolay atlatırsınız bu süreci

Canım geçmiş olsun inşallah hastalığın kesin değildir ve ilerlemez kaşıntı içinde sirkeli su yap wc de dursun onunla temizlen ve durulama

Turşuda yerim sen de benim gibi canin herseu istiyor galiba
Aslında iştahım yok ama
Canim bende de çok bel ağrısı olmuştu.eger çok ayakta kalırsan yada uzun süre çok yumuşak olmayan zeminde oturursam hala oluyor.bunlara dikkat et ama kontrolde sor doktoruna tabi

Bana doktorum mide bulantısı konusunda 12.haftaya kadar dalgalanmalar olabilir. Bazen geçer bazen tekrar baslar dedi.o yüzden çok strese girme canim

kızlar burdan bende bir bilgilendirme yapmak istioyrum. Dün burda ki bir arkadaşımız sayesinde gebeyken bile tamamlayıcı sağlık sigortası yapıldığını öğrendim. Bugün bütün ayrıntılarıyla öğrendim ki evet böyle bişey var ve çok karlı. doğuma kadar 9 kere muayene muayene de istenilecek bütün tahliller 2 li test 3 lü test renkli ultrason vs. ve istersen normal istersen sezeryan doğum 100 de 100 karşılıyor. hemde 3853 TL teklif verdi bana. Kred kartınada 9 taksit yaptırıyor. Medical park medicana gibi hastanelerde de anlaşması var. Ben düşünüyordum sürekli doğumlar çok pahalı hangi hastanede yapsam diye şimdi içim rahatladı. O arkadaşımızdan Allah razı olsun çok güzel bir şeye vesile oldu.

İNŞALLAH UMUT DOLU YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM DEDİKLERİNİN ÇOĞUNDA HAKLISIN

Ayy canım çok zor bir süreç yani emzirme dönemi geçse bile biz annelerde acaba az damı emzirseydim diye pişmanlık oluyo sıkıntı etme inşallah kolay atlatırsınız bu süreci

Sağolasın canım evet bu kadar zorlanacağımi düşünmemiştim. sadece kesme kararı almak bile çok zormuş. Keşke hamile olunca sütüm acisaydi da kendi biraksaydi...

Ben de tamamlayıcı Sigorta yaptıracaktım buradaki arkadaşın yazdığını görünce doğumu ekleteyim dedim bilmiyordum hamileyken yapıldığını ama bugün soramadım henüz hangi şirketler yapıyor ya da siz hangisine sordunuz acaba?

Düşük yaptığımı ben kaset testen anlamıştım. Çizgi gittikçe kalınlaşması gerekirken silikleşmişti, silik olunca tekrar kan tahlili yaptırdım değer düşmüştü. Çizgi çıktığında 20, silikleştiğinde değer 6 ya düşmüştü. 1 gün arayla bu arada, Yani değer düşüyor, düşünce çizgi de kayboluyor. Sende testle mi takip etmiştin? Bu haftalarda daha yüksek değerler gerçi

Son düzenleme:

İnşallah canım. Zaten hamile olduğumu ogrendigimden beri 24 saatte toplam 3-5 kere veriyorum epey azalttım. Gündüz meme dedikce eline sevdiği şeyleri veriyorum havuç salatalık ceviz simit artık ne varsa. Ayran ve çorba her gün mutlaka içiyor. Bu şekilde 15 saate kadar emzirmeden atlatabiliyorum. Bir tek emmeden uykuya geçmiyor ve gece de uyanıp meme istiyor onu kesmiş olacağız. Bu arada gündüz meme yok veya süt bitti demiyorum lokanta kapalı diyorum hatta bazen birşey demeden direkt eline yiyecek veriyorum unutuyor. Bu gece ilk kez vermeyeceğim bakalım inşallah dirayetli olurum. Allah sana da yardım etsin canım. Benim ilk oğlumda erken doğum tehlikenin olduğu için muhakkak bırakmak zorundayım ama biliyorsun doğum yapana kadar emziren bile var. Rabbim hayırlısını versin korusun tüm bebisleri:)

Kızlar bugün gün boyu süren hafif sızı şeklinde bel ağrım var. iş yerinde mecburen hareketliyim onun mu etkisi var acaba. öyle şiddetli bir ağrı değil ama.. sizlerde de oluyor mu böyle ince bir sızı.

Bende sordurdum fakat hamileyken olmayacağını söylediler hangi sigortadan teklif aldiiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…